Vakgebied

Bestuur en economie
Economie
Gezondheidszorg
Onderwijs
Gezondheid
Zorg
Sociaal domein
Ontwikkeling
Transformation
Economie en politiek

Thema's

Mens & Maatschappij
Business & Management
Zorg
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financiën

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Meike de Jong is te boeken als spreker en dagvoorzitter en geeft lezingen over de onderwerpen mens & maatschappij, business & management en gezondheid. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Meike de Jong werkt als journalist en presentator bij RTL Nieuws. Ze vormt met Jan de Hoop het vaste presentatieteam van het Ontbijtnieuws op RTL4. Sinds 2013 presenteert ze ook bij RTLZ, EditieNL en het RTL Nieuws. Daarnaast is ze nieuwslezer bij Radio 538.

Sinds 2006 treedt Meike op als dagvoorzitter en gespreksleider tijdens bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en bijt zich makkelijk vast in thema’s. Zo heeft ze inmiddels flink wat ervaring met onderwerpen zoals de energietransitie, digitalisering, mobiliteit (Connected Intelligent Transport Systems/MaaS), de veranderende arbeidsmarkt | sociaal economische ontwikkelingen, agrifood | retail en smart health | transities in de zorg. Voor internationale congressen reisde ze naar onder andere Boekarest, Istanbul, Limoges en Brussel.

Een bijzonder moment voor haar was de presentatie van de landelijke start van Bevrijdingsdag 2012 in het bijzijn van de toenmalig prins Willem-Alexander, premier Mark Rutte en de Duitse bondspresident Joachim Gauck.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer