1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Meike de Jong

Meike de Jong is dagvoorzitter en bekend van onder andere RTL, waar zij als presentator en journalist werkt. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en bijt zich makkelijk vast in allerlei thema’s. Daardoor heeft ze affiniteit met ontwikkelingen die spelen op de arbeidsmarkt, in de energie- en mobiliteitssector, de agrifood- en retailsector, smart health en alle andere transities in de zorg. Zij is gespecialiseerd in onderwerpen als zorg, gezondheid, economie en politiek. Meike de Jong is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Meike de Jong

Over Meike de Jong

Meike de Jong werkt als journalist en presentator bij RTL Nieuws. Ze vormt met Jan de Hoop het vaste presentatieteam van het Ontbijtnieuws op RTL4. Sinds 2013 presenteert ze het RTL Nieuws om 19.30u, RTLZ en EditieNL.


Nieuwslezer

Daarnaast is ze nieuwslezer bij Qmusic en maakt ze podcasts in opdracht. Sinds 2006 treedt Meike op als dagvoorzitter en gespreksleider tijdens fysieke en online bijeenkomsten in binnen- en buitenland.


Meike als dagvoorzitter

Sinds 2006 treedt Meike op als dagvoorzitter en gespreksleider bij bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Thema’s waar ze enthousiast van wordt zijn bijvoorbeeld: economische ontwikkelingen & arbeidsmarkt, agrifood, technologie & gezondheidszorg, transities in de zorg, burgerparticipatie, demografische krimp, innovatie & design en natuur & milieu. Voor internationale congressen reisde ze naar o.a. Boekarest, Istanbul en Limoges en Brussel. En een bijzonder moment voor haar was de presentatie van de landelijke start van Bevrijdingsdag 2012 in het bijzijn van o.a. toenmalig prins Willem-Alexander, premier Mark Rutte en de Duitse bondspresident Joachim Gauck.


Boek Meike de Jong bij het Sprekershuys!

Meike de Jong is te boeken als dagvoorzitter en is expert op het gebied van economie, bestuur, gezondheidszorg, onderwijs, ontwikkeling, sociaal domein en politiek. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Meike de Jong boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Zorg, Gezondheid, Sociaal domein, Transformation

In te huren als

 • Dagvoorzitter

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Meike de Jong als dagvoorzitter

Meike de Jong werkt als presentator en redacteur bij RTL Nieuws. Tussen 2000 en 2013 was ze één van de vaste gezichten van Omroep Brabant TV. Daar presenteerde ze Brabant Nieuws en tal van andere grote live-uitzendingen. Sinds 2006 treedt Meike op als dagvoorzitter en gespreksleider bij bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Thema’s waar ze enthousiast van wordt zijn bijvoorbeeld: economische ontwikkelingen & arbeidsmarkt, agrifood, technologie & gezondheidszorg, transities in de zorg, burgerparticipatie, demografische krimp, innovatie & design en natuur & milieu.

AllSolutions klantendag 2021 - Met Meike de Jong

Meike De Jong over dementievriendelijk Brabant

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.