1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Diana Kuip

Ervaren presentator en interviewer Diana Kuip is al jaren een van de weinige vrouwelijke sportgezichten van Nederland. Haar achtergrond als tv-presentator en interviewer bij RTL 7, NOS, Voetbal International en NPO1, in combinatie met haar ontspannen eigen stijl, maken haar de ideale host en spreker voor ieder event. Diana Kuip is te boeken als dagvoorzitter en spreker bij het Sprekershuys.

...Diana Kuip

Over Diana Kuip

Hoewel de meeste mensen Diana Kuip kennen van tv, komt ze eigenlijk 'uit het schrijven'. De geboren Texelse stond aan de wieg van het mannenblad JFK, schreef in 2012 het boek 'Voetbalmoeders' en in 2015 en 2017 kwamen haar columnbundels ‘Kijk voetbal A.U.B.’ en ‘Ik ben geen Zidane’ uit.


Ze interviewde in de afgelopen 15 jaar vele honderden topsporters zoals Dennis Bergkamp, Tom Dumoulin en David Beckham voor media als de AD Sportwereld en Voetbal International. Overigens interviewt ze niet alleen sporters, ook mannen als Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw strikte ze voor diepte-interviews.


Sportanalist

Op dit moment is ze één van de vaste sportanalisten bij de programma's HLF8, Tijd voor Max en de Avondetappe. Ook was ze tijdens het WK voetbal van 2022 in de voorbeschouwingen van de NOS te zien. Sinds 2018 presenteert ze het programma RTL Sportupdate bij RTL7 en de radioprogramma's BNR-Sport en BVSC op NPO1. Ook presenteerde ze de lotingceremonie van het EK vrouwenvoetbal en de openingsceremonie van de Vuelta (Ronde van Spanje) in 2022.


Diana als dagvoorzitter

Diana is zeer ervaren als presentator, dagvoorzitter en discussieleider. Door zich als interviewer jarenlang te verdiepen in talloze verschillende karakters in de sport, kan ze met ieder publiek uit de voeten. Van corporate tot informeel. Haar stijl is ontspannen en vrolijk, professioneel en persoonlijk.


Diana als spreker

Ook is Diana een veelgevraagd spreker. Ze vertelt op haar eigen enthousiaste manier graag bijzondere sportverhalen die paralellen hebben met het bedrijfsleven. Verhalen die gaan over doorzettingsvermogen, teamgeest, moed, tegenslag en winnen. Over haar eigen rol als vrouw in een mannenwereld heeft ze een goed verhaal vol humor, voorbeelden en tips; een zeer actueel onderwerp op dit moment. 

Diana denkt tenslotte graag mee over originele invalshoeken en passende verhalen voor jouw bedrijf. 

 

Boek Diana Kuip bij het Sprekershuys

Diana Kuip is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator. Haar expertise reikt van journalistiek en sport tot doorzettingsvermogen en teamgeest. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en spreker Diana Kuip boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Doorzettingsvermogen, Journalistiek, Voetbal, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.