1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Performer

Alphons de Butler

Alphons uw Butler is gastheer, comedian, ijsbreker en begeleid, ontvangt, steunt en intrigeert de gasten. Alphons voldoet volledig aan het beeld dat een ieder heeft van de ideale butler. Maar meneer Alphons ontvangt, begeleidt, onderhoudt, steunt, corrigeert, dirigeert én intrigeert uw gasten. De diensten die meneer Alphons verleent, in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid en zijn chique, subtiele, soms wat droge, arrogante, enigszins cynische humor vormen de perfecte basis voor úw gastheer, úw ceremoniemeester, úw butler! Alphons de Butler is nu te boeken als Performer bij het Sprekershuys!

...Alphons de Butler

Over Alphons de Butler

Alphons is de naam van de meest typische butler die ons land rijk is. Met zijn keurig jacquet met zwart vest, zwarte strik en onberispelijk zwart gepoetste schoenen voldoet hij volledig aan het beeld dat een ieder heeft van de ideale butler. Maar meneer Alphons is meer dan dat! Hij ontvangt, begeleidt, onderhoudt, steunt, corrigeert, dirigeert én intrigeert uw gasten.

De diensten die meneer Alphons verleent, in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid en zijn chique, subtiele, soms wat droge, arrogante, enigszins cynische humor vormen de perfecte basis voor úw gastheer, úw ceremoniemeester, úw butler!

Humor is een breed begrip en over smaak en gevoel voor humor valt dan ook niet te twisten. Maar één ding is zeker: waar meneer Alphons is wordt gelachen!Boek Alphons de Butler bij het Sprekershuys!

Alphons de Butler is te boeken als performer en is expert op het gebied van cabaret, entertainment, organisatie en gastheerschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Performer Alphons de Butler boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Thema's

Expertise

Komedie

In te huren als

 • Performer

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Performer Alphons de Butler

Alphons is de naam van de meest typische butler die ons land rijk is. Met zijn keurig jacquet met zwart vest, zwarte strik en onberispelijk zwart gepoetste schoenen voldoet hij volledig aan het beeld dat een ieder heeft van de ideale butler. Hij kan zeer direct reageren op alles wat om hem heen gebeurt en hij weet de gasten op een altijd correcte, maar soms ook enigszins brutale wijze te bereiken.

Voor het aankondigen van sprekers, belangrijke mededelingen van huishoudelijke of andere aard. Op duidelijke, niet mis te verstane wijze.

Als meneer Alphons de touwtjes in handen krijgt, spreekt geen spreker te lang, gebeurt alles volgens het draaiboek en is iedereen op tijd op de plaats van bestemming.

Is de spreker wat lang van stof? Duurt het officiële programma wat langer dan gepland? Meneer Alphons zorgt er op gepaste wijze voor dat het induttende publiek weer op het puntje van de stoel komt te zitten. Het optrekken van een wenkbrauw op het juiste moment kan al genoeg zijn om de mening van het publiek ten aanzien van de spreker te verwoorden en een verluchtende lach door het publiek te laten gaan.

Meneer Alphons: uw razende reporter tijdens online dinnershow Cultuur met Mes & Vork

Alphons uw butler op het huwelijksfeest van Jan & Paula

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.