1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & presentator

Robert Doornbos

Robert Doornbos heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1, Indycar en heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan. Aan de hand van uitblinkende hoogtepunten en gênante blunders neemt Robert je mee in wat er met ons gebeurt wanneer we onder druk staan en hoe we beter worden op die beslissende momenten. Robert Doornbos is te boeken als spreker en presentator bij het Sprekershuys.

...Robert Doornbos

Thema's

Leiderschap & Strategie, Ondernemerschap, Sport & Motivatie

Vakgebied

Formule 1, Entrepreneur, Indycar, Autosport

In te huren als

 • Spreker
 • Presentator

Tarief

€7200

Over Robert Doornbos

Spreker Robert Doornbos heeft veel gezien, gedaan, meegemaakt en geleerd. De lessen die hij leerde over omgaan met onverwachte situaties, het opstellen van een team en presteren onder druk deelt hij graag met jou en je publiek. Hij geeft je de handvatten om te groeien, op persoonlijk en zakelijk vlak.


Van topsporter tot spreker

Als topsporter heeft hij veel verschillende internationale overwinningen op zijn nam staan en binnen zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indycar. Dit levert hem een ongekend groot netwerk op, maar ook een schat aan levenservaringen.


Robert weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/ 400 man! Uiteindelijk draait alles om die ene coureur die in de auto zit, en hij weet als geen ander hoe dat voelt. Hij deelt vanuit zijn ervaring op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media, ondernemen in het algemeen en ambassadeur zijn voor een merk. Of Robert nu met gemiddeld 360 kilometer per uur langs betonnen muren racet of in de rol als ambassadeur voor een merk stapt, hij beschouwt beide als presteren op topniveau. Hij vertelt ook graag over topsport en deelt inzichten over aan de top komen en een succesvol team samenstellen. Kortom: deze man is van vele markten thuis, laat je verrassen!


Boek Robert Doornbos bij het Sprekershuys!

Robert Doornbos is te boeken als spreker en presentator en is expert op het gebied van Formule 1, topsport en autocoureur. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Robert Doornbos boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Lezing Robert Doornbos

Robert heeft veel gezien, gedaan, meegemaakt en geleerd. Dit deelt hij graag met jou! Wat zijn de overeenkomsten tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam? Hoe bereik je de top, zowel op ondernemersgebied als op sportief vlak? Of het nu gaat om het behalen van een wereldtitel in de Formule 1 of een succesvolle onderneming runnen, een uitschietende presentatie geven of leren omgaan met onverwachtse situaties: Robert deelt graag zijn kennis hierover. Want hoe kan het nou dat de één wel op het juiste moment lijkt te vlammen, terwijl de ander elke keer lijkt te bezwijken? Aan de hand van uitblinkende hoogtepunten en gênante blunders neemt Robert je mee in wat er met ons gebeurt wanneer we onder druk staan en hoe we beter worden op die beslissende momenten.

...
If things seem to be under control, you're not going fast enough
...

Robert Doornbos over dochter Jada: 'Het was een zwaar jaar' - RTL BOULEVARD

...

Robert Doornbos juicht voor Nyck de Vries: “Hij reed Latifi echt zoek”

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.