1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & documentairemaker

Fidan Ekiz

Fidan Ekiz is journalist en documentairemaker. Ze staat bekend om haar scherpe pen en warme persoonlijkheid. Fidan is open en openminded. Ze vindt haar weg in zowel multiculturele, feministische en actuele thema’s als in luchtigere (vrouwen)onderwerpen. Ze combineert, kortom, het inhoudelijke graag met haar voorliefde voor lifestyle- en glamour. Kritisch, humoristisch, goudeerlijk en kwetsbaar is ze over de actualiteit, maar ook over alles waar ze als mens, vrouw en moeder van een zoon mee wordt geconfronteerd. Fidan Ekiz is te boeken als dagvoorzitter, presentator en journalist bij het Sprekershuys!

...Fidan Ekiz

Over Fidan Ekiz

Fidan heeft een scherpe pen, stelt kritische vragen maar weet de zaal ook voor zich te winnen met haar warme persoonlijkheid. Ze nodigt je uit om onderwerpen zoals lifestyle, glamour en feminisme niet oppervlakkig te bekijken maar om de diepte in te gaan en creëert ruimte voor goudeerlijke gesprekken. Als je op zoek bent naar een event met diepgang en impact is Fidan de juiste dagvoorzitter voor jou.


Van journalist tot presentatrice

Fidan Ekiz is journalist en documentairemaker en bekend om haar scherpe pen en warme persoonlijkheid. Voor BNNVARA vormde ze samen met Jeroen Pauw een presentatieduo bij de talkshow Op1. Ze presenteerde 'De Vooravond' samen met Renze Klamer en was presentatrice van 'De Nieuwe Maan'. Momenteel is ze regelmatig te zien bij het programma Half8.


Naast het presenteren werkt Fidan voor het Rotterdams Dagblad, Pauw en Witteman, RTL Nieuws, maar de meeste mensen zullen haar kennen van het programma DWDD. Ze schreef ook columns voor Talkies Magazine en het Algemeen Dagblad waarbij ze onderwerpen zoals buitenlandse politiek, feminisme en lifestyle aankaartte. Haar passie voor feminisme verwerkte ze ook in de documentaireserie 'Vrouw op Mars' voor de VARA waarin ze vertelt over vrouwengeschiedenis in Nederland. Haar kritische blik op politiek komt terug in een documentaire over de verkiezingen in Turkije.


Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter is ze scherp en open, met een gevoel voor humor. Haar kracht ligt in het stellen van vragen die je uitnodigen om onderwerpen zoals lifestyle, glamour en feminisme niet oppervlakkig te bekijken maar om de diepte in te gaan. Ze creëert ruimte voor goudeerlijke gesprekken, het uitwisselen van perspectieven en de verhalen in de zaal. Ongeacht het thema weet ze van elke sessie een belevenis te maken. Fidan maakt vol daadkracht van elk onderwerp een belevenis.


Boek Fidan Ekiz bij het Sprekershuys!

Fidan Ekiz is te boeken als dagvoorzitter en presentator. en is gespecialiseerd in lifestyle- en glamour. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentator Fidan Ekiz boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Journalistiek

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Fidan Ekiz als dagvoorzitter

Fidan Ekiz is journalist en documentairemaker. Ze staat bekend om haar scherpe pen en warme persoonlijkheid. Als dagvoorzitter is ze open en vindt ze haar weg in zowel multiculturele, feministische en actuele thema’s als in luchtigere (vrouwen)onderwerpen. Ze combineert, kortom, het inhoudelijke graag met haar voorliefde voor lifestyle- en glamour en weet altijd ruimte te maken voor diepgang met inhoud.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.