Vakgebied

Vrouwelijk ondernemerschap
Inspiratie
Motivatie
Jong Ondernemerschap
Diversiteit
Familiebedrijven

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Economie & Financien
Innovatie & Trends
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.950

Biografie

Biografie

Kristel Groenenboom is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf. Zij geeft leiding aan 30 medewerkers en boekte een omzet van 4 miljoen euro. In de afgelopen jaren werd zij uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw én internationaal onderneemster van het jaar. Zij stond op lijstjes van succesvolle ondernemers van onder meer Sprout, het Financieele Dagblad en The Next Women. Zij is columnist en spreker. En regelmatig te gast bij BNR Radio.

Kristel runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf dat containers bouwt. Recent is haar 1ste boek uitgekomen ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Nog voordat het boek uitkwam stond het in de top van Managementboek.nl. In het boek rekent Kristel af met alle vooroordelen waar ze elke dag mee te maken heeft. Niet iedere succesvolle ondernemer is man, wit en 46. Niet iedere vrouw heeft een hekel aan techniek, boekhouden en auto’s.

Kristel is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen (vrouwelijk) ondernemen, familiebedrijven en diversiteit in het bedrijfsleven. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Stap over kritiek heen en leef je dromen
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer