Vakgebied

Leiderschap
Communicatie
Sport
WK en EK voetbal

Thema's

Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Business & Management
Cabaret & Entertainment
Innovatie & Trends

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.750

Biografie

Biografie

Bas Nijhuis is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en panellid bij het Sprekershuys. Hij spreekt over de onderwerpen leiderschap, management, communicatie, motivatie, passie, sport en WK & EK voetbal Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.Spreker Bas Nijhuis

Spreker Bas Nijhuis is inzetbaar voor interactieve presentaties waarin hij videobeelden laat zien van de wedstrijden die hij fluit. Hoe lastig is het vak scheidsrechter eigenlijk? Hoe verloopt de communicatie met zijn assistenten? En wat vindt hij van de huidige ontwikkelingen in scheidsrechtersland op het gebied van communicatie? Al deze onderwerpen komen naar voren tijdens zijn lezingen. Naast zijn rol als scheidsrechter speelt hij ook in op zaken waar een ondernemer mee te maken heeftScheidsrechter Bas Nijhuis

Bas Nijhuis wordt op 12 januari 1977 geboren in Enschede. Al op vroege leeftijd blijkt dat hij talent heeft als scheidsrechter. Vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden, het talent druipt er vanaf. Op zijn 28ste fluit hij zijn eerste ‘Betaald Voetbal’ wedstrijd en daarna gaat zijn carrière erg snel. Op 18 oktober 2011 maakt Bas Nijhuis zijn debuut in de Champions League met de wedstrijd Olympiakos Borussia Dortmund.

In de Nederlandse competitie krijgt Bas Nijhuis steeds meer topwedstrijden toebedeeld vanuit de KNVB. In juli 2015 krijgt hij promotie naar de Elite Groep van de UEFA waar hij samen met Björn Kuipers als enige Nederlander actief is. Naast scheidsrechter is Bas Nijhuis ook ondernemer. Na eerst een slagerij in beheer te hebben gehad, is Bas sinds 2013 inmiddels eigenaar van twee bakkerijen.

Lees meer
Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd.
Bas Nijhuis is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer