1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & topscheids

Bas Nijhuis

Spreker en topscheidsrechter Bas Nijhuis maakt je medespeler van zijn grote liefde voor het voetbal. Hij doet dit luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter. Daarnaast legt hij verbanden tussen de wereld van de topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent beiden als geen ander uit eigen ervaring. Bas Nijhuis is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Bas Nijhuis

Over Bas Nijhuis

Bas Nijhuis wordt op 12 januari 1977 geboren in Enschede. Al op vroege leeftijd blijkt dat hij talent heeft als scheidsrechter. Vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden, het talent druipt er vanaf. Op zijn 28ste fluit hij zijn eerste ‘Betaald Voetbal’ wedstrijd en daarna gaat zijn carrière erg snel. Op 18 oktober 2011 maakt Bas Nijhuis zijn debuut in de Champions League met de wedstrijd Olympiakos Borussia Dortmund.


In de Nederlandse competitie krijgt Bas Nijhuis steeds meer topwedstrijden toebedeeld vanuit de KNVB. In juli 2015 krijgt hij promotie naar de Elite Groep van de UEFA waar hij samen met Björn Kuipers als enige Nederlander actief is. Naast scheidsrechter is Bas Nijhuis ook ondernemer. Na eerst een slagerij in beheer te hebben gehad, is Bas sinds 2013 inmiddels eigenaar van twee bakkerijen.


Bas als spreker

Spreker Bas Nijhuis is inzetbaar voor interactieve presentaties waarin hij videobeelden laat zien van de wedstrijden die hij fluit. Hoe lastig is het vak scheidsrechter eigenlijk? Hoe verloopt de communicatie met zijn assistenten? En wat vindt hij van de huidige ontwikkelingen in scheidsrechtersland op het gebied van communicatie? Al deze onderwerpen komen naar voren tijdens zijn lezingen. Daarnaast legt hij verbanden tussen de wereld van de topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent beiden als geen ander uit eigen ervaring. Hij vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie. Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.


Boek Bas Nijhuis bij het Sprekershuys!

Bas Nijhuis is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid bij het Sprekershuys. Hij spreekt over de onderwerpen leiderschap, management, communicatie, motivatie, passie, sport en WK & EK voetbal Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Bas Nijhuis boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Sport, Communicatie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3750

Sessies

Lezing Bas Nijhuis

Topscheidsrechter Bas Nijhuis maakt je deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter. Hoe lastig is het vak scheidsrechter eigenlijk? Hoe verloopt de communicatie met zijn assistenten? En wat vindt hij van de huidige ontwikkelingen in scheidsrechtersland op het gebied van communicatie? Dit zijn een aantal onderwerpen die aan bod komen. Daarnaast legt toparbiter Bas Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn bakkerij uit Haaksbergen.

Hij vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie. Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.

Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd.
...
"Gisteravond was een groot succes! De reacties over Bas Nijhuis waren lovend. Onze gasten en collega’s hebben hun lachspieren goed kunnen trainen. En ook de niet-voetballiefhebbers vonden het een geweldig optreden.Bas was later dan gepland aanwezig, maar wel op tijd voor zijn optreden. Hij is nog best lang gebleven na zijn optreden om na te borrelen met onze gasten. Ik heb Bas al eens eerder gezien met ‘deze show’ en ook dit keer was het echt een succes!! We hebben veel complimenten ontvangen over zijn optreden. Kortom, wij zijn heel blij met zijn optreden!"
Monique Kasseband, Hoek en Blok

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.