Vakgebied

Energie
Ondernemen
Retail
Banken
Verzekeraars
Logistiek
Ruimtelijke ordening
Zorg en politiek
Ondernemen

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financiën
De Amerikaanse verkiezingen

In te huren als

Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Debatleider

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.450

Biografie

Biografie

Maarten Bouwhuis is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys. Hij is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, retail, ruimtelijke ordening, logistiek, zorg & politiek. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.Dagvoorzitter

Maarten leidt grote en kleine congressen, meerdaagse en korte congressen. Voor overheid en bedrijfsleven en altijd inhoudelijk en inspirerend. Als dagvoorzitter is hij de natuurlijke leider van elk event, maar bovenal creëert hij de inhoudelijke rode draad. Hij zorgt voor de juiste ontspannen sfeer, houdt het publiek bij de les en daagt de sprekers uit. Hij adviseert in goede formats en stimuleert elke opdrachtgever om veel publieksinteractie te maken. Maarten werk met verschillende online tools om het publiek mee te laten praten, maar het liefst gaat hij zelf met de microfoon de zaal in.Presentator

Wekelijks is Maarten te horen op BNR Nieuwsradio en online via podcasts. Hij presenteert radioshow, podcasts, webinars, gala’s en business diners. Hierbij onderscheidt hij zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment.

Presentator Maarten Bouwhuis brengt vanzelfsprekend zijn persoonlijkheid en ervaring mee. Niets is zo authentiek als zijn voorbeeld bij het onderwerp dat op tafel ligt. Hij heeft brede ervaring en begrijpt welke formats wel en niet werken. Hij denkt graag mee in de ontwikkeling hiervan en scherp de inhoud aan als dat nodig is. Hij presenteert altijd ontspannen, innemend, scherp en met heel veel plezier!Debatleider

"Ik leid zaaldebatten, verkiezingsdebatten en radio- en TV debatten. Ik ben de debatleider die de zaal in beweging brengt. Ik creëer scherpte in panels en ben altijd op zoek naar de meningsverschillen."

Debatten draaien om meningsverschillen tussen specialisten, politici of deelnemers aan een congres. Als debatleider ordent Maarten de argumenten, drogredenen, voorbeelden en hoofd- en bijzaken. Hij zoekt de kern van het meningsverschil op. Men hoeft het niet eens te worden, maar de thematiek en uiteenlopende standpunten moeten glashelder zijn. In een uitgebreide stellingen sessie bereid Maarten samen met de opdrachtgever het debat voor. Hij adviseert in goede werkvormen zoals een lagerhuisdebat waar hij veel ervaring mee heeft.

Maarten is opgeleid als debattrainer en debatleider bij het Nederlands Debat Instituut. Zijn HBO Communicatie opleiding heeft hij afgerond met een scriptie over het belang van debat onderwijs.

Lees meer
Iedereen is de regisseur van zijn eigen leven!
Maarten Bouwhuis boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer