1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & Interviewer

Manuel Venderbos

Manuel Venderbos heeft lef, is ad rem, empathisch en beschikt over een flinke portie humor en zelfspot. Hij kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen, zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat. Grote live-events, discussiepanels, gastheerschap op motivatiedagen en meer: Manuel draait er zijn hand gráág voor om! Manuel is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en debatleider bij het Sprekershuys.

...Manuel Venderbos

Over Manuel Venderbos

Met ruim 20 jaar aan podiumervaring haal je met Manuel Venderbos een presentator van formaat in huis (1,75 m). Grote live-events, dagvoorzitterschappen met discussiepanels, gastheerschap op motivatiedagen, presentator op bedrijfsfeesten of muziekfestivals: Manuel draait er zijn hand graag voor om! Venderbos kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen, zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat. Met zijn empathisch vermogen weet hij op een charmante manier het onderste uit de kan te halen bij zijn publiek.


TV-Presentator

Manuel is momenteel één van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS6. Voorheen was hij dagelijks te zien bij RTL5 met het programma Galileo en gluurde hij voor LINDA.TV quasi brutaal in damestassen. Van 2000 – 2015 werkte Venderbos 15 jaar als presentator en programmamaker voor de NPO.


Audio-nerd

Manuel maakt maar liefst 3 succesvolle podcasts: de AD Media Podcast, met de meest gevreesde TV-columniste, Angela de Jong, ‘De Veertigers’, want wélk leven begint er eigenlijk bij 40?! - en ‘Dad or Alive’, met bekende vaders over het vaderschap.


Trivia

Manuel doet aan zaalvoetbal en snowboarden, heeft hooikoorts, een dochter, een zoon en is verslaafd aan het strand van Kijkduin. Hij heeft een fascinatie voor mensen die buiten de lijntjes kleuren. Kortom: Manuel is niet alleen actief als allround presentator en gespreksleider van spraakmakende tv-programma’s, maar is ook te boeken als presentator, dagvoorzitter of gespreksleider voor jouw evenement!


Waarom bedrijven Manuel inhuren

Manuel is veelzijdig en gaat geen enkel thema uit de weg. Hij verdiept zich in het onderwerp van zijn optreden en zijn uitstraling is open en onbevangen. Hij voelt de sfeer goed aan en kan improviseren als het moment daar om vraagt. Hij weet als geen ander het publiek bij zijn verhaal te betrekken. Manuel Venderbos is de vlotte en empathische presentator/dagvoorzitter bij uitstek om thema’s op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken.

Boek Manuel Venderbos bij het Sprekershuys!

Manuel Venderbos is een allround dagvoorzitter, presentator, interviewer en debatleider. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Manuel Venderbos boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lifestyle, Voeding, Onderwijs, Sport, (Maatschappelijke) Actualiteiten, Communicatie, Muziek

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Manuel Venderbos als dagvoorzitter

Met ruim 20 jaar aan podiumervaring haal je met Manuel Venderbos een presentator van formaat in huis (1,75 m). Grote live-events, dagvoorzitterschappen met discussiepanels, gastheerschap op motivatiedagen, presentator op bedrijfsfeesten of muziekfestivals: Manuel draait er zijn hand graag voor om! Venderbos kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen, zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat. Met zijn empathisch vermogen weet hij op een charmante manier het onderste uit de kan te halen bij zijn publiek.

Manuel is veelzijdig en gaat geen enkel thema uit de weg. Hij verdiept zich in het onderwerp van zijn optreden en zijn uitstraling is open en onbevangen. Hij voelt de sfeer goed aan en kan improviseren als het moment daar om vraagt. Hij weet als geen ander het publiek bij zijn verhaal te betrekken. Manuel Venderbos is de vlotte en empatische presentator/dagvoorzitter bij uitstek om thema’s op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken.

Suikerspreekbeurt over wat suiker met je lichaam doet en gezonder leven

Wil jij op jouw event, school, bedrijf of (food)festival een oppeppende Talk over (gezonde) voeding en suiker? Dat kan! Manuel heeft een uniek verhaal over zijn suiker-experiment. Voor RTL5 (Galileo) at hij namelijk 30 dagen lang 1 kilo suiker, per dag! Als enige ter wereld weet Manuel nu hoe dat is. Wat dat met zijn lichaam deed, met zijn gezondheid en met zijn energie, en hoe het daarna was om af te kicken van al die suiker en 12 centimeter kwijt te raken rond z’n taille… Die rollercoaster is nu samengevat in een aanstekelijk verhaal over voeding. Inclusief video-materiaal en een interactieve quiz over suiker! Eventueel in samenwerking met een voedingsdeskundige en/of een personal trainer. Geschikt voor scholen, bedrijfs-motivatie-dagen en events/festivals.

De leukste wis- & natuurkundeles van het jaar!

Aan de hand van allerlei wetenschappelijke experimenten die hij met zijn lijf heeft ondergaan tijdens het populair wetenschappelijke programma Galileo, geeft Manuel een basisles voor de onderbouw van de middelbare scholen over wis- & natuurkunde, maar dan wél leuk. Het is interactief (met experimenten in de zaal) en er zijn video's (van Galileo). Van het uitzetten van de motor van een helikopter tot 'kun je zwemmen als een zeemeermin?' en 'hoe voelt het om knock-out geslagen te worden & wat doet dat met je hersenen?' Deze sessie wordt vaak gegeven in combinatie met de suikerspreekbeurt.

...
'Manuel moest op het laatste moment invallen, vanwege een ziekmelding. Ik zag onze landelijke nieuwjaarsbijeenkomst met 1.500 medewerkers al in het water vallen, maar binnen 2 dagen heeft Manuel zich ingelezen in ons bedrijf. Hij kon de directie uitstekend aan de tand voelen, maar weet ook als geen ander sfeer te maken tijdens de muziekquiz en de optredens. Niet alleen het vakmanschap spat ervan af, maar ook het plezier en dat is aanstekelijk.'
Uitzendbureau Timing - Paul Haarhuis
...
'200% inzet! Dankzij de ideeën van Manuel voor het programma vooraf en zijn strakke begeleiding en humor op de dag zelf, was het een top-event, zowel voor de sprekers als voor de bezoekers. En dat is knap, want het was een technisch programma met veel installateurs in de zaal, op een vakgebied dat voor Manuel vreemd terrein was. Maar dat maakt hij zich snel eigen. Complimenten! Ik ga hem zeker vaker inhuren.'
Stiebel Eltron - Manon Veldkamp
...
'Manuel heeft een uitstekende balans van inhoud & fun. Met een grapje tussendoor weet hij lucht te creëren. Maar met scherp doorvragen weet hij het ons als directie soms ook flink lastig te maken. En dat is voor de medewerkers juist goed. Hij stelt hun vragen! Wij hebben hem al 2x teruggevraagd.'
Van Werven - directeur Ton van Werven

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.