Vakgebied

Bestuur en economie
Economie
Gezondheidszorg
Onderwijs
Gezondheid
Zorg
Sociaal domein
Ontwikkeling
Transformation
Economie en politiek

Thema's

Mens & Maatschappij
Business & Management
Zorg
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Meike de Jong werkt als journalist en presentator bij RTL Nieuws. Ze vormt met Jan de Hoop het vaste presentatieteam van het Ontbijtnieuws op RTL4. Sinds 2013 presenteert ze het RTL Nieuws om 19.30u, RTLZ en EditieNL.

Daarnaast is ze nieuwslezer bij Qmusic en maakt ze podcasts in opdracht. Sinds 2006 treedt Meike op als dagvoorzitter en gespreksleider tijdens fysieke en online bijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Voor internationale congressen reisde ze naar o.a. Boekarest, Istanbul en Limoges en Brussel. En een bijzonder moment voor haar was de presentatie van de landelijke start van Bevrijdingsdag 2012 in het bijzijn van o.a. toenmalig prins Willem-Alexander, premier Mark Rutte en de Duitse bondspresident Joachim Gauck.


Boek Meike de Jong bij het Sprekershuys!

Meike de Jong is te boeken als dagvoorzitter. Zij is gespecialiseerd in onderwerpen als zorg, gezondheid, economie en politiek. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Meike de Jong boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer