Gesprekssessies met dagvoorzitter en spreker(s)

Ben je op zoek naar een spreker en of dagvoorzitter voor gesprekssessie? Dan vind je op deze pagina de informatie die je nodig hebt.

Een online gesprekssessie

Net als bij een groot event is er één hoofdkanaal (1 link) waar alle deelnemers verzamelen. Hier is de dagvoorzitter te zien en hij/zij verbindt alle sprekers van het evenement. Daarna kan er geschakeld worden naar de spreker(s) en krijg het publiek een inspirerende lezing te zien. Iedereen ontvangt een of meerdere links om in te kunnen loggen naar de lezing.

  • Waar gaat de lezing plaatsvinden? Dit is een belangrijk punt. Sommige sprekers kunnen naar een locatie komen. We zorgen ervoor dat hier geluid en techniek is. Dat kan zo uitgebreid mogelijk als wenselijk is. Wij kunnen een studio laten bouwen, die net zo volwaardig is als een televisiestudio, maar wellicht heb je een andere mooie locatie in gedachte, die zorgt voor het juiste decor. Houdt er rekening mee dat niet iedere spreker in deze tijd bereid is op pad te gaan. Mocht een spreker liever vanuit zijn eigen omgeving de lezing aanbieden, dan zorgen wij dat de techniek zijn/haar kant op gaat. Uiteraard is dit altijd met professioneel beeld en geluid. Alle veiligheidsmaatregelen worden hierbij in acht genomen.
  • Datum en tijd. Zorg voor een duidelijk schema. Is er een plenair gedeelte? Dan stemt iedereen om dezelfde tijd op het juiste kanaal af. Daarna kan iedereen zijn eigen lezing ingaan via een andere link. Of elkaar online ontmoeten voor een inspirerende groepssessie. Is het wenselijk dat deze lezingen op een later moment nog terug te kijken zijn? Of gaat iedereen tegelijk live het event in? Aan de hand van deze vragen kiezen wij welk kanaal het meest geschikt is.
  • Hoeveel mensen zullen deze lezing bekijken? Aan de hand van het aantal views bepalen wij welke livestream verbinding aan te raden is. Een fijn kanaal is Youtube. De links die gedeeld worden, zijn uiteraard ‘besloten’ waardoor ze alleen bekeken kunnen worden door het ‘eigen’ publiek.
  • Kan het publiek vragen stellen? Is het wenselijk dat er interactie zal zijn tijdens de lezing? Dan regelen wij dat er vragen gesteld kunnen worden, tijdens of aan het einde van de lezing. Dit kan bijvoorbeeld door een chatfunctie.
  • Welke sprekers en/of dagvoorzitter passen er bij dit evenement? Wij hebben tal van inspirerende sprekers. (Erik Scherder, Sander Schimmelpenninck, Stephan Fellinger, Farid Tabarki, etc.), Allereerst kijken we over welke thema’s er gesproken zal worden en wie de doelgroep zal zijn om een juiste match te kunnen maken. Naar aanleiding van de wens of de spreker zijn sessie vanuit huis geeft, of naar een locatie komt kijken wij wie er goed bij het evenement past.

Is deze vorm van een online evenement nog niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij de andere online mogelijkheden. Denk aan ledenvergaderingen of inspiratiesessies, webinars, een groot evenement met subsessies of een podcast.

webinar Sprekershuys online gesprekssessie dagvoorzitter spreker

De juiste match voor jouw online gesprekssessie

We helpen je graag met het zoeken naar de juiste match voor jouw online gesprekssessie. We denken graag met je mee welke dagvoorzitter en of spreker(s) het best aansluit bij jouw wensen. Neem contact op via info@sprekershuys.nl of bel 030 304 00 25.

Neem contact op