Vakgebied

Ondernemerschap
Politiek
Muziek
Media
Sport
Onderwijs
Reizen
Presenteren
Film
Onderwijs

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Kunst & cultuur
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Jan Versteegh gaat op 17-jarige leeftijd aan de slag als presenator van het programma ‘Campus’ bij de regionale stadsradiozender Rotterdam. Daar ontdekt hij zijn passie: produceren en presenteren. Later verruilt hij de radiowereld voor televisie. Hij begint met presenteren bij het jongerenprogramma ‘Zooi’ op TV Rijnmond. Er volgen klussen voor grote live-evenementen en zo leert Jan televisie maken onder extreme omstandigheden. Dit komt hem goed van pas wanneer hij de overstap maakt naar BNN waar hij reportages zal gaan maken voor ‘Spuiten en Slikken’ Later volgen ‘3opreis’, deelname aan Expeditie Robinson en zijn eigen programma ‘Jan is de Beste’ In 2015 wint Jan Versteegh de Televizier Aanstormend Talend Award.

In 2016 doet Jan mee aan ‘It takes two’ waarin hij hoge ogen gooit met zijn zangkunsten. Hij wint dit programma zelfs samen met coach Trijntje Oosterhuis. Hij brengt zijn eigen cd uit en doet daarnaast optredens. Tegenwoordig is Jan werkzaam bij Talpa, waar hij onder andere Lingo presenteerde.

Jan Versteegh is vader van twee dochters en is naast zijn werkzaamheden voor televisie ook regelmatig werkzaam als spreker en dagvoorzitter.

Boek Jan Versteegh bij het Sprekershuys!

Jan Versteegh is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider en is expert op het gebied van politiek, media, ondernemerschap, sport en muziek. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Dagvoorzitter Jan Versteegh boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer