1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Lauren Verster

Programmamaakster en presentatrice Lauren Verster heeft in haar, inmiddels meer dan 15 jaar durende televisiecarrière, de meest uiteenlopende, interessante, bizarre én doodnormale types gevolgd. Ze is o.a. bekend van De Jakhalzen, Lauren Verslaat en Lauren! Als ze in al die jaren één ding leerde, is het wel dat het mogelijk is om met iedereen, op elk moment, een goed gesprek te kunnen voeren: als je maar de juiste vragen stelt. Lauren Verster is te boeken als dagvoorzitter en spreker bij het Sprekershuys.

...Lauren Verster

Over Lauren Verster

Lauren Verster ontwikkelt al op jonge leeftijd een grote liefde voor het televisievak. Tijdens haar middelbare schooltijd werkt ze voor de lokale televisiezender Boschtion, waar ze actief is als (nieuws)verslaggever en tegelijkertijd een jongerenprogramma opzet.


Televisieprogramma's

Na haar middelbare schooltijd trekt ze naar Amsterdam om Communicatiewetenschap te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hier bekwaamt zij zich bij regionale televisiezenders verder in vaardigheden zoals filmen, monteren en presenteren. Haar talent blijft niet onopgemerkt bij andere zenders. Al snel presenteert ze goed bekeken tv-programma’s als De Kids' Choice Awards (Nickelodeon), Sixpack (MTV) en de Jakhalzen (DWDD). Vervolgens maakt ze bij de zender Veronica onder andere 4 seizoenen van ‘Lauren verslaat!’; een reportageprogramma waarin ze meereist met oorlogsfotografen en verslag doet van werelden die voor de meeste mensen gesloten blijft.


Lauren!

Een paar jaar later verhuisde ze naar NPO 3 (AVROTROS) waar ze vijf jaar lang ‘Lauren!’ maakte, een reportageserie waarbij ze wereldwijd in opzienbarende werelden dook. Ook presenteerde ze avonturen(spel)shows als Expeditie Poolcirkel, Atlas en The Big Escape.


Dagvoorzitter en interviewer

Lauren Verster is naast spreker ook inzetbaar als bevlogen en betrokken dagvoorzitter, talkshow-host of discussieleider. In haar, inmiddels meer dan 15 jaar durende televisiecarrière, heeft zij de meest uiteenlopende, interessante, bizarre én doodnormale types gevolgd. Zo sprak ze met losgeslagen hippies in de woestijn van Californië, de allerrijkste ondernemers in New York, bendeleden in El Salvador, gelovige Rastafari’s in Zuid-Afrika en mysterieuze sjeiks in Dubai. Als Lauren in al die jaren één ding heeft geleerd, is het wel dat het mogelijk is om met iedereen, op elk moment, een goed gesprek te kunnen voeren: als je maar de juiste vragen stelt.


Spreker

In haar lezing over effectief communiceren geeft Lauren (ondersteund door speelse, humoristische en herkenbare film- en tv-fragmenten én natuurlijk leuke anekdotes uit haar eigen tv-reizen) makkelijk toepasbare tips en tricks om meer uit gesprekken te halen. Want of je nou onderhandelt met leveranciers, lastige klanten aan de telefoon hebt, je puberkinderen aan het praten wilt krijgen, of op netwerkborrels (maar ook op eerste dates!) eindelijk eens een inspirerend gesprek wilt voeren: deze tools zijn voor iedereen, en zowel zakelijk als privé, inzetbaar. Je zult meer uit gesprekken kunnen halen dan je ooit had gedacht!


Schrijver

In 2013 verscheen haar eerste boek ‘Uit: zuurzoete verhalen over liefdesverdriet’


Fotografie: Paul Tolenaar


Boek Lauren Verster bij het Sprekershuys!

Lauren Verster is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentatrice, debat- en gespreksleider en is expert op het gebied van Media & Journalistiek, Kunst & Cultuur, Leiderschap en Maatschappij. wetenschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en spreker Lauren Verster boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Kunst & Cultuur, Maatschappij

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lauren Verster Lezing: Effectiever Communiceren

Programmamaakster en presentatrice Lauren Verster heeft in haar, inmiddels meer dan 15 jaar durende televisie carrière, de meest uiteenlopende, interessante, bizarre én doodnormale types gevolgd. Zo sprak ze met losgeslagen hippies in de woestijn van Californië, de allerrijkste ondernemers in New York, bendeleden in El Salvador, gelovige Rastafari’s in Zuid-Afrika en mysterieuze sjeiks in Dubai. Als Lauren in al die jaren één ding heeft geleerd, is het wel dat het mogelijk is om met iedereen, op elk moment, een goed gesprek te kunnen voeren: als je maar de juiste vragen stelt.

Tijdens dit optreden geeft Lauren (ondersteund door speelse, humoristische en herkenbare film- en tv-fragmenten én natuurlijk leuke anekdotes uit haar eigen tv-reizen) makkelijk toepasbare tips en tricks om meer uit gesprekken te halen. Want of je nou onderhandelt met leveranciers, lastige klanten aan de telefoon hebt, je puberkinderen aan het praten wilt krijgen, of op netwerkborrels (maar ook op eerste dates!) eindelijk eens een inspirerend gesprek wilt voeren: deze tools zijn voor iedereen, en zowel zakelijk als privé, inzetbaar. Je zult meer uit gesprekken kunnen halen dan je ooit had gedacht!

Aan bod komen onder andere:

 • Wat zijn de meest voorkomende valkuilen in gesprekken?
 • Waarom zijn we doorgaans zo slecht in het stellen van de juiste vragen en hoe kun je daar wél heel goed in worden?
 • Hoe kun je effectief onderhandelen en tegelijkertijd de relatie met de ander versterken?
 • Wat zijn de verschillende manieren waarop je naar iemand kunt luisteren?
 • Wat zijn de meest constructieve vragen?
 • En wat zijn de meest destructieve vragen?
 • Hoe kun je noodzakelijke, maar vaak pijnlijke vragen toch op een goede manier stellen?
 • Waarom helpt advies vaak niet?
 • Hoe mag je oordelen hebben, maar ze ook kunt ombuigen naar nieuwsgierigheid?
 • en nog veel meer

LAUREN VERSTER: 'IK WIL IETS WIL DOEN WAT NIET MAG'

Lauren boekt een man | Lauren! en de liefde

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.