Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Fidan Ekiz is journalist en documentairemaker en bekend om haar scherpe pen en warme persoonlijkheid.


Voor BNNVARA vormde ze samen met Jeroen Pauw een presentatieduo bij de talkshow Op1. Momenteel presenteert zij De Vooravond, de dagelijkse talkshow op de vroege avond.


Fidan is open en openminded en vindt haar weg in zowel multiculturele, feministische en actuele thema’s als in luchtigere (vrouwen)onderwerpen. Ze combineert, kortom, het inhoudelijke graag met haar voorliefde voor lifestyle- en glamour.


Kritisch, humoristisch, goudeerlijk en kwetsbaar is ze over de actualiteit, maar ook over alles waar ze als mens, vrouw en moeder van een zoon mee wordt geconfronteerd.


Fidan werkte voor het Rotterdams Dagblad, RTL Nieuws en Pauw en Witteman, maar veel mensen zullen haar ook kennen als tafeldame bij DWDD. Ze schrijft columns voor het Algemeen Dagblad en Talkies Magazine en maakt een documentaireserie over vrouwengeschiedenis voor de VARA: Vrouw op Mars. Ook maakte zij een documentaire over (de verkiezingen in) Turkije.


Ze is te boeken als presentatrice en dagvoorzitter, maar ook voor lezingen en columns op maat.

Dagvoorzitter en presentator Fidan Ekiz boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer