1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Anne-Greet Haars

Anne-Greet Haars is een veelzijdige, energieke en nieuwsgierige dagvoorzitter, mét humor. Ze presenteert Hoofdklasse hockey bij Viaplay. Haar hoge mate van interesse in de actualiteit en academische achtergrond, maakt haar een veelzijdige presentator en gespecialiseerd in een breed aantal thema’s zoals politiek, media, sport en leiderschap. Door haar rijke ervaring, zowel voor als achter de schermen in de mediawereld, weet ze precies wat er nodig is om een bijeenkomst tot een succes te maken en iedereen in zijn of haar kracht te zetten! Anne-Greet is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Anne-Greet Haars

Over Anne-Greet Haars

Anne-Greet Haars heeft ruim 10 jaar ervaring in de mediawereld als journalist, hoofd-/eindredacteur en programmamaker voor radio, online en tv. Haar academische achtergrond en ervaringen voor en achter de schermen maken haar een scherpe dagvoorzitter die een dialoog creëert tussen de zaal en het podium. Daarnaast zorgt ze voor diepgang, en maakt ze van ieder event een beleving.


Nieuwsgierig

Al vanaf jongs af aan is Anne-Greet bovenmatig nieuwsgierig. Tijdens haar schooltijd manifesteerde zij haar nieuwsgierigheid op meerdere vlakken, maar tijdens haar studententijd kwam dit verder tot uiting. Met veel bevlogenheid werd zij voorzitter en presentator van Room for Discussion: een studenten interviewplatform van de Universiteit van Amsterdam. Opeens wist ze waar ze haar studie Politicologie en master Bedrijfskunde voor wilde inzetten: de media.


Radio en talkshows

Ze vond haar plek bij BNR Nieuwsradio, waar ze verslaggever en eindredacteur werd. Ze werkte intensief samen met Humberto Tan en sportmarketeer Bob van Oosterhout. Samen reisden ze de wereld over om van meerdere grote sportevenementen (WK's, Olympische Spelen etc.) verslag te doen. Na deze enerverende tijd maakte ze de overstap naar de televisiewereld en werd daar uiteindelijk hoofdredacteur van ‘RTL Late Night’. Ook heeft ze de hoofdredactie gedaan van het eerste seizoen van de talkshow ‘Beau’. Door jarenlang elke dag een live-programma te maken, weet ze alles van storytelling: welk verhaal wil je vertellen en hoe breng je het over. Tevens gaf zij in die periode leiding aan een grote redactie en nam zij verantwoordelijkheid voor dagelijkse beslissingen.


Na de talkshows verplaatste haar interesse van ‘lineaire’ televisie naar de streamingdiensten. Voor productiebedrijf Fremantle - een van de grootste van Nederland - werd zij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en begeleiden van programma’s op Video-on-Demand.


Inmiddels heeft Anne-Greet ruim 10 jaar als journalist, hoofd-/eindredacteur en programmamaker voor radio, online en tv. De afgelopen jaren werkte ze als presentator veel voor BNR Nieuwsradio. In 2022 maakt ze de stap naar presenteren op TV: momenteel host Anne-Greet iedere week het Formule1-programma ‘In de Slipstream’ op Viaplay en elk weekend de Hoofdklasse Hockey. 


Naast haar presentatiewerk, maakt ze op dit moment ook documentaires en andere tv-programma’s. Ze werkt hierin veel samen met Beau van Erven Dorens. Zo is ze o.a. de vaste eindredacteur van het programma ‘Isola di Beau’. 


Haar media-ervaring zet ze als dagvoorzitter in om van elk event een interactieve belevenis te maken, met ruimte voor dialoog en diepgang.


Boek Anne-Greet Haars bij het Sprekershuys!

Anne-Greet Haars is dagvoorzitter, presentator, interviewer, debatleider en gespreksleider. Ze is een veelzijdige, energieke en nieuwsgierige dagvoorzitter, mét humor. Ze is gespecialiseerd in een breed aantal thema’s zoals politiek, media, sport en leiderschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Anne-Greet Haars boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Leiderschap, Kunst & Cultuur, Innovatie & Trends, Maatschappij, Teambuilding

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€2000

Sessies

Anne-Greet Haars Dagvoorzitterschap

Anne-Greet Haars is een veelzijdige, energieke en nieuwsgierige dagvoorzitter, mét humor. Haar hoge mate van interesse in de actualiteit en academische achtergrond maakt haar een veelzijdige presentator en gespecialiseerd in een breed aantal thema’s zoals politiek, media, sport en leiderschap. Door haar rijke ervaring, zowel voor als achter de schermen in de mediawereld, weet ze precies wat er nodig is om een bijeenkomst tot een succes te maken en iedereen in zijn of haar kracht te zetten!

Do the harder right over the easier wrong
...
Anne Greet is een professionele dagvoorzitter, ze straalt rust uit, neem de verantwoordelijkheid voor het goede verloop van de bijeenkomst. Ze kan goed en snel schakelen, is sterk in interactie met gasten. Kortom, echt een aanrader!
Marij Aafjes - Saxion Hogeschool
...
Het was enorm fijn om samen te werken met Anne-Greet. Professioneel, met oog voor detail en goed voorbereid. Door haar persoonlijke inbreng en manier van interviewen maakte ze de soms wat complexe materie begrijpelijk. En met haar enthousiasme en flair stelde ze de tafelgasten op hun gemak. Dank!
Marjan Schrama - Amsterdam Economic Board

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.