1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten is presentatrice, podcastmaker, columnist en self-care liefhebber. Ze is bekend als presentatrice van BNN’s ‘De Social Club’, maar besloot de publieke omroep in 2018 achter zich te laten om nieuwe stappen in haar carrière te kunnen maken. Sindsdien heeft ze een community opgebouwd die ze inspireert op het gebied van mentale gezondheid, lifestyle en women’s empowerment. In al haar werk creëert ze een veilige sfeer waarin er gedeeld mag worden, is ze betrokken en stimuleert ze je in je persoonlijke ontwikkeling. Als dagvoorzitter weet ze de zaal te inspireren en tegelijkertijd de rode draad van het event te bewaken. Gwen van Poorten is te boeken als dagvoorzitter, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Gwen van Poorten

Over Gwen van Poorten

Gwen van Poorten weet je door middel van haar columns, #METZNALLEN podcast en werk als dagvoorzitter te inspireren op het gebied van zelfontwikkeling en selfcare. Op het podium maakt ze ruimte voor de pakkende boodschap van de gast, de mooie verhalen in de zaal en weet ze ook de rode draad van jouw event te bewaken. Dit doet ze vol spontaniteit, energie en betrokkenheid. 


Achtergrond

Gwen is een presentatrice en programmamaker met een liefde voor zelfontwikkeling. Geboren in het Brabantse Veghel en opgegroeid in het nabijgelegen Uden, begon ze haar carrière al op jonge leeftijd in de veelbewogen dansscène. Gwen houdt zich destijds bezig met de productie en presentatie van aftermovies voor clubtours, festivals en andere grote events. Vanuit de dansscène rolt ze door naar muziekzender Xite en gaat aan de slag als VJ. Twee jaar later in 2014 maakt ze de overstap naar BNNVARA waar ze onder andere ‘De Social Club’ en ’Spuiten en Slikken’ presenteert. Tegenwoordig kennen we haar ook als columnist bij Flair en podcast-host bij ‘De Grote Vooroordelen Show’. In al haar werk weet ze haar passies voor het delen van verhalen, inspireren van anderen en selfcare te combineren. 


#METZNALLEN

Gwens liefde voor zelfontwikkeling werd aangewakkerd doordat ze op jonge leeftijd te maken kreeg met een burn-out. Vanaf dat moment dook ze in de wereld van selfcare & mental wellbeing. Want hoe kan je ambitieus zijn, hard werken en carrière maken én tegelijkertijd mentaal en fysiek fit blijven? Gwen ging op zoek naar antwoorden. In 2020 ontstaat de #METZNALLENdepodcast. Inmiddels heeft de #METZNALLENdepodcast zich ontpopt tot een gevestigd platform met een hechte community. In haar boek ‘Voeten in het stopcontact’ (2022) deelt ze haar bevindingen en hoe je weer beste vrienden met jezelf kan worden. 


Dagvoorzitterschap

Gwen is een echte verteller. Een van haar grootste krachten ligt in het boeien, inspireren en motiveren van anderen. Met haar enthousiasme en passie weet ze iedereen mee te trekken in onderwerpen die haar aan het hart gaan. Jarenlang heeft zij research gedaan, specialisten geïnterviewd en gesproken met talloze mensen in haar zoektocht naar zelfontwikkeling. Ze wil niets liever dan deze kennis en ervaringen delen en zo mensen helpen in hun eigen zoektocht in het leven. Deze fijne eigenschappen neemt ze mee op het podium. Als dagvoorzitter creëert ze ruimte voor de gasten om de zaal te inspireren, bewaakt ze de rode draad van het event en zorgt ze voor een veilige sfeer waarin gedeeld mag worden. Ze zorgt voor events met impact en inhoud. 


Boek Gwen van Poorten bij het Sprekershuys!

Gwen van Poorten is te boeken als dagvoorzitter, presentator en panellid en is expert op het gebied van social media, politiek, sport, woman empowerment, presenteren en lifestyle. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Gwen van Poorten boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport, Loopbaancoaching, Universiteiten, Scholen, Racewereld, Presenteren, Woman empowerment, Dance industrie, Vloggen, Festivals, Social Media, Reizen, Mindfulness

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Gwen van Poorten als dagvoorzitter

Gwen van Poorten is enthousiast, energiek en een tikkeltje brutaal. Ze kan een sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt, ze de zaal mee krijgt en en ervoor zorgt dat niemand meer een drempel ervaart om vragen te stellen. Gwen is veelzijdig kan met veel onderwerpen uit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan Dance industrie, race wereld, scholen, universiteiten, politiek, woman empowerment, drank en drugs, reizen, presenteren, social media, vloggen, tv ,festivals, loopbaan coaching, sport, mindfulness!

Gwen van Poorten | Het VICE Interview

NELLIE BENNER over LEREN LEVEN, RODDELS en ROUWEN om haar MOEDER 2/2 #METZNALLEN

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.