Deel dit artikel...

Top 10 inspirerende dagvoorzitters voor 2024

Christel Loggers

Christel Loggers

Een collage van verschillende dagvoorzitters

Deze dagvoorzitters wisten overal precies de juiste sfeer neer te zetten en evenementen vlekkeloos te begeleiden, ze konden aan ieder evenement hun eigen draai geven en zorgden ervoor dat iedereen gehoord werd. We stellen je graag voor aan onze top 10 dagvoorzitters voor 2024!

Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is een heel breed inzetbare dagvoorzitter die altijd de juiste snaar weet te raken. Bij het begeleiden van evenementen in het bedrijfsleven komen haar economische achtergrond en presentatie-ervaringen perfect samen. Ze zorgt voor een leuke interactie met het publiek, zodat de boodschap goed bijblijft.

Beste blogs 2023 Pauline

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks weet haar expertise in sport goed over te brengen aan het publiek. Als dagvoorzitter combineert ze haar inhoudelijke kennis met haar gezonde dosis humor en scherpe vragen. Ze zorgt voor een goede sfeer, heeft een enthousiaste uitstraling en zorgt voor interactie met het publiek.

beste dagvoorzitters 2023 - Helene

Rachel Rosier

Rachel Rosier stelt kritische vragen op jouw event, maar ze weet ook altijd te verbinden door middel van interactie. Ze geeft iedereen de ruimte om te inspireren, geeft de zaal de kans om vragen te kunnen stellen en hun verhaal te laten doen. Door Rachel ontstaat er altijd een fijne energie en een energieke sfeer.

beste dagvoorzitters 2023 - Rachel

Marijke Roskam

Marijke Roskam is inhoudelijk scherp, energiek en heeft aandacht voor de mens. Ze denkt graag mee aan de inhoud van het evenement en vindt de communicatie voor en na het event ook ontzettend belangrijk. Als een spreker of collega gespannen is, neemt ze graag ruim de tijd om met hen te trainen, zodat hun kwaliteiten zo goed mogelijk naar voren komen.

beste dagvoorzitters 2023 - Marijke

Renze Klamer

Dagvoorzitter Renze Klamer houdt ervan om risico's te nemen en deinst er niet voor terug om te praten over lastige onderwerpen. Renze creëert voldoende ruimte voor zowel de spreker als het publiek. Met flair en speels gemak zorgt Renze altijd voor een geslaagd evenement.


beste dagvoorzitters 2023 - Renze

Ann-Lynn Hamelink

Als economisch journalist met een achtergrond in politicologie weet Ann-Lynn Hamelink de verhalen achter de cijfers op een duidelijke manier over te brengen. Ze verbindt niet alleen met het publiek, maar draagt door middel van vraagstukken uit om de diepte in te gaan.

beste dagvoorzitters 2023 - Ann-lynn

Shermin Chavoushi

Shermin Chavoushi werkte bij talkshow Jinek en is momenteel werkzaam bij Beau en Humberto. Ze heeft verschillende programma's gemaakt waarin ze elke keer maatschappelijke en sociale onderwerpen aan de kaak stelde. Shermin is altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal en stelt vanuit haar journalistieke achtergrond prikkelende vragen. Door haar warme en enthousiaste uitstraling weet ze te verbinden met haar gasten en het publiek. Het liefst over onderwerpen rondom cultuur en maatschappij, journalistiek, diversiteit en inclusie en leiderschap.

beste dagvoorzitters 2023 - shermin

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen is journalist, columnist en schrijver. Met zijn scherpe pen en droge humor spreekt hij zich uit over het alledaagse leven in Nederland. Daarnaast schreef hij het succesvolle 'Mijn legendarische moeder overleeft alles.' Marcel is Druktemaker in De Nieuws BV op Radio 1 en maakt samen met Gijs Groenteman de talkshow 'Media Inside' en hij is maker van de succesvolle podcast 'Weer Een Dag' en 'Radio Romano'

beste dagvoorzitters 2023 - Marcel

Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck presenteerde de spraakmakende VPRO-serie Sander en de Kloof, waarin hij onderzoek deed naar de vermogens- en kansenongelijkheid in Nederland. In zijn boek Sander en de Brug richt hij zich op de mogelijke oplossingen voor de problematiek. Ook als dagvoorzitter en opiniemaker schroomt hij niet om kritische vragen te stellen of kanttekeningen te plaatsen bij ontwikkelingen in de wereld. Daarnaast hoor je hem in een van de populairste podcasts van Nederland: Zelfspodcast.

beste dagvoorzitters 2023 - Sander

Manuel Venderbos

Manuel Venderbos is veelzijdig en gaat geen enkel thema uit de weg. Hij verdiept zich in het onderwerp van zijn optreden en zijn uitstraling is open en onbevangen. Hij voelt de sfeer goed aan en kan improviseren als het moment daar om vraagt. Hij weet als geen ander het publiek bij zijn verhaal te betrekken. Manuel Venderbos is de vlotte en empathische presentator/dagvoorzitter bij uitstek om thema’s op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken.

beste dagvoorzitters 2023 - Manuel

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 27 mei, 12:15
Deel dit artikel...