Vakgebied

Technologie
Social Media
Innovatie
Digitale transformatie
Digitale evolutie
Digitale marketing
Digitale consument
Disruptie
Verandering

Thema's

Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Innovatie & Trends
Spreker technologie
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Steven van Belleghem is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys. Hij geeft lezingen over de onderwerpen technologie, social media, digitale marketing, klantgerichtheid, ondernemerschap, innovatie, digitale evolutie, verandering en disruptie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.'

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem is bestseller auteur, professor, ondernemer, topspreker englobetrotter. Hij reist de hele wereld over om de allerlaatste trends in ‘digitale klantrelaties’ te spotten. Hij vertaalt digitale trends naar concrete strategieën en inzichten voor bedrijven. Hij is auteur van twee internationale bestsellers, is parttime marketing professor en is een veelgevraagd spreker.

Spreker Steven van Belleghem

Steven is een ervaren spreker op nationale en internationale congressen. Hij heeft verschillende awards ontvangen door de jaren heen voor 'Best Speaker'. Zijn manier van spreken wordt vaak omschreven als motiverend, pragmatisch en zeer enthousiast.

Hij geeft motiverende keynote speeches en doet aan management coaching. Daarnaast geeft Steven advies over social media, conversation management en klantrelaties. Hij is één van Europa's grootste gedachteleiders op het gebied van social media, digitale trends en digitale marketing. Gedurende zijn carrière heeft Steven de impact van digitale en sociale media op consumenten en organisaties bestudeerd.

Steven gebruikt deze kennis om bedrijven te inspireren en te faciliteren hun bestaande benadering aan te passen. In de loop der jaren heeft Steven honderden workshops gegeven voor top en middelmanagement, om hen te helpen bij hun communicatiestrategie.

Ondernemer Steven van Belleghem

Steven houdt ervan om zijn visie te delen via inspirerende papers en presentaties. Tegenwoordig runt hij zijn eigen inspiratie en coaching bedrijf, BConversational, waarvan het doel is om bedrijven te helpen evolueren naar 'Conversation Companies'. Hij combineert hierbij zijn eigen expertise met de interne knowhow en met de visie van klantondernemingen om zo te komen tot een nieuwe strategie. When Digital Becomes Human Over de transformatie van klantenrelaties

Er is een urgente noodzaak voor een extreme transformatie van klantenrelaties. Klanten leven in een wereld van ‘selfservice’, ‘big data’, klanten automatisering en de integratie van de online & offline wereld. Het falen van de integratie van digitale klantenrelaties brengt de toekomst van een bedrijf in gevaar. Een succesvolle digitale transformatie is zeer belangrijk, maar niet genoeg.

Door de digitale evolutie hebben klantenrelaties op een menselijk niveau dan wel digitaal niveau verandering nodig. De volgende uitdagingen liggen er: het vinden van een balans tussen mens en machine, het arceren van de menselijke ‘touch’ en het optimaal gebruik maken van de kracht om mensen met elkaar te verbinden.

Lees meer
Work hard, play hard.
Steven van Belleghem is te boeken als spreker bij het Sprekershuys
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer