Webinar Steven van Belleghem

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Steven van Belleghem in blauwe trui zittend op de bank

Huysgenoot Steven van Belleghem geeft een interessante webinar over digitale convenience. In deze blog vertellen we hier meer over.

Webinar van Steven van Belleghem 'The offer you can't refuse'

Huysgenoot Steven van Belleghem is een ervaren spreker op nationale en internationale congressen. Zijn lezingen gaan over onderwerpen als digitale marketing, digitale transformatie, innovatie en social media. Hij heeft verschillende awards ontvangen door de jaren heen voor 'Best Speaker'. Steven geeft motiverende keynote speeches en doet aan management coaching.

Door het coronavirus kunnen evenementen even niet doorgaan. Maar Steven gaat wel gewoon door met zijn lezingen door middel van zijn nieuwe webinar: 'The offer you can't refuse'.

The offer you can't refuse

Steven van Belleghem geeft een webinar over een tijdperk waar digitale convenience de norm wordt. Wat gaan klanten verwachten als goede service en digital convenience de norm zijn?

Steven gaat in zijn webinar dieper op het onderwerp digital convenience; wat is dat precies en hoe je dan kan differentiëren? Naast digital convenience behandelt hij ook het belang van maatschappelijke meerwaarde.

Over Steven van Belleghem

Steven van Belleghem vertaalt digitale trends naar concrete strategieën en inzichten voor bedrijven. Hij geeft lezingen over onderwerpen als technologie, social media, digitale evolutie en strategie. Zijn manier van spreken wordt vaak omschreven als motiverend, pragmatisch en zeer enthousiast. Steven houdt ervan om zijn visie te delen via inspirerende papers en presentaties. Meer informatie over Steven van Bellghem? Bekijk zijn sprekersprofiel.

Meer informatie over webinars en online sessies

Er zijn veel mogelijkheden om online je event toch door te laten gaan. Dat kan via een webinar, maar denk ook eens aan een ledenvergadering of inspiratiesessie, een groot event met subsessies, gesprekssessies met dagvoorzitter en spreker(s) of een podcast. Allemaal mogelijkheden die er voor zorgen dat iedereen betrokken blijft en kennis en inspiratie nog steeds wordt doorgegeven.