Vakgebied

Topsporter
Professioneel autocoureur
Formule 1
Indycar
Entrepreneur

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Ondernemerschap

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Duits
Italiaans

Tarief

Vanaf € 4.500

Biografie

Biografie

Robert Doornbos is topsporter en ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heeft de hele wereld rond gereisd voor zijn sport. Dit levert hem een schat aan levenservaringen op en een ongekend groot netwerk. Robert weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/ 400 man! En uiteindelijk draait alles om die ene coureur die in de auto zit en hoe dat voelt weet Robert als geen ander. Robert deelt ook op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media, ondernemen in het algemeen en ambassadeur zijn voor een merk. Of Robert nu met gemiddeld 360 kilometer per uur langs betonnen muren racet op de ovals in Amerika of zijn rol pakt als ambassadeur voor een merk, hij beschouwt beide als presteren op topniveau. Ook over de topsport heeft hij veel te vertellen: hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team? Kortom: deze man is van vele markten thuis, laat je verrassen!


Boek Robert Doornbos bij het Sprekershuys!

Robert Doornbos is te boeken als spreker en presentator en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, sport & motivatie en ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en presentator Robert Doornbos boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
If things seem to be under control, you're not going fast enough
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer