Vakgebied

Leiderschap
Ondernemerschap
Web 2.0
ICT & nieuwe media
Sales en marketing
Motivatie en inspiratie
Management en innovatie
Leiderschap

Thema's

Ondernemerschap
Communicatie & Media
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 5.000

Biografie

Biografie

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. In 2015, 2016 en 2017 is Richard verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 420.000 mensen bijgewoond. Richard is regelmatig op televisie te zien bij RTL (RTL Late Night, RTL Boulevard, RTL op 5), SBS (SBS shownieuws), BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma 'Mindshift'. Met zijn internationale researchteam van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele technologie trends (robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing, AR/VR) en de impact van kunstmatige intelligentie op de wereld van morgen. Veel businessmodellen zullen verdwijnen en nieuwe zullen verschijnen. Organisaties en mensen moeten sneller veranderen en hebben andere skills en leiderschap nodig. Vele voorbeelden, cases en adviezen komen voorbij tijdens Richard zijn inspirerende lezingen. Wekelijks wordt zijn onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, white papers en vele lezingen en het boek 'De Wereld van Morgen' is inmiddels een 'bestseller'.

Richard van Hooijdonk is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, innovatie & trends en spreker technologie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Gezond en gelukkig blijven. En daar moet je heel wat voor doen.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer