Events op locatie

Samenkomen, verbinden en nieuwe ervaringen opdoen. Deel je verhaal en creëer een event dat je doelgroep niet willen missen.

Fysieke events

Een evenement organiseren

Een goede voorbereiding is onmisbaar bij het organiseren van een event. Denk aan het op tijd informeren van alle betrokken partijen, de invulling van het event bedenken en of je een spreker of dagvoorzitter wilt inzetten op het event. De volgende zaken mogen in ieder geval niet ontbreken op je checklist.

  • Doelgroep en doelstellingen bepalen
  • Concept en format
  • Sprekers & dagvoorzitters
  • Locatie en techniek
  • Interactie
  • Communicatietraject
  • Draaiboek

Een inspirerende spreker inhuren

Een spreker boeken kan een enorme meerwaarde bieden voor jouw evenement. Een ervaren spreker kan jouw publiek inspireren, informeren en vermaken door zijn of haar expertise te delen en verhalen te vertellen. Een goede spreker kan de aandacht van het publiek vasthouden en de boodschap van het evenement effectief overbrengen. Bovendien kan een spreker een evenement op een hoger niveau tillen door de juiste toon en sfeer te creëren. Door het inzetten van een spreker kun je jouw evenement verrijken en écht impact maken met jouw boodschap

Thijs Launspach
Pauline de Wilde

Een dagvoorzitter boeken

Een dagvoorzitter kan ook een cruciale rol spelen op jouw evenement. De dagvoorzitter heeft als taak om het programma in goede banen te leiden en het publiek te betrekken bij de verschillende activiteiten. Een goede dagvoorzitter zorgt voor een soepele overgang tussen de verschillende onderdelen van het programma en laat sprekers hun tijd efficiënt gebruiken. Daarnaast kan de dagvoorzitter zorgen voor interactie met het publiek en kan hij of zij de sfeer van het evenement bepalen. Met de juiste dagvoorzitter kun je jouw evenement tot een succes maken en ervoor zorgen dat het publiek een onvergetelijke ervaring heeft.