1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentator

Jan Versteegh

Jan Versteegh is een multi-talent: presentator, programmamaker, podcasthost en dagvoorzitter. Met een gezonde dosis humor, scherpe inzichten en jonge-honden-attitude wint hij het publiek áltijd voor zich. Als dagvoorzitter tilt het gesprek naar een hoger niveau. Jan is ooit begonnen met presenteren bij het jongerenprogramma ‘Zooi’ op TV Rijnmond. Er volgen klussen voor grote live-evenementen en zo leert hij televisie maken onder extreme omstandigheden. Dit komt hem goed van pas wanneer hij de overstap maakt naar BNN. Jan Versteegh is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys.

...Jan Versteegh

Over Jan Versteegh

Jan Versteegh is presentator, programmamaker, columnist, podcasthost, en acteur. Om zijn droom op televisie waar te maken zei hij zijn baan als gymleraar op. Hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde bij PowNed, waar hij een kans kreeg in de vorm van een contract van 30 dagen. Na een deelname aan het populaire Expeditie Robinson, maakte hij de overstap naar BNNVARA, waar hij vijf jaar met veel plezier mooie, uiteenlopende programma's heeft gepresenteerd. Onder andere 3 Op Reis, Jan vs Geraldine, Trippers en Jan de Belastingman. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.


Spelletjesfanaat

Jan is een echte spelletjesfanaat en heeft met veel plezier meegedaan aan tv-programma's waar veel spelelementen in zitten. Zo zat hij in 2014 in de finale van De Slimste Mens en in 2018 was hij 'de Mol' in Wie Is De Mol. Een verborgen talent blijkt zingen te zijn. In 2016 deed hij namelijk ook mee aan het RTL programma, It Takes Two en won!


Talpa Network

Ook bij zijn overstap naar Talpa Network kon hij zijn spelletjeshart ophalen. Hij blies het welbekende programma Lingo nieuw leven in en is daarmee vijf dagen in de week op televisie. Daarnaast heeft hij voor SBS6 de De Gordon tegen Dino-show en Echt Waar gemaakt. Eind 2020 is het nieuwe programma Klein Maar Fijn te zien op SBS, waar Jan op zoek gaat naar de beste miniatuurbouwer van Nederland, waar inmiddels het tweede seizoen ook al van is uitgezonden.

2021 was een vol televisiejaar, waarin hij verschillende programma's presenteerde: 'Iedereen is van de wereld' met Teamcaptains Britt Dekker en Leo Alkemade, ‘De Dansmarathon’, 'Missions Impossible' en zijn eigen spelshow; De Laatste Vraag. In 2022 is Lingo terug van weggeweest. Daarnaast start hij een podcast met Rámon Verkoeijen over 'de Beste Smaak van Nederland' en acteert hij in twee films: de romcom 'Hart op de Juiste Plek' en 'de Grote Sinterklaasfilm'.


Jan als dagvoorzitter

Naast dat Jan niet meer weg te denken is uit het Nederlandse medialandschap, is hij ook te boeken als dagvoorzitter. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en energie weet hij velen te raken. Hij tilt het gesprek naar een hoger niveau en heeft een heel natuurlijke manier van presenteren.


Fotografie: Vincent Basler.


Boek Jan Versteegh bij het Sprekershuys!

Jan Versteegh is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider en is expert op het gebied van politiek, media, ondernemerschap, sport en muziek. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Jan Versteegh boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Sport, Media, Muziek, Presenteren, Ondernemen, Reizen, Film

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Pubquiz met Jan Versteegh

De leukste pubquiz der pubquizzen van alle pubquizzen ooit gespeeld. Gepresenteerd door grote spelletjesfanaat Jan Versteegh. Het gezelligste uitje online of op locatie. Voor je team, je hele bedrijf met je vriendengroep of voor je hele familie! Alles kan: met glitterjasje of zonder. Je kan deze quiz zelf maken en deze laten presenteren door Jan.

(Online) Lezing Jan Versteegh

Jan is presentator en vader, maar doet ook vaak en heel graag dagvoorzitterschappen, lezingen of hij host awards. Jan is altijd goed voorbereid en zeer professioneel. Hij is te boeken als dagvoorzitter, maar een (online) lezing kan ook. Dat kan dan over van alles gaan: ouder zijn, thuiswerken met kinderen, media, zijn werk en eigen ervaringen, het onderwijs. Humor is zijn kracht en zijn optredens zijn van hoge kwaliteit. Hij is stiekem nog steeds de kwajongen die iemand in de maling neemt, maar tegelijkertijd de familyman die ook bezorgd is in de huidige tijd. Aan alle onderwerpen geeft Jan zijn eigen draai en met een bak aan ervaring kan hij altijd mensen enthousiasmeren en inspireren.

Jan Versteegh als dagvoorzitter

Jan Versteegh staat geregeld op het podium om een evenement te hosten. Hij is als presentator en dagvoorzitter inhoudelijk, ad-rem en toegankelijk. Jan kan met elke vraag wegkomen door zijn sympathieke uitstraling. Door zijn ervaring kan hij diverse onderwerpen aansnijden, interviews afnemen en gesprekken begeleiden. Hij brengt sfeer, stelt een ieder op zijn gemak en zorgt ervoor dat alles er gemakkelijk en ontspannen uitziet.

JAN VERSTEEGH OPEN over PESTVERLEDEN, DRUGSGEBRUIK, WIDM & JOHN DE MOL

Jan Versteegh was doodongelukkig als gymdocent

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.