Kerstborrel en (online) nieuwjaarsevent

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Mensen die proosten met champagne

Kerstborrel en (online) nieuwjaarsevent boek je bij het Sprekershuys, sprekers, dagvoorzitters en online events

2020 loopt ten einde. De afgelopen maanden brachten de nodige uitdagingen met zich mee. Des te meer reden om het jaar goed en gezellig met elkaar af te sluiten. En geloof ons, er zijn echt genoeg mogelijkheden. Verras jouw collega’s of medewerkers bijvoorbeeld met een te gekke online eindejaarsborrel of een gezellig kerstdiner. Uiteraard zijn we allemaal een beetje Zoom-moe, maak er daarom iets origineels van en ga voor een verrassingseffect. Wij bedachten alvast een aantal mooie pakketten, succes gegarandeerd. Ontdek onder de video mogelijkheden!

Zesluik met foto's van Sprekershuys collega's in kerstsfeer
...

Borrelen en interactieve spelshow met collega’s

Ben jij klaar voor een spelshow samen met je collega’s? Jij maakt namelijk onderdeel uit van het interactieve programma. Huysgenoot Jan Versteegh presenteert met alle plezier een pub quiz, de grote spelshow óf het Rad van Fortuin! Geniet van de show vanuit je eigen huiskamer en proost met je collega’s op het afgelopen jaar. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje. Contact ons voor meer mogelijkheden.

Kies uit verschillende spellen:

  • De grote spelshow
  • Quiz
  • Rad van Fortuin

Inclusief volledig verzorgde borrelbox of DIY-borrelbox.

Het concept kan geheel ontwikkeld worden naar wens en invulling van een thema.

In de keuken met …

Het jaar afsluiten met een gezellig diner? Dit jaar wordt dat nét even anders. Tover de kok in jezelf en je collega’s naar boven door samen een menu te bereiden. Vanuit je eigen keuken ga je aan de slag onder begeleiding van een chef-kok. Uiteraard geeft de chef extra tips & tricks om zo jouw kookskills naar een hoger level te tillen. Ervaar het nieuwe dineren met je collega's.

Deze workshop kan geboekt worden inclusief boodschappenbox.

Het concept kan volledig ontwikkeld worden naar wens en invulling van een thema. De borrels of diners kunnen geboekt worden inclusief DIY-borrelbox of boodschappenpakket.

Liever een inspirerende lezing of waanzinnige cabaretshow cadeau doen aan jouw team? Wat dacht je van de volgende sessies?

Een kijkje in 2021

Met de volgende sprekers blikken we vast vooruit op het jaar 2021. Christian Kromme is futurist en expert op het gebied van disruptieve innovatie. Bert Slagter spreekt over complexiteit en onzekerheid. Wat is zijn kijk op 2021? Je kunt ook kiezen voor Peter Joosten. Peter spreekt veel over ontwikkelingen in de toekomst zoals human enhancement en de ethiek van nieuwe technologische toepassingen. Jarno Duursma is een trendwatcher en futurist en heeft een goede kijk op de versnellende digitale wereld. Jarno brengt zijn boodschap krachtig, bevlogen en vol met overtuiging.

Het jaar afsluiten met humor

Je kunt er ook voor kiezen om het jaar af te sluiten met een humor, daar zijn onze sprekers Martijn Koning, Guido Weijers of Joep van Deudekom en Rob Urgert meer dan geschikt voor. Zij zorgen voor een feestelijke afsluiter van 2020, humor gegarandeerd!

Voor een inspirerende jaarafsluiting

Een lezing die lang zal bijblijven en die beslist impact maakt?

Mindy Howard traint en coacht commerciële astronauten. In 2023 komt haar droom uit en zal zij de ruimte ingaan. Joyce de Ruiter wordt langzaam blind en doof, toch weerhoudt dit haar er niet van om haar dromen na te jagen. Ze deelt graag haar inspirerende verhaal. Frank de Ruwe is reclamemaker en streetartkunstenaar. Zijn opvallende creaties (Hazes op de Dam) laten je inzien dat niets te gek is en dat 'out-of-the-box' denken een verrijking is. Erik Scherder doet veel onderzoek naar de invloed van bewegen op het brein. Ook praat hij over de onderwerpen neuropsychologie, psychologie, wetenschap en dementie.

Een van deze sprekers boeken voor jouw event? Of op zoek naar een andere inspirerende spreker? We denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op.