1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & comedian

Esther van der Voort

Esther is dagvoorzitter en is in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten. Hierbij zorgt ze tegelijkertijd ook voor de verbinding tussen mensen. Ze heeft veel kennis in uiteenlopende thema’s zoals leiderschap, onderwijs, wetenschap, ondernemerschap en strategie. Ze focust zich hierbij op de inhoud. “Het staat geschreven en gedrukt, je moet krabben waar het jukt”. Dit is een uitspraak die wijst op haar resultaatgerichtheid. Esther is te boeken als dagvoorzitter en comedian bij het Sprekershuys.

...Esther van der Voort

Over Esther van der Voort

Esther van der Voort is een verbinder, alles-kunner en is graag op het podium te vinden. Ze weet in elke rol te zorgen voor de juiste sfeer, humor, een inhoudelijk gesprek of boeiende lezing. Ze belicht onderwerpen zoals leiderschap en strategie maar weet het ook te verbinden aan een breder publiek. Dit doet ze bijvoorbeeld door het combineren van moederschap en ondernemen of het lerarentekort binnen het onderwijs bespreekbaar te maken.


Van spreker tot comedian

Esther is veelzijdig. Ze is niet alleen spreker maar ook comedian, trainer, schrijver, coach en moeder van 4 kinderen. Haar uiteenlopende passies neemt ze mee op ieder podium. Zo maakt ze van onderwerpen zoals leiderschap, onderwijs en ondernemerschap een boeiende boodschap voor het publiek. Ze is een verbinder. Door middel van een gezonde dosis humor, haar brede kennis en professionele ervaring verbindt ze gemakkelijk met ieder publiek en weet ze precies hoe ze je aan moet moedigen om jouw stem te laten horen.


Esther als dagvoorzitter

Esther van der Voort heeft naam gemaakt als dagvoorzitter. Zij is in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten en mensen te verbinden. Ze brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep en resultaatgerichtheid. Sprekers voelen zich gesteund (en zo nodig afgeremd), de mensen in de zaal worden geactiveerd en de organisatie kan op resultaten rekenen.


Boek Esther van der Voort bij het Sprekershuys!

Esther van der Voort is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, cabaretier en gespreksleider en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap en onderwijs. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en comedian Esther van der Voort boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sociaal domein, Milieu, Veiligheid

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1750

Sessies

Dagvoorzitter Esther van der Voort

Esther van der Voort heeft naam gemaakt als dagvoorzitter. Ze brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep en resultaatgerichtheid. Esther heeft grote inhoudelijke kennis en ervaring in het sociaal domein, maar maakt zich onderwerpen in andere domeinen snel en met enthousiasme eigen. Als je op zoek bent naar een dagvoorzitter die de aandacht van je bezoekers weet vast te houden en net even anders is dan alle andere dan is Esther de juiste keuze.

Lezing Esther van der Voort

Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie, dus ingewikkelde materie intimideert haar niet, net zo min als ambtelijk jargon (waar ze ook feilloos doorheen kan prikken). Zij is bovendien in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten en mensen te verbinden. Ze leerde dit op het podium van onder andere Comedy Café Amsterdam waar zij regelmatig optreedt als presentator en standup comedian. Deze humor neemt ze mee in haar lezingen. Esther spreekt over sociaal domein, veiligheid, milieu, big data (en alles wat langskomt).

Het staat geschreven en gedrukt, je moet krabben waar het jukt

Portret van Esther vd Voort (Grappige Zaken)

Lezing Esther van der Voort

...
“Wat ik belangrijk vind aan een dagvoorzitter: goed voorbereid, stevig en met humor de leiding nemen, creatief en flexibel omgaan met de dynamiek van sprekers en zaal. En nooit de microfoon loslaten in de zaal, letterlijk en figuurlijk. Ik heb het Esther allemaal zien doen, met flair en charme bovendien!”
Marc Kuipers, Inspecteur-Generaal bij Inspectie SZW
...
“Esther heeft vorige week de hele conferentie als dagvoorzitter onze internationale conferentie begeleidt. Zij heeft dit fantastisch gedaan, door hoogwaardige sprekers en discussies op een heel menselijke, maar krachtige, flexibele en professionele manier in goede banen te leiden. Hierdoor voelden de deelnemers zich echt thuis en was de interactie tussen sprekers, deelnemers en conferentieleiders een geoliede machine”
Björn De Heer, Chief Concepts, Trends and Developments at NLD Land Warfare Centre
...
Esther is een uitstekende dagvoorzitter, niet in de laatste plaats omdat zij een goede balans weet te houden tussen tempo, diepgang, reflectie en humor. Ze verdiept zich in de onderwerpen die aan de orde zijn, weet daar op een plezierige wijze een discussie over te ontlokken en kan goed improviseren.
Gert Cazemier, Partner BMC
...
Meerdere keren met Esther samengewerkt. Esther is een grappige, goede en verbindende dagvoorzitter. Daarnaast is het ontzettend fijn om met haar samen te werken om een evenement te organiseren.
Pieter Oosterloo, Directeur Facilities bij Schoonmaakbedrijf NIVO NOORD
...
Bij een themabijeenkomst 'Jongeren in jeugdhulp: 18-/18+ problematiek' was Esther onze dagvoorzitter. Door de combinatie van kennis over het onderwerp, een vlotte babbel en humor was de bijeenkomst een groot succes. Dank voor je inzet Esther!
Annemiek Smulders, Netwerkregisseur adviesraad sociaal domein at Gemeente Zoetermeer

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.