1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & autocoureur

Tim Coronel

Tim Coronel is een ervaren autocoureur, bekend van de tourwagenracerij en zijn deelname aan de Dakar-rally samen met zijn tweelingbroer Tom. Naast zijn passie voor sport, heeft hij ook een voorliefde voor ondernemen. Dit komt terug in zijn lezing, waarin de lessen die hij tijdens zijn sportcarrière leerde goed weet te koppelen aan het bedrijfsleven. Als spreker weet hij de zaal met zijn gezonde dosis humor en kennis op het gebied van motivatie, innovatie en leiderschap te inspireren. Tim Coronel is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Tim Coronel

Over Tim Coronel

Spreker Tim Coronel combineert de lessen uit de sportwereld met waardevolle inzichten voor jou als team, professional of (beginnende) ondernemer. Dit doet hij op enthousiaste wijze, met pakkende storytelling en een gezonde dosis humor. Je leert niet alleen de denkwijze die je nodig hebt om verandering teweeg te brengen, maar krijgt ook een frisse blik op hoe jij (binnen jouw industrie) innoverend kunt zijn.


Sportcarrière

Tim Coronel is bekend van autoraces, net als zijn tweelingbroer Tom. Tim is een zeer enthousiaste deelnemer aan de Dakar rally, als onderdeel van het Maxxis team. In het raceseizoen van 2016 vormt hij samen met prins Pieter Christiaan van Oranje een racekoppel in de Europese GT4 Series. Hij kan als ervaren autocoureur onderhoudende en inspirerende verhalen vertellen over zijn avonturen in de autosport.


Ondernemerschap & Media

Naast zijn carrière als autocoureur, is Tim ook ondernemer. Zo is hij mede-oprichter van een kartbaan en sportcentrum in Huizen. Ook runt hij sinds 2006 het Coronel Racing Team samen met zijn broer Tom. Zij begeleiden onder andere jonge talenten in een Junior team, dat uitkomt in de Suzuki Swift Cup. Tim heeft zijn passie kunnen combineren met ondernemerschap, en deelt graag met (beginnende) ondernemers en professionals hoe je dit op een succesvolle manier aanpakt.


Tim Coronel als spreker

Als spreker geeft hij het publiek een kijkje te geven in de wereld van F1 races. Daarnaast weet hij dit te vertalen tot praktische inzichten die zij als team, bedrijf of professionals mee in kunnen zetten om resultaten te behalen. Tim vertelt inspirerend over motivatie, persoonlijk leiderschap en innovatie. Hij daagt het publiek uit om op vernieuwende wijze verandering teweeg te brengen en het beste uit zichzelf (en anderen) naar boven te halen. Zo behaal je de finish line!


Boek Tim Coronel bij het Sprekershuys!

Tim is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen motivatie, innovatie en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Tim Coronel boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Presentator

Tariefindicatie

€2250

Sessies

Dagvoorzitter Tim Coronel

Naast dat Tim graag op de racebaan te vinden is, staat hij ook graag op verschillende podia als presentator. Tim is zelf gespecialiseerd op het gebied van innovatie, ondernemerschap en motivatie. Daarnaast weet Tim interessante links te leggen tussen topsport en het bedrijfsleven. Zoek je een presentator die zowel op ondernemerschap als op topsport veel ervaring heeft? Dan ben je bij Tim helemaal aan het juiste adres.

Lezing Tim Coronel

Tim Coronel geeft zijn lezing op een enthousiaste en bevlogen manier. Hij spreekt in zijn lezing over innovatie, ondernemerschap en motivatie. Daarnaast legt Tim in zijn presentaties met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer en teammanager van het McGregor Flexx BMW Racing Team een interessante link tussen het bedrijfsleven en sportsport!

Eat My Dust

Tim Coronel genoot van Max Verstappen tegen Lewis Hamilton: "Eindelijk weer een beetje spanning"

Tom over Tim: "Hij heeft mijn propedeuse gehaald!" - RTL LATE NIGHT

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.