Vakgebied

Personal Branding
PR marketing
PR & Mediarelations

Thema's

Leiderschap
Communicatie & Media

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Nancy Poleon (1973) is de oprichter en eigenaar van Branded Personalities een branding bedrijf die ze in 2011 startte, en van BrandedU, een personal branding programma gemaakt om de zichtbaarheid van vrouwen in business te vergroten. Voordat ze een ondernemer werd werkte Nancy voor diverse entertainment bedrijven (1997-2011) waar ze verantwoordelijk was voor de marketing rondom nieuwe producten (muziek en film) en het begeleiden van de carrières van diverse muzikanten.

Haar methodiek heet Rock-n-Roll branding, een nieuwe, persoonlijke en creatieve manier van branding gebaseerd op haar ervaringen in de entertainment industrie. Nancy haar missie is om bedrijven en mensen te helpen om hun (carrière) doelen te behalen door op zichzelf te vertrouwen en zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven.

In 2014 startte ze BrandedU om de empowerment van vrouwen te vergroten. Met het BrandedU Personal Branding programma organiseert Nancy seminars, masterclasses en e-courses om vrouwen te helpen zichzelf meer zichtbaar te maken om daar tijdens hun carrière profijt van te hebben. De laatste 5 jaar heeft ze haar toch al grote netwerk van entertainment professionals uitgebreid met corporate business professionals en creatieve, sociaal betrokken entrepreneurs.


Boek Nancy Poleon bij het Sprekershuys!

Nancy Poleon is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen personal branding, communicatie & media en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Nancy Poleon boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
If girls can see it, they can be it
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer