Deel dit artikel...

De beste blogs van 2023

Christel Loggers

Christel Loggers

Schriften met een groene gloed

Het was weer een eventvol jaar! Er zijn belangrijke thema's opgekomen, zoals ChatGPT en andere vormen van AI. Ook hebben veel nieuwe talenten zich bij ons aangesloten en hebben wij ons 10-jarig bestaan gevierd, daarom hebben we voor jou de beste blogs van dit jaar verzameld!

5 tips om efficiënter te werken dankzij de schrijfkunsten van ChatGPT

ChatGPT is dit jaar flink opgekomen en is een van de belangrijkste uitvindingen van de afgelopen jaren. Weet jij al hoe jij ChatGPT kunt toepassen in je dagelijkse werk? Lees hier vijf concrete tips van AI Expert Remy Gieling om efficiënter te werken met ChatGPT.

AI

Aanstormende talenten van 2023

Verschillende talenten hebben dit jaar een grote opkomst gemaakt. Lees hoe deze jonge gedreven talenten met hun expertise de wereld een stukje beter gaan maken! Lees hier meer over hun doelen en ambities.

Aanstormende talenten

Het nut van een paneldiscussie

Paneldiscussies zijn onwijs nuttige discussies waarin experts hun ideeën met elkaar uitwisselen of verbinden met het publiek, maar helaas zien wij het regelen van deze discussies vaak fout gaan. Lees dit artikel om de fouten te voorkomen!

Paneldiscussie zaal

AI-Gedreven Creativiteit: Een Nieuw Tijdperk van Innovatie

Dagelijks ontstaan er nieuwe startups die AI inzetten om specifieke problemen op te lossen. Na ons lang te hebben gepast aan technologie, past de technologie zich eindelijk aan ons aan. In deze blog deelt technologie expert en futurist spreker Christian Kromme hoe AI wordt ingezet in diverse branches.

Innovatie

Renaldo Ishaak over leiderschap, samenwerken en mentale gezondheid

Hoe geef je succesvol leiding aan je team te midden van deze veranderingen en hoe stimuleer je goede samenwerking en het durven tonen van kwetsbaarheid? Deze vragen en meer worden voor jou beantwoord in deze blog van Renaldo.

Rendola Ishaak

Rik Vera: Ik ben een futuroloog

Rik Vera staat bekend als futuroloog, maar waarom wordt hij zo genoemd? Wat doet hij überhaupt als futuroloog? Waarom heeft hij nou precies gekozen voor een bestaan als futuroloog? Lees deze blog van Rik waarin hij uitleg geeft over futuroloog-zijnde.

Rik Vera

ChatGPT: De ultieme evenementen-assistent voor drukbezette professionals

ChatGPT speelt tegenwoordig in alle bedrijven een grote rol, met dit middel kun je ongelofelijk veel tijd besparen en nauwkeuriger werken. Deze nieuwe assistent wordt uitgelegd door AI-experts Job van den Berg en Remy Gieling in deze blog.

ChatGPT

De opkomst van AI en cybercriminaliteit

Nu hebben we het bijna alleen maar gehad over de voordelen van ChatGPT, maar natuurlijk zitten er ook nadelen aan verbonden. Nouja, nadelen voor ons, maar niet voor cybercriminelen die hun methodes hebben aangepast om te profiteren van de groeiende mogelijkheden en kwetsbaarheden van de digitale wereld. Waarom en hoe? Lees dit artikel van Gina Doekhie.

Gina Doekhie

Dit waren de beste blogs van het afgelopen jaar! Van welke blog heb jij het meeste genoten of geleerd?

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 24 april, 07:34
Deel dit artikel...