1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & (radio)presentator

Maarten Bouwhuis

Maarten Bouwhuis is (radio)presentator, dagvoorzitter en debatleider en onderscheidt zich door zijn inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment. Hij ondersteunt bedrijven, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties bij het neerzetten van een goede en gestructureerde bijeenkomst. Maarten houdt van de breedte van zijn vak en gaat dan ook weinig thema’s uit de weg. Onderwerpen die vaak voorbij komen zijn: ondernemen, overheid en politiek, duurzaamheid, zorg, marketing en communicatie. Maarten is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en debatleider bij het Sprekershuys.

...Maarten Bouwhuis

Over Maarten Bouwhuis

Met zijn jarenlange ervaring als dagvoorzitter, debatleider en presentator bij BNR Nieuwsradio maakt Maarten van elke bijeenkomst een succes. Hij houdt ervan om complexe zaken eenvoudig samen te vatten, door te vragen tot de essentie en verbanden te leggen tussen thema’s die anderen niet zien. Dit doet hij zowel op het podium als in de voorbereiding van elk optreden.


Inspirerende dagvoorzitter

Maarten leidt op zijn eigen inspirerende manier congressen groot en klein, voor zowel overheid als bedrijfsleven en zorgt voor de inhoudelijke rode draad. Maarten houdt van de breedte van zijn vak en gaat dan ook weinig thema’s uit de weg. Hij is een betrokken en dynamische dagvoorzitter die onderwerpen zoals ondernemen, overheid en politiek, duurzaamheid, zorg, marketing en communicatie aankaart. Hij daagt het publiek uit door verder te kijken dan het onderwerp en vragen te stellen die de diepte in gaan. Het publiek verlaat de zaal met inzichten die zij kunnen inzetten om binnen hun organisatie of industrie te groeien.


Carrière

Maarten startte zijn carrière bij het Nederlands Debat Instituut als debatleider en trainer en is sinds 2007 verbonden aan BNR Nieuwsradio, waar hij recent onder andere de volgende programma’s presenteerde: Podcast Voorbij de Anderhalve meter (2020), BNR in Bedrijf (2019), BNR Groeihelden (2018), BNR Gangmakers (2016-2018) en BNR Vastgoed Gezocht (2021), BNR Verkiezingsdebatten (2021).

Maarten is ook bekend met tv-werk: in 2013 en 2014 was hij dagelijks te zien op RTL-Z als presentator van RTL Ondernemerszaken en in 2010 en 2012 organiseerde hij samen met RTL Nieuws het Carré Debat voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Boek Maarten Bouwhuis bij het Sprekershuys!

Maarten Bouwhuis is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys. Hij is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, retail, ruimtelijke ordening, logistiek, zorg en politiek. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Maarten Bouwhuis boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Ruimtelijke ordening, Verzekeraars, Logistiek, Ondernemen, Retail, Energie

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€3450

Sessies

Maarten Bouwhuis Presentator webinars/online bijeenkomsten

Maarten Bouwhuis is fulltime presentator en dagvoorzitter. Ook is hij verbonden aan BNR Nieuwsradio. Sinds de Corona uitbraak presenteert hij wekelijks webinars voor zijn klanten, die hiermee hun klanten en relaties professional kunnen blijven informeren. Hij geeft ze ook de mogelijkheid om vragen te stellen en te delen, want door samen belangrijke gesprekken aan te gaan vinden we oplossingen voor de toekomst.

Maarten Bouwhuis Dagvoorzitter en Debatleider

Maarten Bouwhuis staat al sinds zijn 25e op het podium als dagvoorzitter en debatleider. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio en medeoprichter van Stage Content. Als dagvoorzitter denkt hij graag mee over de format van de dag; het kan altijd afwisselender en interactiever. Waar gaat het evenement over en waarom? Als dagvoorzitter kan Maarten de inhoud naar een hoger niveau tillen. Hij vraagt door, brengt de scherpte erin en zorgt voor structuur en interactie. Maar bovenal, hij zorgt voor humor en plezier!

In zijn carrière is Maarten met uiteenlopende bedrijven en sectoren in aanraking gekomen. Hij vindt het belangrijk om deze verschillende sectoren aan elkaar te koppelen en te vergelijken om zo het publiek van nieuwe inzichten te voorzien. Ook is hij een echte verhalenverteller, dat doet hij dan ook met veel plezier tijdens een dagvoorzitterschap.

Inhoudelijk is Maarten breed ontwikkeld. Thema’s die veel terugkomen zijn: zakelijke dienstverlening, bank- en verzekeringswezen, retail, duurzaamheid, logistiek, zorg, ruimtelijke ordening, energie, politiek en binnenlands bestuur.

Iedereen is de regisseur van zijn eigen leven!

Maarten Bouwhuis showreel webinars / online presentations

Allianz Scenario Sessies: met Maarten Bouwhuis

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.