Vakgebied

Technologie
Innovatie
Toekomst
(ethical) Hacking & Cyper Security
Geneeskunde (acute zorg)

Thema's

Mens & Maatschappij
Zorg
Innovatie & Trends
Spreker technologie
Webinar

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Peter Joosten MSc. is biohacker, spreker en toekomstdenker. Hij heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde en Journalistiek gestudeerd. In 2019 rondde hij de Biohack Academy (Waag Amsterdam) en de opleiding bio-ethiek aan de Università Europea di Roma (Italië) en de UNESCO Chair in Bioethics and Human Rights af.

Blogger en podcaster (Biohacking Impact podcast) is hij keynote spreker bij diverse bedrijven, instellingen en evenementen, waaronder TEDx, Biohacker Summit Stockholm, UMC Utrecht, Martinizienhuis Groningen, Radboud UMC, KPN, Etos en ASML. Hij is auteur van het boek Biohacking, de toekomst van de maakbare mens.

Als gastdocent is hij verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven (Master Human Technology Interaction), Bildung Academie Leiden (thema: zorginnovatie), de School voor Journalistiek, Hogeschool van Utrecht (thema: mensverbetering) en het Imperial College in Londen, Engeland (thema: biohacking).

Peter wordt daarnaast regelmatig geïnterviewd voor televisieprogramma’s, kranten, radio en magazines over biohacking en de impact van technologie op de mens (waaronder RTL5, BNNVARA, Radio 1, Men’s Health, BNR Nieuwsradio, Volkskrant, Tegenlicht en De Correspondent).

Peter Joosten is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen Innovatie gezondheidszorg, Biohacking & de toekomst van de mens en Smart city, smart governance. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
The digitization of human beings will make a parody out of 'doctor knows best.'
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer