1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Performers

Joep van Deudekom & Rob Urgert

Joep van Deudekom & Rob Urgert zijn een magisch duo dat wetenschappelijke inzichten begrijpelijk kan maken. Tijdens hun lezingen stellen ze het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en experimenten. Humor met inhoud op niveau! Daarnaast hebben zij ook het interactieve programma: 'De Verbinders'. De show gaat over 'verbinding' en 'contact maken'. Want hoe breng je mensen nader tot elkaar? Joep van Deudekom & Rob Urgert zijn te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en performer bij het Sprekershuys.

...Joep van Deudekom & Rob Urgert

Over Joep van Deudekom & Rob Urgert

Naast het theater is Joep actief op tv. Hij is wekelijks op zaterdagavond op NPO1 te zien in 'De Kwis', daarnaast heeft hij met Rob Urgert het wetenschappelijke programma 'Het Instituut' en is hij nog geregeld te zien als presentator op Discovery Channel met 'How Do They Do It'.


Hij heeft verder een aantal columnbundels uitgebracht gebaseerd op zijn radiocolumns bij Giel Beelen, een vijftal jeugdboeken over voetbal en het populair-wetenschappelijke boek: 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?'.


Op dit boek is ook de interactieve quiz gebaseerd die hij samen met Rob Urgert brengt. 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar wat de wetenschap is achter succes. Wat bepaalt dat iemand succesvol kan worden? Ze stellen het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en experimenten. Humor met inhoud op niveau!


Daarnaast hebben zij ook interactieve programma's:


'De Verbinders'

Joep en Rob hebben een nieuwe humoristische show gemaakt, waarbij ze iedereen nader tot elkaar brengen in “De Verbinders”. De show gaat over 'verbinding' en 'contact maken'. Hoe breng je mensen nader tot elkaar? En hoe maak je écht verbinding? Joep en Rob hebben zich vastgebeten in dit onderwerp en de wetenschap ervan onderzocht. Met als gevolg een hyper-interactieve show met uiteraard een knipoog en veel humor! Vanaf 17 september 2023 is het duo met een derde seizoen van 'Wie Denk Je Wel Dat Je Bent?' te zien op NTR NPO1.


Quiz 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?'

'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar wat de wetenschap is achter succes. Wanneer kan iemand succesvol worden? Ze stellen het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en expirimenten. Humor met inhoud op niveau!


Hyperinteractief programma ‘The Manipulation Game’

Naast de quiz is er ook een hyperinteractief programma mogelijk waarin Rob en Joep laten zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

De passie van Rob en Joep? Het smakelijk serveren van wetenschap! Uiteraard is het ook mogelijk om Rob Urgert of Joep van Deudekom los van elkaar te boeken. Joep is naast spreker ook als dagvoorzitter of presentator te boeken.


Boek Joep van Deudekom & Rob Urgert bij het Sprekershuys!

Joep van Deudekom & Rob Urgert zijn te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator en performer en zijn expert op het gebied van cabaret, radio en televisie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Joep en Rob boeken voor voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Cabaret, Radio en Televisie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Online: Hoe word ik nóg succesvoller?

Humor in het coronatijdperk, ga er maar eens aan staan!

Rob Urgert en Joep van Deudekom doen het.

In hun vernieuwde en op het medium en deze tijd aangepaste eventquiz “Hoe word ik nóg succesvoller?” geven Rob & Joep wetenschappelijke tips om te overleven in deze lastige tijden.

Hoe houd je het hoofd boven water en kun je jezelf onderscheiden van de rest?

Er is een winnaar.

Er is inhoud.

Er is humor.

Nu te boeken!

De Verbinders

In ‘De Verbinders’ laten ze het publiek in een vrolijk, warm en interactief programma en via een uitgekiend stappenplan afstevenen op pure verbinding met elkaar. Contact maken, complimenten geven, samen zingen en intieme bekentenissen doen; Rob en Joep weten door hun jarenlange podiumervaring, humor en ontspanning het publiek te kneden tot één grote gezellige kleffe groep.

Interactieve webcast Joep van Deudekom & Rob Urgert

Humor in het coronatijdperk, ga er maar eens aan staan! Rob Urgert en Joep van Deudekom doen het. In hun vernieuwde en op het medium en deze tijd aangepaste eventquiz “Hoe word ik succesvoller dan de rest?” geven Rob & Joep wetenschappelijke tips om te overleven in deze lastige tijden. Hoe houd je het hoofd boven water en kun je jezelf onderscheiden van de rest? Hoe? Middels een interactieve en exclusieve webcast van 45 minuten. Rob & Joep huren hiervoor speciaal een videostudio voor optimale streamingkwaliteit en staan garant voor perfect beeld – en geluidkwaliteit!

 • De klant ontvangt een link die uniek en veilig is.
 • De deelnemers doen actief mee middels een voting app.
 • De opdrachtgever hoeft geen zaal of techniek te regelen. Alleen de exclusieve link te verspreiden waarna de rest vanzelf volgt.
 • Indien gewenst een aantal grappen op maat.
 • Mogelijkheid om twee groepen tegen elkaar te laten spelen.
Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?

In ‘Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?’ laten de cabaretiers zien hoe we bij het maken van keuzes beïnvloed worden door factoren waarvan we ons niet bewust zijn. Een mens maakt tijdens zijn of haar leven duizenden keuzes. In een hyperactief programma laten Rob en Joep zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

Online: Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?

Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? We leggen in een snel en vrolijk interactief verhaal uit hoe je de juiste keuzes kunt blijven maken in deze moeilijke tijd. En we laten je zien hoe je onbewust beïnvloed wordt bij het maken van die keuzes.Voor dit programma geldt: Je doet gewoon thuis mee met de quiz op je smartphone. Iedereen kan zien welke collega’s er allemaal mee doen. En met de meespeelapp kunnen wij de uitslagen al direct laten zien. Interessante kennis op een grappige manier gebracht. Humor, met inhoud op niveau.

Online: De Verbinders

Het thuiswerken komt ons inmiddels allemaal wel een beetje de keel uit. Alle thuiswerkers snakken naar weer een ontspannen momentje met hun collega’s. Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben een interactief online programma ontwikkeld met als doel dat iedereen zo veel mogelijk het gevoel krijgt weer even samen te zijn en dit met het doel om je gewoon weer wat beter te voelen: De Verbinders.


Dat doen zij met hun 7-stappenplan.

Met interactieve vragen, polls, filmpjes, gesprekjes met medewerkers en vooral veel humor proberen zij iedereen op een vrolijke manier weer met elkaar te verbinden en zich een kleine beetje beter te voelen. Een emotionele achtbaan. Een digitale knuffel. Humor met een bodem. En gezien hun tv-programma’s zoals ‘De Kwis’, ‘Wie denk je wel dat je bent?’ en hun eerdere webvoorstellingen zoals: ‘Hoe word ik succesvoller dan de rest?’ en ‘Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?’ is dat hen wel toevertrouwd.


Hoe word ik nóg succesvoller?

In Hoe word ik nóg succesvoller? wordt besproken welke factoren iemand succesvoller maken dan een ander. Iedereen wil succesvol worden en er zijn vele boeken/cursussen over verschenen. Rob en Joep keken naar de wetenschap achter succes. Wat zijn de voorwaarden waaronder je succesvol kan worden?

Who’s is the boss?

Een vernuftig programma om uit te zoeken wie de echte baas is binnen een bedrijf of organisatie, wie weet het meeste van het bedrijf? Voor dit programma geldt: Je doet gewoon thuis mee met de quiz op je smartphone. Iedereen kan zien welke collega’s er allemaal mee doen. En met de meespeelapp kunnen wij de uitslagen al direct laten zien. Interessante kennis op een grappige manier gebracht. Humor, met inhoud op niveau.

“Vroeger was alleen de toekomst beter.”

EK factcheckers - Het Eerlijke Verhaal / Urgert en Van Deudekom

De Kwis - Kerst 2014 - VARA

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.