Vakgebied

Energie
Ondernemen
Retail
Banken
Verzekeraars
Logistiek
Ruimtelijke ordening
Zorg en politiek
Ondernemen

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financiën
De Amerikaanse verkiezingen

In te huren als

Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.250

Biografie

Biografie

Maarten Bouwhuis is een veel gevraagd dagvoorzitter en debatleider. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio. Maarten onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment. BNR Nieuwsradio & Het Financieele Dagblad Sinds 2007 is Maarten verbonden aan BNR Nieuwsradio. Hij organiseerde en presenteerde het eerste EUverkiezingsdebat op BNR Nieuwsradio in 2009. In 2010 werd hij presentator van de nieuwszender. Maarten presenteerde de BNR Klantenshow. Het enige programma op de Nederlandse radio over klantgericht ondernemen, marketing en communicatie. Vanaf 2014 presenteert hij BNR Opvolgers en BNR Gangmakers, het wekelijkse debatprogramma voor ondernemers. Maarten is vaste presentator van de eventtak van de FD Mediagroep. Hij is de presentator van de eventserie’s Young Circle en Gangmakers Xtra. Sinds 2013 is Maarten de vaste presentator van de FD Gazellen, de prijzen voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Daarnaast presenteert hij de Yacht Challenge en diverse debatten over mobiliteit, finance en technologie. In 2010 en 2012 organiseerde hij samen met RTL Nieuws het Carredebat voor de Tweede Kamerverkiezingen. In 2013 en 2014 was Maarten dagelijks te zien op RTLZ als presentator van RTL Ondernemerszaken.

Dagvoorzitter & Debatleider Maarten staat wekelijks op het podium als dagvoorzitter of debatleider, in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Inhoudelijk is hij breed ontwikkeld. Thema's die veel terugkomen zijn: zakelijke dienstverlening, bank en verzekeringswezen, retail, duurzaamheid, logistiek, zorg, ruimtelijke ordening, energie, politiek en binnenlands bestuur. Maarten zette zijn handtekening onder het succes en de continuïteit van vele evenementen en congressen. Voorbeelden zijn: ABN AMRO Retailer of the Year Prijzen (’14 – ’16) Trends in Export, Atradius en Fenedex (’12 –’16) Pensioenevent Zwitserleven (11’ – ’16) BusinessBoost, nacht van de ondernemer, ING & MKB Nederland. (‘16) Private banking events ING (’15 ’16) Businessevents KLM Open golftoernooi (’12 – ’15) Klantendag Team Brunel Volvo Ocean race (’14 – ’15) Eerder was Maarten Bouwhuis in dienst van het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer. In 2010 verscheen 'Mag ik u quoten' van zijn hand; een handzaam boekje met mediatips voor raadsleden en wethouders. Daarnaast blogt hij regelmatig op zijn site over zijn vak en de actualiteit. Maarten studeerde Communicatie in Rotterdam en is afgestudeerd in de noodzaak van debatonderwijs.

Lees meer
Iedereen is de regisseur van zijn eigen leven!
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer