Vakgebied

Leiderschap
Teambuilding
Samenwerken
De overeenkomsten tussen (top)voetbal en het bedrijfsleven
Leiderschap
Teambuilding

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Business & Management
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 3.500

Biografie

Biografie

Als klein jongetje heeft Jan van Halst maar één droom: profvoetballer worden. Op zijn 17e wordt hij gescout door FC Utrecht. Zijn droom wordt werkelijkheid en maar liefst 16 jaar lang speelt Jan professioneel voetbal.

Op 34-jarige leeftijd stopt Jan met voetballen en sluit hij aan als analist bij verschillende TV-zenders. Wedstrijden uit de Eredivisie, EK’s, WK’s, Champions League en Premier League analyseert hij tot op de dag van vandaag met behulp van AKI.

Jan Halst heeft diverse commerciële, leidinggevende functies bekleed in sinds 2019 heeft hij zijn eigen coaching- en trainingsbureau “Van baas naar coach’. Hij biedt diverse op maat gemaakte trainingen aan op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling.

Daarnaast is Jan van Halst veel gevraagd spreker in het bedrijfsleven en businessclubs. Hij belicht - aan de hand van zijn ervaringen uit het topvoetbal - dwarsverbanden tussen de wereld van het topvoetbal en die van het zakenleven en ondernemerschap.

Jan van Halst is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als leiderschap, teambuilding, sport en motivatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Als je denkt dat je er bent, begint het pas
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer