Vakgebied

Social Media
Politiek
Sport
Dance industrie
Race wereld
Scholen
Universiteiten
Woman empowerment
Drank en drugs
Reizen
Presenteren
Vloggen
Tv
Festivals
Loopbaan coaching
Mindfulness

Thema's

Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Communicatie & Media
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Gwen van Poorten (Veghel, 17 november 1989) is presentatrice. Gwen begon haar carrière als presentatrice door de producties en presentaties te verzorgen van aftermovies voor verschillende festivals, clubtours en andere evenementen. In 2012 is Gwen begonnen als VJ bij muziekzender Xite. Vanaf 2014 ging Gwen aan het werk bij BNN, waar ze begon met het presenteren van ‘De Social Club’. Later dat jaar werd ze één van de vaste gezichten van het programma ‘Spuiten & Slikken’. Hét televisieprogramma over seks en drugs. In 2015 bedacht Gwen haar eigen concept, genaamd ‘Achter de Viral’. In dit online programma gaat Gwen op bezoek bij de bekende mensen achter de virals om ze beter te leren kennen.Gwen heeft voor haar YouTube kanaal tot nu toe al verschillende series gemaakt.

Gwen werd in 2017 presentatrice bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’, ‘3 Op Reis’ én deed mee aan ‘Roadtrippers’, een Nederlands televisieprogramma waarin twee teams van drie personen in twintig dagen tijd met een beperkt budget zover mogelijk van het startpunt verwijderd moeten zien te raken. Ook grote studio shows gepresenteerd zoals De Nationale 00’s test met Jan Versteegh en De Nationale Sekstest als solo-presentatrice. Sinds 1 juli 2018 heeft zij de publieke omroep echter achter zich gelaten om nieuwe stappen in haar carrière te kunnen maken.

De rode draad in deze nieuwe fase is haar YouTube kanaal. Sindsdien is ze te zien als presentatrice bij Qdance, in samenwerking met het AD heeft Gwen het online programma ‘Trucker Zoekt Vlam’ opgezet. Hierin gaat zij op zoek naar trucker die wel wat liefde kunnen gebruiken. En in de zomer van 2019 is zij samen met Bram Krikke verslaggever bij het RTL late night programma: De Zomer van Art.

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer