1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & journalist

Nadia Moussaid

Nadia Moussaid is journalist en programmamaker met een missie om verdiepende journalistieke series te maken die net dat stapje verder gaan en de kijker wakker schudden. Maar ook humor is haar niet vreemd en ze schuwt in haar presentaties nooit de lach. Ze presenteert voor BNNVARA en was voor de VPRO het gezicht van het programma Mondo. Ook was Nadia genomineerd voor Women of the year 2018 en voor de Elle Style Award 2017. Nadia Moussaid is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Nadia Moussaid

Over Nadia Moussaid

Dagvoorzitter Nadia Moussaid heeft als missie om voor diepgang te zorgen, om het publiek nieuwe inzichten te geven over de wereld om hen heen. Dit doet ze met een beetje humor en een analytische kijk op lifestyle & health, kunst & cultuur, journalistiek, politiek, actualiteiten en antropologie. Nadia Moussaid zorgt met aandacht voor inhoud en een open houding voor een event met impact.


Journalist, presentator en documentairemaker

Nadia presenteert voor BNNVARA de talkshow Op1, samen met Hugo Logtenberg. Ook was ze voor de VPRO het gezicht van kunst - en cultuurprogramma Mondo en van On Stage en alle programma's rondom het IDFA, Dutch Design Week en Holland Festival. Eerder was ze een van de vaste presentatoren van Brandpunt+ (KRO-NCRV), waar ze onder meer reportages maakte over mensenhandel en kinderprostitutie in Nigeria. Ook presenteerde ze De Nieuwe Maan (NTR), werkte ze als journalist voor AT5 en maakte ze documentaires. In de zomer van 2018 verving ze Eva Jinek tijdens haar zwangerschapsverlof op de late avond met de dagelijkse talkshow ‘Laat op een’, waarvoor ze veel lof ontving. Nadia was genomineerd voor Women of the year door Hapers Bazaar 2018 en voor de Elle Style Award 2017.


Verhalen met verdieping

Na haar studie International Business & Languages werkte Nadia voor het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering. Maar de media lonkte. Ze deed een tweede studie sociale en culturele antropologie aan de VU en behaalde daar haar masters. Daarna werkte Nadia bij Women Inc., MTNL/VPRO en AT5. In 2015 maakte ze voor de KRO-NCRV de aangrijpende documentaire Leven, liefde & hiv, over twee vrouwen met hiv, en voor het online journalistieke platform Mindshakes van NRC de korte documentaire Lost Generation, over jongeren in Bosnië-Herzegovina, 20 jaar na de oorlog.


Samenwerkingen

Een greep uit een aantal opdrachtgevers; de Talkshows op het Nederlands Film Festival, het IDFA, Prins Claus Fonds, Women Inc. Talent naar de Top Cinema Arabe, IISG, TedXAmsterdam, Pakhuis de Zwijger, debatcentrum de Balie, AVRO/TROS, NOOR Images, World Cinema Amsterdam, Amsterdam University Press, Felix Meritus en de G10 van de Filosofie en Economie.


Dagvoorzitter

Nadia is open, analytisch en scherp. Ze is een expert op het gebied van lifestyle & health, kunst & cultuur, journalistiek, politiek, actualiteiten en antropologie. Als dagvoorzitter weet ze het thema van het event om te zetten in een sessie waar kennis uitgewisseld wordt en men een nieuwe kijk krijgt op verschillende onderwerpen. Ze zorgt voor dialoog, groei en nieuwe inzichten over de wereld om ons heen.


Boek Nadia Moussaid bij het Sprekershuys!

Nadia Moussaid is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentatrice, debat- en gespreksleider en is expert op het gebied van lifestyle & health, kunst & cultuur, journalistiek, politiek, actualiteiten en antropologie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentator Nadia Moussaid boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Antropologie, Kunst, Debat, Actualiteiten, Journalistiek, Cultuur

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Nadia Moussaid Dagvoorzitterschap

Dagvoorzitter Nadia Moussaid heeft als missie om voor diepgang te zorgen, om het publiek nieuwe inzichten te geven over de wereld om hen heen. Dit doet ze met een beetje humor en een analytische kijk op lifestyle & health, kunst & cultuur, journalistiek, politiek, actualiteiten en antropologie. Nadia Moussaid zorgt met aandacht voor inhoud en een open houding voor een event met impact.

Nadia Moussaid aan de grens van Oekraïne

HOE KOMT ZIJ HIER?! - YOUSTOUB VLOG

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.