1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Angelique Houtveen

Angelique Houtveen is dagvoorzitter, radio – en podcastmaker, spreekt voice-overs in en presenteert events. Een multitalent zal ze zichzelf niet snel noemen, ze is te bescheiden. In 2013 kreeg Angelique de Marconi Award voor aanstormend talent en met 10 jaar op zak is ze een veelgevraagde gast in talkshows. Sinds 2021 presenteert Angelique de middagshow tussen 16:00 en 19:00 uur bij Sublime en heeft ze een eigen podcast ‘Angeliques voice’s notes’. Waar ze haar persoonlijke ontwikkelingen deelt. Angelique Houtveen is te boeken als dagvoorzitter en presentatrice bij het Sprekershuys.

...Angelique Houtveen

Over Angelique Houtveen

Angelique Houtveen is radio- en podcastmaker, spreekt voice-overs in en presenteert events.


Multitalent

Een multitalent zal ze zichzelf niet snel noemen, ze is te bescheiden. Vlammen, dat doet ze wel als ze radio maakt, als gast aanschuift bij talkshows om over muziek te praten of als ze een podcast opneemt. Dat gaat haar allemaal zo natuurlijk af dat je meteen je oren spitst als je haar hoort. Haar stemgeluid doet de rest: zwoel en zacht, krachtig en puur.


Radio

Angelique presenteert sinds 2021 de middagshow tussen 16:00 – 19:00 uur op Sublime. Voorheen deed ze dat op 3FM, waar ze in 2017 in het Glazen Huis in Apeldoorn zat voor Serious Request en in 2018 de 3FM Awards presenteerde in AFAS Live. In de jaren voorafgaand presenteerde ze shows op FunX en NPO Radio 6 Soul & Jazz.


Marconi Award

Met een Marconi Award voor Aanstormend Talent (2013) en inmiddels tien jaar radio-ervaring op zak is Angelique een graag geziene gast in talkshows als het over muziek gaat. Deze vrouw weet alles.


Muziektips

Elke maand deelt ze haar nieuwste muziektips in LINDA Magazine in de rubriek Muziek enzo. Verder schreef ze mee aan het boek ‘Liberté, égalité, Beyoncé‘ en is ze bezig met haar eerste boek.


Weetjes

- Op zoek naar lekkere muziek? Zoek één van haar Spotify afspeellijsten op!

- Angelique is groot fan van alle Marvel films en series.

- De afgelopen jaren vroeg Angelique veel aandacht voor de aandoening Endometriose. Hier werd ze zelf mee gediagnosticeerd.


Boek Angelique Houtveen bij het Sprekershuys!

Angelique is te boeken als dagvoorzitter en presentactrice. Ze is expert op het gebied van muziek, presenteren en radio & televisie. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Angelique Houtveen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Mentale gezondheid, Muziek, Storytelling, Radio en Televisie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Sessie 'Verboden Muziek' - Moeten we sommige muziek verbieden?

Luistert jouw kind of partner alleen naar zeer gewelddadige muziek en vind je dat die muziek eigenlijk verboden moet worden? Ho, stop en boek Angelique. Tijdens deze sessie gaat Angelique Houtveen, radio-dj en vaak gevraagde talkshow gast, samen met het publiek op zoek naar de grenzen van vrijheid binnen de muziek. Is de muziek

van tegenwoordig echt zoveel erger dan vroeger? Moeten we teksten verbieden als die een slechte invloed kunnen hebben op de jeugd? Angelique neemt je dmv fragmenten mee in de historie van de jazz, rock & roll, hiphop en alle hedendaagse stromingen en zoekt met een open blik naar de balans tussen vrijheid van expressie en het beschermen van (jonge) luisteraars oren.

Dagvoorzitterschap Angelique Houtveen

Tijdens muzikantendagen spreekt Angelique regelmatig over radio en muziek. Aan jonge artiesten die het zelf willen doen heeft Angelique tips om op te vallen bij radiostations.

Angelique als panellid

Tijdens muzikantendagen spreekt Angelique regelmatig over radio en muziek. Aan jonge artiesten die het zelf willen doen heeft Angelique tips om op te vallen bij radiostations.

Sessie - Jouw liedje op de radio

Tijdens muzikantendagen spreekt Angelique regelmatig over radio en muziek. Aan jonge

artiesten die het zelf willen doen heeft Angelique tips om op te vallen bij radiostations.

Op maat gemaakte sessie

Angelique kan gepassioneerd vertellen over haar aandoeningen Endometriose en ITP. Ze vertelt het verhaal over haar chronische ziektes en welk effect die hebben op haar werkende leven, emoties en andere facetten van haar leven. Inspiratie en herkenning.

Sessie - De druk om te presteren als je buiten de norm valt

Zijn er mensen in je bedrijf die buiten de norm vallen? Omdat ze als vrouw in een mannelijke omgeving werken of als persoon van kleur in een overwegend witte omgeving? Angelique gaf in 2022 een TedX talk over de druk om te presteren als je buiten de norm valt. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal over hoe ze als klein meisje met een droom de radiowereld in kwam maar daar tegen vele zaken opliep die uiteindelijk hebben geleid tot een burn-out. Hoe kan je voorkomen dat mensen uitvallen en de mensen in je bedrijf beter ondersteunen en begrijpen? In deze sessie gaat Angelique dieper in op haar TedX talk en deelt haar inzichten. 

Sessie - de kracht van Muziek

Muziek heeft Angelique door de meeste lastige momenten in haar leven gesleept. Zij weet als geen ander hoe muziek in te zetten om je humeur te verbeteren (of verslechteren) maar vooral hoe je door middel van muziek dichter bij je gevoel kan komen. In deze interactieve sessie, die op maat gemaakt kan worden, deelt Angelique eerst een stuk theorie over muziek en emoties, om vervolgens samen met het publiek op zoek te gaan naar verhalen en emoties achter de muziek.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.