Deel dit artikel...

Aanstormende talenten van 2023

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

...5 minuten leestijd

Collage van aanstormende talenten

Jong, gedreven én met de nodige ervaring in hun vakgebied. We stellen je graag voor aan de nieuwe dagvoorzitters en sprekers. Deze aanstormende talenten willen met hun kennis en visie de wereld een beetje beter maken. Wij helpen je graag met het vinden van het beste talent voor jouw event!

Emma Mouthaan

Emma Mouthaan, oprichtster van Skere Student, geeft studenten waardevolle tips over persoonlijke financiën. Met een maandelijks bereik van honderdduizenden mensen en meer dan 222.000 volgers op Instagram, is ze een autoriteit op het gebied van financiële adviezen voor jongeren. Ze is ook panellid bij BNR Nieuwsradio en deelt haar expertise in de rubriek 'Spend it like...' van Cosmopolitan. Haar toekomstdroom is het schrijven van een boek met praktische financiële tips en tricks.

Emma Mouthaan

Camiel Jansen

Camiel Jansen, een veelzijdige persoonlijkheid, is componist, ondernemer en presentator. Zijn unieke talent ligt in het verbinden van maatschappelijke thema's met zijn muziek. Hij componeert stukken zoals 'het Toeslagenschandaal', waarbij hij samples van Nederlandse politici gebruikt, en creëert mini-opera's over de toekomstige menselijke reis naar Mars. Camiel gelooft dat nieuwsgierigheid en creativiteit de ultieme manieren zijn om te inspireren en te overtuigen. Hij is ervan overtuigd dat bewuste verandering van ons denkproces voor iedereen van groot belang is.

Camiel Jansen

Ward van Ruijven

Ward van Ruijven, de dynamische dagvoorzitter, is niet alleen een gewaardeerde redacteur bij de prestigieuze late night talkshows Jinek en Beau, maar ook een gepassioneerde podcastpresentator van 'Headlines' en een gedreven journalist. Zijn diepe betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken, variërend van politiek en wetenschap tot klimaat en LHTBI-rechten, stelt hem in staat om zich in rap tempo complexe onderwerpen eigen te maken en de juiste vragen te stellen. Als dagvoorzitter daagt Ward zijn publiek uit om na te denken over de vraagstukken die ter tafel komen. Hij brengt een sprankelend optimisme, een persoonlijke benadering en stelt kritische vragen.

Ward van Ruijven

Sophie-Anne Onland

Sophie-Anne Onland, geboren met een korter linkerbeen en levenslang afhankelijk van een onderbeenprothese, heeft diepgaand nagedacht over de ervaring van 'anders' zijn en wat het betekent om 'normaal' te zijn. Ze inspireert haar publiek om de wereld en zichzelf met open ogen te bekijken. Sophie-Anne schuwt geen enkel verschil, zichtbaar of onzichtbaar, en normaliseert het bespreken ervan. Haar krachtige boodschap draait om representatie, diversiteit en zelfacceptatie.

Sophie-Anne Onland

Kiki Boreel

Kiki Boreel, voorheen internationaal topmodel, maakte de sprong van de modewereld naar klimaatactivist en Klimaatambassadeur van de Toekomst. Haar ervaring in de niet-duurzame mode-industrie wekte interesse in duurzaamheid op en inspireerde haar om zich te richten op milieuwetenschappen. Nu combineert Kiki charisma en positieve energie om jong en oud te inspireren op het gebied van duurzaamheid, klimaat en mode.

Kiki Boreel

Ciana Mayam

Ciana Mayam is presentatrice, programmamaker en dagvoorzitter. Ze volgde de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ze wordt daar klaargestoomd als mediamaker, maar komt er achter dat haar hart bij het presenteren en interviewen ligt. Ciana is iedere zaterdag te zien in de Belbus van het programma Kassa, waar ze consumenten te hulp schiet. Op Radio 1 presenteert ze haar eigen radioshow: De Nacht van ZWART. Haar droom? Een eigen talkshow hebben die bijdraagt aan de depolarisatie van Nederland.

Ciana Mayam

Floor Doppen

Floor Doppen is podcast presentator, journalist en ondernemer. Ze is redacteur bij Op1 en mede-oprichter van Feminer: een netwerkorganisatie voor jonge vrouwen. Dankzij haar journalistieke achtergrond heeft ze een groot netwerk en een brede interesse in wetenschap, politiek, gezondheid, klimaat en natuur. Als dagvoorzitter weet ze complexe thema’s eigen te maken waarbij haar enthousiasme aanstekelijk werkt. Haar zelfspot en sarcasme benut ze om moeilijke thema’s te bespreken en lastige vragen te stellen.

Floor Doppen

Wiesje Hillen

Wiesje Hillen is een vrolijk, jong, energiek allround mediatalent. Met haar ervaring als redacteur bij verschillende vooraanstaande talkshows zoals RTL Late Night, M en BEAU is ze gewend om grote ingewikkelde thema’s toegankelijk te maken voor een breed publiek. Daarnaast werkt ze als kandidatenredacteur en vragenmaker bij één van Nederlands bekendste kennisquizzen: De Slimste Mens. Wiesje houdt van interactie en is van mening dat participatie er veelal voor zorgt dat de boodschap beter bijblijft. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, ze heeft veel humor en is ad rem. Ze is op de hoogte van wat er speelt onder jongeren, weet veel van voeding, sport, reizen en natuurlijk de actualiteit.

Wiesje Hillen

Tonnie Barberio

Tonnie Barberio heeft meer dan 20 jaar ervaring in fitness en het coachen van klanten op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Hij motiveert mensen een betere versie van zichzelf te worden. Aan de hand van praktische voorbeelden waar je dezelfde dag nog mee aan de slag kunt, daagt hij je uit om alles uit het leven te halen en kritisch te zijn naar jouw eigen gedrag.

Tonnie Barberio

Kees Dorresteijn

Kees Dorresteijn is presentator, interviewer en journalist op de radio en in podcasts. Op werkdagen is hij te horen als presentator van The Daily Move - het drivetime middagprogramma van BNR Nieuwsradio. Daarin behandelt hij het nieuws van de dag en interviewt hij de mensen die er toe doen, van politici en vooraanstaand wetenschappers tot ceo’s. Hij geniet van goede gesprekken met inhoud, een lach en een knipoog om zo nieuwe informatie en inzichten met iedereen te delen.

Kees Dorresteijn

Eva de Mol

Eva de Mol is oprichter van CapitalT, een investeringsfonds dat investeert in softwaretechnologiebedrijven. Ze is gepromoveerd econoom op Berkeley California, waar ze onderzoek deed naar naar startups teams. Ze schrijft een column in de Quote over ondernemerschap, investeren en crypto-technologie. Ze maakt zich hard voor meer diversiteit in technologie en ondernemerschap en deelt graag haar lessen over het bevorderen van een meer inclusief ecosysteem. Eva spreekt veel over macro-economische trends, zoals de toekomst van werken, de Europese techsector en hoe innovatie ons leven beïnvloedt.

Eva de Mol

Dounia Maakor

De in Nijmegen geboren en getogen Nederlands-Marokkaanse Dounia Maakor is een award-winning sociaal onderneemster. Op jouw event of voor jouw organisatie spreekt Dounia over bewustwording omtrent (arbeidsmarkt)discriminatie, kansenongelijkheid en sociale impact. Dounia heeft als missie om een verandering teweeg te brengen als het gaat om het uitsluiten van talentvolle mensen vanwege persoonskenmerken. In haar inspirerende talks legt ze uit hoe en waarom te focussen op talent, potentie en motivatie.

Dounia Maakor

Job van den Berg

Job van den Berg maakt de kansen van data, AI en digitalisering begrijpelijk en toepasbaar voor iedereen. Volgens hem kan iedereen dataspecialist worden. Met zijn aanstekelijke enthousiasme promoot Job datakansen aan de hand van praktijkvoorbeelden en hij brengt data- en businessteams nader bij elkaar. Hij heeft tientallen bedrijven (zowel corporate als MKB) geholpen om waarde te halen uit data. Wekelijks deelt Job data tips en tricks in columns op de radio en via blogs.

Job van den Berg

Dorit Roest

Als Business Coach en spreker helpt Dorit Roest ondernemers om tijd en ruimte te creëren voor hun strategie, door middel van workshops, talks en 1-op-1 trajecten. De founder van The Influencer Movement (TIM) en ScaleNL inspireert ondernemers en bedrijven vol passie om te denken zoals founders in Silicon Valley. Ze geeft interactieve en praktische talks over onder andere de Start-up Mindset, Vrouwelijk Ondernemerschap, Innovatie, Strategie en Persoonlijke Ontwikkeling.

Dorit Roest

Frida Boeke

Frida Boeke is een bevlogen podcastmaker, columniste en spreekster. Als dagvoorzitter is zij met haar energie en natuurlijke nieuwsgierigheid een prettige begeleider van jouw evenement. Naast haar brede interesse en haar passies voor media, cultuur en de toekomst van werk heeft Frida met haar ervaring in het bedrijfsleven goed zicht op de uitdagingen van vandaag de dag bij organisaties. Door humor en een kritische blik te combineren is zij in staat om aan jouw evenement een entertaining èn inhoudelijke draai te geven.

Frida Boeke

Job van Hooijdonk

Job van Hooijdonk stopt als advocaat bij een groot Brits advocatenkantoor om zich in te zetten in de strijd tegen klimaatverandering. Hij richtte Regreener op, een platform voor groene impact. Inmiddels plant dit bedrijf tienduizenden bomen per maand. Job gebruikt zijn ervaring als duurzaam ondernemer in zijn lezingen. Hij spreekt onder meer over (duurzaam) ondernemerschap, duurzaamheid, boomaanplant, greenwashing en zijn carrièreswitch en bijbehorende verwachtingen uit zijn omgeving.

Job van Hooijdonk

Wiebe Wakker

Wiebe Wakker stelde zichzelf de uitdaging om zonder geld en met een elektrische auto naar de andere kant van de wereld te rijden. Tijdens deze reis van meer dan drie jaar door 33 landen heeft hij culturen ontdekt, honderden mensen ontmoet, veel uitdagingen gehad en ook unieke situaties meegemaakt. Al zijn lessen en ervaringen gebruikt hij om te spreken over thema's als samenwerking, duurzaamheid en doorzettingsvermogen. Wiebe daagt mensen uit om uit hun comfortzone te stappen en inspireert hen hun dromen achterna te gaan.

Wiebe Wakker

Liesbeth Rasker

Liesbeth Rasker is journalist, schrijver, podcastmaker en presentator. Ze schreef voor vrijwel elk vrouwenblad dat er in Nederland te vinden is en schreef meerdere boeken over haar grote hobby: reizen. Liesbeth stond jarenlang aan de desk van RTL Boulevard om het laatste nieuws uit de reiswereld te bespreken en produceerde succesvolle podcasts als Diplomatie Raakt, De Dienst en Dag voor Dag.

Liesbeth Rasker

Ben je al nieuwsgierig geworden naar een van deze huysgenoten? Of wil je een van onze andere sprekers inhuren? Of een van onze dagvoorzitters boeken voor jouw event? Wij helpen je graag verder!

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 4 augustus, 07:51
Deel dit artikel...