Vakgebied

Grootstedelijke vraagstukken
Kunst en cultuur
Creatieve industrie, Media en Maatschappij

Thema's

Mens & Maatschappij
Communicatie & Media
Kunst & cultuur
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Maurice Seleky (Utrecht, 1982) is auteur, presentator en communicatiestrateeg. Maurice studeerde af in Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde zijn propedeuse aan de Nederlandse Film- en Televisie Academie. Ook doorliep hij de BKB-Academie, een gerenommeerde serie masterclasses over politieke campagnes en mediastrategie. Hoewel hij is opgeleid als jurist koos Maurice voor een carrière in de creatieve industrie. Zo werkte hij als PR- & communicatiestrateeg bij Coebergh Communicatie & PR en Vandejong Creative Agency, en was hij als partner verbonden aan Novel Creative Consultancy. Sinds 2017 is hij hoofd Marketing & Communicatie van Pakhuis de Zwijger, het onafhankelijk platform voor innovatie en creatie in Amsterdam. Daarnaast presenteert hij regelmatig publieke programma’s.

Maurice debuteerde in 2010 bij Ambo-Anthos Uitgevers met de roman Ego Faber, die in 2011 werd bekroond met de BoArte Cultuurprijs. Ook bood hij als oprichter van Nieuwe Letteren, de stichting achter de jaarlijkse Jonge Schrijversavond, tientallen jonge schrijvers een podium. In oktober 2017 verscheen zijn tweede roman 'Een tragedie in New York' bij Ambo-Anthos.

Boek Maurice Seleky bij het Sprekershuys!

Maurice Seleky is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van kunst & cultuur, maatschappij en creatieve industrie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Maurice Seleky boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
“De verhalen dat zijn wij”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer