1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Ciana Mayam

Ciana Mayam is presentatrice, programmamaker en dagvoorzitter. Ze volgde de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ze wordt daar klaargestoomd als mediamaker maar komt er achter dat haar hart bij het presenteren en interviewen ligt. Ciana is iedere zaterdag te zien in de Belbus van het programma Kassa, waar ze consumenten te hulp schiet. Op Radio 1 presenteert ze haar eigen radioshow: De Nacht van ZWART. Haar droom? Een eigen talkshow hebben die bijdraagt aan de depolarisatie van Nederland. Ciana is te boeken als dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Ciana Mayam

Over Ciana Mayam

Ciana Mayam weet je met een tikje humor en heel veel nieuwsgierigheid aan het denken te zetten. Ze prikt, kijkt verder dan het maatschappelijke vraagstuk en daagt je uit om samen naar oplossingen te kijken. Als dagvoorzitter verbindt ze de thematiek met de zaal door ruimte te creeëren voor dialoog. Ze vindt namelijk dat we verandering teweeg brengen door naar elkaar te luisteren, zo maken we samen een verschil.


Van Mediamaker tot presentator

Ciana volgde de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze wordt daar klaargestoomd als mediamaker maar komt er achter dat haar hart bij het presenteren en interviewen ligt.

Nu is ze iedere zaterdag te zien in de Belbus van het programma Kassa, waar ze consumenten te hulp schiet en maatschappelijke vraagstukken belicht. Verder werkt ze regelmatig samen met KRO-NCRV en FunX voor on- en offline content. Sinds januari 2022 presenteert Ciana haar eigen radioshow, names omroep ZWART: 'De Nacht Van ZWART, op NPO Radio 1. Ze schijnt licht op onderbelichte verhalen, verbinden én leren van elkaar. Haar droom? Een eigen talkshow die bijdraagt aan de depolarisatie van Nederland. Ondertussen maakt ze al een verschil, door zich uit te spreken over maatschappelijke kwesties en een stem te zijn voor de kwetsbaren in ons land. 


Dagvoorzitterschap

Ciana is nieuwsgierig, open en heeft een boodschap. Ze vervangt taboes met open en eerlijke gesprekken. Ze spreekt zich niet alleen uit over mentale gezondheid of diversiteit & inclusie, maar creeërt ook de ruimte voor anderen om hun verhalen te delen. Ciana zorgt als dagvoorzitter voor diepgang, en verandert een thema in een interactieve belevenis voor het publiek. Ze vindt namelijk dat we verandering teweeg brengen door naar elkaar te luisteren, zo maken we samen een verschil. 


Boek Ciana Mayam bij het Sprekershuys!

Ciana Mayam is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator en is expert op het gebied van mens & maatschappij, diversiteit & inclusie en communicatie & media. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Ciana Mayam boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Storytelling

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Ciana Mayam Dagvoorzitterschap

Ciana Mayam is presentatrice, talkshow host, schrijver en actrice. Ze volgde de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ze wordt daar klaargestoomd als mediamaker maar komt er achter dat haar hart bij het presenteren en interviewen ligt. Ciana is iedere zaterdag te zien in de Belbus van het programma Kassa, waar ze consumenten te hulp schiet. Op Radio 1 presenteert ze haar eigen radioshow: De Nacht van ZWART. Haar droom is om een eigen talkshow te hebben die bijdraagt aan de depolarisatie van Nederland.

Showreel Ciana Mayam

De 5 redenen voor een DAGVOORZITTER!

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.