1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Jack Plooij

Jack Plooij, een expert in de Formule 1 en een dynamische spreker en dagvoorzitter, brengt de wereld van de autosport tot leven. Met vijftien jaar ervaring naast Olav Mol bij alle Formule 1-uitzendingen, heeft Jack een uniek inzicht in de bruisende pitstraat. Als verslaggever ter plaatse heeft hij niet alleen de spannendste autosportgeheimen en teamstrategieën ontdekt, maar ook een schat aan ervaring opgedaan. Tegenwoordig deelt hij zijn expertise als F1-commentator bij Grand Prix radio en als gewaardeerde gast in talkshows. Jack zit letterlijk aan de frontlinie van de Formule 1-actie en neemt je mee op een meeslepende reis tijdens zijn presentaties, waarbij hij je het gevoel geeft alsof je zelf in de pitstraat staat. Jack Plooij is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, gespreksleider en panellid bij het Sprekershuys.

...Jack Plooij

Over Jack Plooij

Als er iemand alle ins en outs van de Formule 1 kent, is het Jack Plooij. Als afgestudeerd tandarts in Amsterdam reisde hij vervolgens over de hele wereld om voordrachten te geven over implantaten. Deze reislust en zijn sprekerscapaciteiten bleken een perfecte combinatie toen hij door Olav Mol gevraagd werd om pitreporter te worden, een rol die perfect aansluit bij zijn passie voor autosport.


Formule 1-verslaggever

Als Formule 1-verslaggever werkte Jack samen met Olav Mol aan alle Formule 1-uitzendingen voor RTL4 en SBS6 gedurende 15 jaar. Sinds 2016 is hij sportverslaggever voor Ziggo Sport en maakt programma's rondom Formule 1. Hoogtepunten in zijn carrière zijn onder andere de verslaggeving van de race op het circuit van Zandvoort in 2021. Jack is verbonden aan Ziggo Sport als F1-expert en aan Grand Prix Radio als F1-commentator. Daarnaast verschijnt hij regelmatig aan tafel in talkshows om zijn expertise te delen en reist hij door het land met de F1-theatershow.


Jack als spreker

Over zijn 15 jaar werk in de pitstraat van de F1 heeft Jack inmiddels 5 boeken geschreven. Hij verzorgt lezingen, workshops en voordrachten voor het bedrijfsleven, waarbij hij de link legt tussen de Formule 1 en zakelijke thema's. Zijn brede kennis en ervaring maken elke presentatie uniek.


In zijn sessies deelt Jack geheimen uit de autosport, leuke momenten achter de schermen en verborgen plannen. Zijn presentaties, verrijkt met mooie beelden of video's, zijn altijd memorabel, of het nu voor een klein of groot publiek is.


Als inspirerende spreker zet Jack nieuwe diensten of producten krachtig in de markt. Hij kan coureurs uitnodigen, simulatoren regelen, circuits afhuren of sneeuwscooters inzetten. Ook als dagvoorzitter, panellid of presentator komt Jack prima tot zijn recht!

Boek Jack Plooij bij het Sprekershuys!

Jack Plooij is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider, panellid en gespreksleider. Hij spreekt over onderwerpen zoals Business & Management, Strategie, Communicatie & Media, Ondernemerschap, Sport & Motivatie, Gezondheidszorg en Teambuilding. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jack Plooij boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Ondernemers, Strategie, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.