1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Nancy Poleon

Nancy Poleon spreek gepassioneerd over personal branding en helpt vrouwen om zichtbaar te worden. Nancy pleit voor ‘Rock ’n Roll Branding’ en de lessen die we kunnen leren van muzikanten. Ze gelooft dat iedereen zijn eigen verhaal moet kunnen vertellen. De missie van Nancy Poleon is om bedrijven en mensen te helpen om hun (carrière)doelen te behalen door op zichzelf te vertrouwen en dicht bij zichzelf te blijven. Nancy is expert op het gebied van leiderschap en communicatie & media. Ze is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Nancy Poleon

Thema's

Leiderschap & Strategie, Communicatie & Media

Vakgebied

PR, Personal branding

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tarief

Prijs op aanvraag

Over Nancy Poleon

Nancy Poleon (1973) is de oprichter en eigenaar van Branded Personalities een branding bedrijf die ze in 2011 startte, en van BrandedU, een personal branding programma gemaakt om de zichtbaarheid van vrouwen in business te vergroten. Voordat ze een ondernemer werd werkte Nancy voor diverse entertainment bedrijven (1997-2011) waar ze verantwoordelijk was voor de marketing rondom nieuwe producten (muziek en film) en het begeleiden van de carrières van diverse muzikanten.


Haar methodiek heet Rock-n-Roll branding, een nieuwe, persoonlijke en creatieve manier van branding gebaseerd op haar ervaringen in de entertainment industrie. Nancy haar missie is om bedrijven en mensen te helpen om hun (carrière) doelen te behalen door op zichzelf te vertrouwen en zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven.


In 2014 startte ze BrandedU om de empowerment van vrouwen te vergroten. Met het BrandedU Personal Branding programma organiseert Nancy seminars, masterclasses en e-courses om vrouwen te helpen zichzelf meer zichtbaar te maken om daar tijdens hun carrière profijt van te hebben. De laatste 5 jaar heeft ze haar toch al grote netwerk van entertainment professionals uitgebreid met corporate business professionals en creatieve, sociaal betrokken entrepreneurs.


Boek Nancy Poleon bij het Sprekershuys!

Nancy Poleon is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen personal branding, communicatie & media en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Nancy Poleon boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Lezing Nancy Poleon

Nancy is een gepassioneerde spreker als het gaat om personal branding. Hierdoor wordt ze steeds vaker uitgenodigd als de 'go to person' als het gaat om personal branding en vrouwen empowerment via media outlets. Nancy pleit voor ‘Rock ’n Roll Branding’ en de lessen die we kunnen leren van muzikanten. Ze gelooft dat iedereen zijn eigen verhaal moet kunnen vertellen. Eerder gingen bedrijven als FD, BNR Radio, Marketing Tribune, Communicatie Online, Adformatie en Frankwatching je al voor.

...
If girls can see it, they can be it
...

Nancy Poleon vertelt over het belang van meer vrouwelijk leiderschap

...

Growth is happiness: alles over sisterhood, mindset en selfcare | Nancy Poleon

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.