Vakgebied

Kunst

Thema's

Ondernemerschap
Kunst & cultuur
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Frank de Ruwe is te boeken als spreker bij het Sprekershuys. Hij spreekt over kunst, cultuur, ondernemerschap, creativiteit en inspiratie. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden

Ontwerper Frank de Ruwe

Frank de Ruwe is Ingenieur Industrieel Ontwerper. Hij is de zoon van een uitvinder en oprichter van Creative Studio Nawerk. Frank is een ondernemer met diverse succesvolle producten.

Bij het grote publiek staat hij ook wel bekend als Kunstenaar Frankey, die wekelijks te zien is met een column in het Parool. En hier blijft het niet bij. Hij is namelijk ook presentator voor BNN en houder van twee wereldrecords.

Andre Hazes in lego-versie

Op de Dam in Amsterdam stond een standbeeld van André Hazes. Het is een uitvergrote lego-versie van de volkszanger. Het is een werk van straatkunstenaar Streetart Frankey.

Hij maakte het in opdracht van de lokale ondernemersvereniging, die hem vroeg de betonblokken op de Dam op te vrolijken. De kunstenaar maakt vaker kunstwerken in de publieke ruimte. Frankey besloot een beeld te maken van André Hazes, die op 30 juni 2020 69 jaar zou zijn geworden.

Frank de Ruwe inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt
Spreker Frank de Ruwe boeken bij het Sprekershuys
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer