1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is bekend als cabaretier. Hij is te zien op NPO1 in 'Wie denk je wel niet dat je bent?', daarnaast heeft hij met Rob Urgert het wetenschappelijke programma 'Het Instituut' en is hij nog geregeld te zien als presentator op Discovery Channel met 'How Do They Do It'. Hij heeft verder een aantal columnbundels uitgebracht gebaseerd op zijn radiocolums bij Giel Beelen, een vijftal jeugdboeken over voetbal en het populair-wetenschappelijke boek: 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?'. Boek Joep van Deudekom als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Joep van Deudekom

Over Joep van Deudekom

Naast het theater is Joep actief op tv. Hij is wekelijks op NPO1 te zien in 'Wie denk je wel niet dat je bent', daarnaast heeft hij met Rob Urgert het wetenschappelijke programma 'Het Instituut' en was hij geregeld te zien als presentator op Discovery Channel met 'How Do They Do It'.


Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?

Joep heeft een aantal columnbundels uitgebracht gebaseerd op zijn radiocolumns bij Giel Beelen, een vijftal jeugdboeken over voetbal en het populair-wetenschappelijke boek: 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?'. Op dit boek is ook de interactieve quiz gebaseerd die hij samen met Rob Urgert brengt. 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar wat de wetenschap is achter succes. Wat bepaald dat iemand iemand succesvol kan worden? Ze stellen het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en experimenten. Humor met inhoud op niveau!


Tv-shows

Daarnaast hebben zij ook een aantal interactieve programma: 'De Verbinders' Joep en Rob hebben een nieuwe humoristische show gemaakt, waarbij ze iedereen nader tot elkaar brengen in “De Verbinders”. De show gaat over 'verbinding' en 'contact maken'. Hoe breng je mensen nader tot elkaar? En hoe maak je écht verbinding? Joep en Rob hebben zich vastgebeten in dit onderwerp en de wetenschap ervan onderzocht. Hyperinteractief programma ‘The Manipulation Game’ Naast de quiz is er ook een hyperinteractief programma mogelijk waarin Rob en Joep laten zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!


Boek Joep van Deudekom bij het Sprekershuys!

Joep is naast spreker ook als dagvoorzitter of presentator te boeken en is expert in het gebied van wetenschap, radio & televisie en cabaret & entertainment. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Joep van Deudekom boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Cabaret, Radio en Televisie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitter Joep van Deudekom

Joep van Deudekom is o.a. te boeken als dagvoorzitter en discussieleider. Hij vindt “dagvoorzitten” een overschatte, overbodige en overbetaalde bezigheid en doet het daarom graag. Hij is de aangewezen persoon die een goede sfeer kan brengen bij uw bijeenkomst.

Vroeger was alleen de toekomst beter.

Joep van Deudekom - Die kilte kan ik bijna nog voelen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.