Vakgebied

Energie
Ondernemen
Retail
Banken
Verzekeraars
Logistiek
Ruimtelijke ordening
Zorg en politiek
Ondernemen

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.450

Biografie

Biografie

Met zijn jarenlange ervaring als dagvoorzitter, debatleider en presentator bij BNR Nieuwsradio maakt Maarten van elke bijeenkomst een succes. "Ik houd ervan om complexe zaken eenvoudig samen te vatten, door te vragen tot de essentie en verbanden te leggen tussen thema’s die anderen niet zien, zowel op het podium als in de voorbereiding van elk optreden."


Inspirerend

Maarten leidt op zijn eigen inspirerende manier congressen groot en klein, voor zowel overheid als bedrijfsleven en zorgt voor de inhoudelijke rode draad. Maarten houdt van de breedte van zijn vak en gaat dan ook weinig thema’s uit de weg. Onderwerpen die vaak voorbij komen in zijn optredens zijn: ondernemen, overheid en politiek, duurzaamheid, zorg, marketing en communicatie.


Carrière

Maarten startte zijn carrière bij het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer en is sinds 2007 verbonden aan BNR Nieuwsradio, waar hij recent onder andere de volgende programma’s presenteerde: Podcast Voorbij de Anderhalve meter (2020), BNR in Bedrijf (2019), BNR Groeihelden (2018), BNR Gangmakers (2016-2018) en BNR Vastgoed Gezocht (2021), BNR Verkiezingsdebatten (2021).


Maarten is ook bekend met tv-werk: in 2013 en 2014 was hij dagelijks te zien op RTL-Z als presentator van RTL Ondernemerszaken en in 2010 en 2012 organiseerde hij samen met RTL Nieuws het Carré Debat voor de Tweede Kamerverkiezingen.


Wat anderen zeggen over Maarten

  • “In de voorbereiding serieus en gedegen. Op het podium ontspannen en enthousiast.”
  • “Een bevlogen dagvoorzitter, die waarde toevoegt aan het evenement.”
  • “Maarten is een betrokken dagvoorzitter. Hij is dynamisch en breed geïnteresseerd en daagt publiek én sprekers uit om echt in debat te gaan.”


Boek Maarten Bouwhuis bij het Sprekershuys!

Maarten Bouwhuis is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys. Hij is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, retail, ruimtelijke ordening, logistiek, zorg en politiek. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Iedereen is de regisseur van zijn eigen leven!
W9pf8 O Bd AXU HD
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer