Deel dit artikel...

Top tien sportsprekers

Beau Klein

10 sportsprekers aan het glimlachen

Ben je benieuwd naar verhalen van ‘echte’ kampioenen? We hebben tien top sportsprekers voor je uitgelicht die niet alleen in en op het veld, maar ook daarbuiten het verschil willen maken. Deze helden delen in de presentaties die ze geven, hun successen en de obstakels die ze overwonnen hebben. Ze laten je zien hoe jij deze inzichten kunt toepassen in je eigen leven en werk. Van gouden medailles tot spannende expedities. Ben je klaar om te leren van de beste? Ontdek hoe je hun winnende mindset kunt gebruiken om jouw team of project te optimaliseren. Hieronder staan een top tien aan sportsprekers onder elkaar die via Sprekershuys geboekt kunnen worden voor jouw evenement.

Maarten van der Weijden 

Spreker Maarten van der Weijden, voormalig Olympisch kampioen en marathonzwemmer, overwon leukemie en haalde miljoenen op voor kankeronderzoek, namens de Maarten van der Weijden Foundation, door de Elfstedentocht te zwemmen. In zowel zijn lezingen, zijn boek genaamd 'Beter' en presentaties, deelt hij inspirerende inzichten over vitaliteit, het overwinnen van obstakels en de kracht van persoonlijke verhalen.

Bekijk Maarten zijn sprekersprofiel

Bas Nijhuis

Spreker Bas Nijhuis is een ervaren topscheidsrechter. Hij deelt humoristische en inzichtelijke verhalen uit zijn uitgebreide carrière in de voetbalwereld, die begon op zijn vijftiende. Naast zijn rol in het voetbal is Bas ook ondernemer en eigenaar van twee bakkerijen. In zijn lezingen verbindt hij ervaringen uit de topsport met het ondernemerschap.

Bekijk Bas zijn sprekersprofiel

Jack Plooij

Jack Plooij, Formule 1-expert en spreker en biedt unieke inzichten in de wereld van autosport. Hij heeft zijn ervaring omgezet in boeken, lezingen en workshops die de Formule 1 relateren aan zakelijke thema's. Jack, actief als F1-commentator en spreker, maakt elke presentatie memorabel met ‘echte’ verhalen en vlijmscherpe analyses.

Bekijk Jack zijn sprekersprofiel

Kim Lammers

Spreker Kim Lammers, voormalig hockeyinternational met 200 interlands en 124 doelpunten voor Oranje, inspireert als spreker over doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ze benadrukt de kracht van samenwerking en het benutten van individuele talenten. Kim is beschikbaar voor lezingen, als dagvoorzitter en presentator en bovendien motiveert ze haar publiek om hun doelen na te streven.

Bekijk Kim haar sprekersprofiel

Houda Loukili

Houda Loukili, voormalig Nederlands kampioen kickboksen, is een inspirerende spreker, dagvoorzitter, coach en consultant die zich richt op motivatie, diversiteit en zelfsturing. Ze ontwikkelt programma's voor ondernemers en educatieve professionals. Houda gebruikt haar ervaringen om vooral jongeren te motiveren hun potentieel te bereiken.

Bekijk Houda haar sprekersprofiel

Esther Vergeer

Spreker Esther Vergeer, voormalig top rolstoeltennisster, deelt haar verhaal van overwinning ondanks haar handicap, met 470 opeenvolgende winsten. Nadat ze geopereerd was, belandde Esther in een rolstoel. Ze blonk uit in sport en uiteindelijk leidde dit tot Europese kampioenschappen. Nu is Esther directeur bij het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament en adviseur bij NOC*NSF. Esther is te boeken als spreker en dagvoorzitter

Bekijk Esther haar sprekersprofiel

Mark Tuitert

Mark Tuitert, Olympisch schaatskampioen en ondernemer, inspireert met lezingen over persoonlijk leiderschap en het overwinnen van tegenslagen. Hij deelt inzichten uit zijn schaatscarrière en ondernemerschap, versterkt door zijn stoïcijnse filosofie. Mark motiveert teams en individuen om hun krachten te benutten met energieke presentaties en handige adviezen.

Bekijk Mark zijn sprekersprofiel

Björn Kuipers

Spreker Björn Kuipers, voormalig topscheidsrechter en succesvol ondernemer, deelt zijn inzichten over leiderschap en ondernemerschap van professioneel voetbal. In zijn lezingen verbindt hij sport met ondernemerschap, biedt hij praktische leiderschapslessen en motiveert hij diverse doelgroepen.

Bekijk Björn zijn sprekersprofiel

Marc Lammers 

Marc Lammers, innovatieve coach en spreker, deelt zijn kennis in theamontwikkeling en leiderschap wat hij heeft opgedaan tijdens zijn tijd als coach van de Nederlandse hockeydames waarmee hij olympisch goud won. Hij gebruikt NLP en andere methodes om teams van goed naar goud te leiden door creatieve oplossingen en een sterke teamdynamiek.

Bekijk Marc zijn sprekersprofiel

Diana Kuip

Diana Kuip, ervaren Nederlandse tv-presentator en interviewer, bekend van RTL 7, NOS, en Voetbal International, onderscheidt zich met haar ontspannen stijl. Ze heeft een rijke schrijfcarrière, inclusief columns en boeken over voetbal. Als spreker brengt ze uitgebreide ervaring met interviews van topatleten en beroemdheden mee naar elk evenement. 

Bekijk Diana haar sprekersprofiel

Elk van deze top tien sportsprekers brengt een overvloed aan kennis, persoonlijke overwinningen en inspirerende verhalen met zich mee. Of je nu op zoek bent naar motivatie, strategieën voor persoonlijke groei of teambuilding, deze sprekers bieden waardevolle inzichten die je kunnen helpen om je eigen kracht of dat van jouw team te maximaliseren.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 11 juni, 12:46
Deel dit artikel...