Vakgebied

Social Media
Digitale evolutie
Digitale marketing
Digitale consument

Thema's

Ondernemerschap
Communicatie & Media
Sales & Klantgerichtheid
Innovatie & Trends
Technologie & ICT

In te huren als

Spreker
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Steven vertaalt digitale trends naar concrete strategieën en inzichten voor bedrijven. Hij is auteur van twee internationale bestsellers, is part time marketing professor en is een veelgevraagd spreker. Steven is een ervaren spreker op nationale en internationale congressen. Hij heeft verschillende awards ontvangen door de jaren heen voor 'Best Speaker'. Zijn manier van spreken wordt vaak omschreven als motiverend, pragmatisch en zeer enthousiast. Steven geeft motiverende keynote speeches en doet aan management coaching. Daarnaast geeft Steven advies over social media, conversation management en klantrelaties. Steven is één van Europa's grootste gedachteleiders op het gebied van social media, digitale trends en digitale marketing. Gedurende zijn carrière heeft Steven de impact van digitale en sociale media op consumenten en organisaties bestudeerd. Hij gebruikt deze kennis om bedrijven te inspireren en te faciliteren hun bestaande benadering aan te passen. In de loop der jaren heeft Steven honderden workshops gegeven voor top en middelmanagement, om hen te helpen bij hun communicatiestrategie.

Steven houdt ervan om zijn visie te delen via inspirerende papers en presentaties. Tegenwoordig runt Steven zijn eigen inspiratie en coaching bedrijf, BConversational, waarvan het doel is om bedrijven te helpen evolueren naar 'Conversation Companies'. Steven combineert hierbij zijn eigen expertise met de interne knowhow en met de visie van klantondernemingen om zo te komen tot een nieuwe strategie. When Digital Becomes Human Over de transformatie van klantenrelaties Er is een urgente noodzaak voor een extreme transformatie van klantenrelaties. Klanten leven in een wereld van ‘selfservice’, ‘big data’, klanten automatisering en de integratie van de online & offline wereld. Het falen van de integratie van digitale klantenrelaties brengt de toekomst van een bedrijf in gevaar. Een succesvolle digitale transformatie is zeer belangrijk, maar niet genoeg.

Door de digitale evolutie hebben klantenrelaties op een menselijk niveau dan wel digitaal niveau verandering nodig. De volgende uitdagingen liggen er: het vinden van een balans tussen mens en machine, het arceren van de menselijke ‘touch’ en het optimaal gebruik maken van de kracht om mensen met elkaar te verbinden.

Work hard, play hard.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer