1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & F1-expert

Jan Lammers

Jan Lammers is een legende in de Formule 1 wereld. Op zestienjarige leeftijd rijdt hij - nog zonder rijbewijs - zijn eerste race en in 1971 mag hij zichzelf Europees Formule 3 kampioen noemen die in de Formule 1 rijdt. Jan vertelt als spreker vol passie en met een tikje humor over de wereld van de Formule 1. Toch weet hij het herkenbaar te maken voor ieder publiek. Zijn ervaringen gebruikt hij om de zaal te inspireren over o.a. teamwork, ondernemerschap en motivatie. Jan Lammers is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Jan Lammers

Over Jan Lammers

Jan Lammers is een Formule 1 legende en een inspirerende spreker. Hij weet de lessen vanuit de wereld van de Formule 1 te vertalen naar handvatten die jij kunt gebruiken voor effectief teamwork, motivatie en succesvol ondernemerschap.


Autocoureur

Jan Lammers is een bekende Nederlandse autocoureur. Op zijn zestiende begint hij – zonder rijbewijs – met racen en wint zijn eerste race in de Groep 1 toerwagens. In 1979 rijdt hij als Europees Formule 3 kampioen in de Formule 1. Negen jaar later schrijft hij samen met Andy Wallace en Johnny Dumfries geschiedenis. Ze verslaan de Porsches, die sinds 1982 onoverwinnelijk zijn, met de SilkCut Jaguar. Jan zit 13 van de 24 uur achter het stuur en ze weten (mét een kapotte versnellingsbak) als eerste de finish te bereiken. Het is de eerste overwinning voor Jaguar sinds 1957. De mannen worden uitgenodigd in het paleis in Engeland en krijgen de titel ‘Honorary Member of the BRDC’. Jan weet telkens van lastige situaties een overwinning te maken. Dat siert hem als autocoureur, maar ook als ondernemer en spreker. 


Jan Lammers leidt sinds 2005 het Nederlands A1-GP A1 Team The Netherlands met Jos Verstappen als eerste rijder. In 2012 neemt Jan met zijn eigen team (Racing for Holland) deel aan ‘Le Dakar 2012’. Ze rijden in een vrachtwagen met ‘blokjesconcept’. De zwart-witte blokken op de vrachtwagen duiden op een finishvlag en kunnen gevuld worden met sponsors. Dit innovatieve concept voerde Jan al eerder uit met zijn ‘Racing for Holland-team’. Tegenwoordig is Jan nog steeds actief in de autosport en is hij bijvoorbeeld betrokken bij de Nederlandse Grand Prix als sportief directeur. 


Auteur & Spreker 

In ‘Jan Lammers - De biografie van een leven met 300 km/u’ deelt hij zijn passie voor autosport en ervaringen als autocoureur. Van zijn jeugdjaren in Zandvoort tot de uitdagingen als teambaas, hij bundelt de lessen die hij geleerd heeft in een mooi boek over zijn verhaal. Hij inspireert niet alleen de lezer, maar weet ook de wereld van de Formule 1 herkenbaar te maken voor ieder publiek. Jan vertelt over effectief samenwerken, motivatie en de sleutels voor goed ondernemerschap. “Succes moet je managen”, volgens Lammers, en tijdens zijn lezingen laat hij precies zien hoe je dit aanpakt. Jan is iedere maandag na een Grand Prix te beluisteren in de NOS Formule 1-podcast, waarin hij vlijmscherpe analyses maakt en de race doorneemt.


Boek Jan Lammers bij het Sprekershuys!

Jan Lammers is te boeken als spreker en geeft lezingen over onder andere teamwork, inspiratie en ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jan Lammers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Presteren onder druk, Formule 1, Persoonlijk leiderschap, Inspiratie, Teamwork

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Jan Lammers

Jan Lammers heeft als ervaren coureur een verhaal over ondernemen, innovatie en doorzettingsvermogen. Hij neemt je tijdens zijn lezingen mee in de wereld van de Formule 1 en geeft je de handvatten om te groeien, of dat nou als team of ondernemer is. Want “Succes moet je managen”, en hij laat je precies zien hoe je dit aanpakt. 


‘Succes moet je managen’

Jan Lammers over eerste seizoenshelft Verstappen: "Hij rijdt nu met de rust van een wereldkampioen"

Jan Lammers: F1 Record-Holder, Zandvoort Hero | Beyond The Grid | F1 Official Podcast

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.