1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom geeft al dertien jaar leiding aan een internationaal miljoenenbedrijf dat containers bouwt. In 2022 werd ze als jongste vrouw benoemd tot Zakenvrouw van het Jaar. Haar verhaal is inspirerend, nieuw en verfrissend. Kristel enthousiasmeert toeschouwers en geeft mensen het gevoel van gedrevenheid mee. Ze opent de ogen van haar toeschouwers met betrekking tot moderne vormen van ondernemen en vrouwen in de technische sector. Kristel is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, business & management en innovatie & trends. Ze is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Kristel Groenenboom

Over Kristel Groenenboom

Spreker Kristel Groenenboom kent het belang van diversiteit in het bedrijfsleven en de kracht van vrouwelijke ondernemers als geen ander. Ze neemt je tijdens haar lezing mee in haar verhaal en geeft je de handvatten om van jouw bedrijf een succesvolle onderneming of familiebedrijf te maken. Kristel denkt graag met je mee en weet je als spreker te inspireren om jouw visie tot leven te brengen.


Van ondernemer tot spreker

Kristel Groenenboom is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf. Zij geeft leiding aan 30 medewerkers en boekte een omzet van 4 miljoen euro. In de afgelopen jaren werd zij uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw, internationaal onderneemster van het jaar én Zakenvrouw van het Jaar 2022. Zij stond op lijsten van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Zij is columnist en spreker. En regelmatig te gast bij BNR Radio.


Auteur

Kristel runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf dat containers bouwt. Ze schreef daarnaast twee boeken over haar ervaringen in het ondernemerschap: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’ en 'Nu of nooit'. Nog voordat haar eerste boek uitkwam stond het in de top van Managementboek.nl. In het boek rekent Kristel af met alle vooroordelen waar ze elke dag mee te maken heeft. Niet iedere succesvolle ondernemer is man, wit en 46. Niet iedere vrouw heeft een hekel aan techniek, boekhouden en auto’s.


Zakenvrouw van het Jaar

In 2022 werd Kristel als jongste vrouw benoemt tot Zakenvrouw van het Jaar. Een titel die past bij haar missie om vrouwelijk ondernemerschap te promoten. Kristel geeft o.a. lezingen aan de TU Delft aan vrouwen die net techniek zijn gaan studeren, maar vertelt ook graag op basisscholen over techniek, waar veel meisjes er voor het eerst iets over horen. Daarnaast geeft ze lezingen voor docenten en gaat ze langs bij ondernemersorganisaties.


Boek Kristel Groenenboom bij het Sprekershuys!

Kristel is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen (vrouwelijk) ondernemen, familiebedrijven en diversiteit in het bedrijfsleven. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kristel Groenenboom boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Familiebedrijven, Jong ondernemerschap, Inspiratie, Diversiteit, Motivatie, Vrouwelijk ondernemerschap

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€2875

Sessies

Workshop voor meer diversiteit in het bedrijfsleven.

Deze workshop is voor bedrijven die behoefte hebben om in het bedrijfsleven meer vrouwen te krijgen. Bijvoorbeeld meer vrouwen voor technische beroepen op de werkvloer. De bedoeling is om hiermee voldoende handvatten te geven om daarna een discussie op gang te brengen over de vraag hoe we meer vrouwen kunnen aantrekken (in de techniek). De workshop is altijd interactief.


Lezing "Mag ik meneer Kristel Even spreken"

Kristel Groenenboom is een jonge, vrouwelijke ondernemer die een enorm leuk boek heeft geschreven: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Haar verhaal is inspirerend, nieuw en verfrissend. Kristel enthousiasmeert toeschouwers en geeft mensen het gevoel van gedrevenheid mee. Ze opent de ogen van haar toeschouwers met betrekking tot moderne vormen van ondernemen.

Stap over kritiek heen en leef je dromen

Eigen boek: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’

Uitreiking Zakenvrouw van het Jaar 2022 -Kristel Groenenboom

Vlog#1 Minister Kaag bezoekt Kristel Groenenboom

...
Wat wij vooral van de studenten terugkregen is dat je een erg leuke presentatrice bent die veel weet van haar beroep en een sterke mening uitdraagt. Dat is iets wat natuurlijk ongelooflijk mooi is.
Erasmus Universiteit
...
“Kristel Groenenboom has a very inspiring story about breaking stereotypes in a men’s world. Young women can achieve anything and Kristel book gives hope to young women around the world”
Entrepreneurship café , Hogeschool Utrecht
...
Kristel was een van de sprekers tijdens het Diversity in Tech event op het Border Sessions Festival. Het verhaal van Kristel is heel interessant en zij weet het publiek te boeien. Het is daarnaast zeer plezierig om met Kristel samen te werken. Saida van Kalsbee
Border Sessions Festival – Diversity in Tech Event
...
Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te stellen. Vragen die ze beantwoord met inspirerende voorbeelden die uitnodigen tot nadenken. Prachtig om te zien dat iedereen genoot van haar ambitie en drive. Ondernemen is een serieus vak maar het wordt pas leuk als er ook gelachen kan worden. Die garantie is er bij Kristel!
OUV de Kring *****

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.