1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Nancy Poleon

Nancy Poleon spreekt gepassioneerd over personal branding en helpt vrouwen om zichtbaar te worden. Ze gelooft dat iedereen zijn eigen verhaal moet kunnen vertellen. Haar missie? Mensen en bedrijven helpen om hun doelen te behalen. Als spreker geeft ze het publiek de handvatten om het beste uit zichzelf te halen. Ze moedigt je aan om je talenten te ontwikkelen, je uit te spreken en zo barrières te verbreken. Want jouw stem mag gehoord. Nancy is expert op het gebied van leiderschap en communicatie & media. Ze is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Nancy Poleon

Over Nancy Poleon

Nancy Poleon gebruikt personal branding om ambitieuze vrouwen, corporate business professionals en ondernemers te helpen hun verhaal te delen. Als spreker weet ze jouw publiek te inspireren om hun talenten in te zetten om zo impact te maken en hun doelen te bereiken.


BrandedU

Nancy Poleon (1973) begon haar carrière als marketing- en brandingprofessional in 1997. Tot 2011 werkte ze voor verschillende muziek- en filmbedrijven waar ze verantwoordelijk was voor de lancering van nieuwe entertainmentproducten en -ervaringen en voor het begeleiden van de carrières van een diverse groep muziekartiesten. 


In 2011 richtte ze Branded Personalities op, een creatief brandingbedrijf, en dit werd gevolgd door BrandedU in 2014, een leiderschapsinstituut met een focus op zichtbaarheid om de carrières van vrouwen in het bedrijfsleven te versnellen. 

Door middel van Rock-n-Roll branding - een nieuwe, persoonlijke en creatieve manier van branding gebaseerd op haar ervaring in de entertainmentindustrie, helpt ze vrouwen hun (carrière) doelen te bereiken door hun ware zelf te zijn. De missie van BrandedU is om gendergelijkheid op de werkplek te bevorderen. En dat is nu haar focus geworden. De BrandedU Visibility roadmap bestaat uit een mentorschapsprogramma, een sponsorprogramma, een personal branding e-cursus en AmplifyHER, een conferentie gewijd aan het versterken van de stemmen van vrouwelijke rolmodellen in het bedrijfsleven. BrandedU heeft ook 3 whitepapers uitgebracht in samenwerking met Great Place to Work om bewustzijn te creëren rond de uitdagingen waarmee vrouwen nog steeds worden geconfronteerd op de werkplek.


Female empowerment & Personal Branding


In januari 2022 lanceerde ze samen met WomenInc en The Family de campagne Mijn naam is Peter om aandacht te vragen voor het feit dat er in Nederland nog steeds meer CEO's met de naam Peter dan vrouwelijke CEO's zijn. In april 2022 riep MT/Sprout magazine haar uit tot een van de 30 meest inclusieve leiders van het bedrijfsleven in Nederland.


Als toegewijde en gepassioneerde spreker wordt ze steeds vaker uitgenodigd als dé expert op het gebied van personal branding en female empowerment door mediakanalen als Jinek, Het Parool, FD, BNR Radio, Marketing Tribune, Communicatie Online, Adformatie en Frankwatching.


Boek Nancy Poleon bij het Sprekershuys!

Nancy Poleon is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen personal branding, communicatie & media en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Nancy Poleon boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

PR, Personal branding

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Nancy Poleon

Nancy is een gepassioneerde spreker als het gaat om personal branding. Hierdoor wordt ze steeds vaker uitgenodigd als de 'go to person' als het gaat om personal branding en vrouwen empowerment via media outlets. Nancy pleit voor ‘Rock ’n Roll Branding’ en de lessen die we kunnen leren van muzikanten. Ze gelooft dat iedereen zijn eigen verhaal moet kunnen vertellen. Eerder gingen bedrijven als FD, BNR Radio, Marketing Tribune, Communicatie Online, Adformatie en Frankwatching je al voor.

If girls can see it, they can be it

Nancy Poleon vertelt over het belang van meer vrouwelijk leiderschap

Growth is happiness: alles over sisterhood, mindset en selfcare | Nancy Poleon

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.