1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & oud-profvoetballer

Jan van Halst

Jan van Halst is oud-profvoetballer. Zijn ervaringen uit het topvoetbal neemt hij mee in zijn trainingen op maat en sessies die hij geeft aan het bedrijfsleven. Jan van Halst spreekt o.a. over leiderschap, teambuilding, sport en motivatie. Jan van Halst is veel gevraagd spreker in het bedrijfsleven en businessclubs. Hij belicht aan de hand van zijn ervaringen uit het topvoetbal - dwarsverbanden tussen de wereld van het topvoetbal en die van het zakenleven en ondernemerschap. Jan van Halst is te boeken als spreker, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys!

...Jan van Halst

Over Jan van Halst

Als klein jongetje heeft Jan van Halst maar één droom: profvoetballer worden. Op zijn 17e wordt hij gescout door FC Utrecht. Zijn droom wordt werkelijkheid en maar liefst 16 jaar lang speelt Jan professioneel voetbal.

Op 34-jarige leeftijd stopte Jan met voetballen en sluit hij aan als analist bij verschillende TV-zenders. Wedstrijden uit de Eredivisie, EK’s, WK’s, Champions League en Premier League analyseert hij tot op de dag van vandaag met behulp van AKI.

Jan Halst heeft diverse commerciële, leidinggevende functies bekleed in sinds 2019 heeft hij zijn eigen coaching- en trainingsbureau “Van baas naar coach’. Hij biedt diverse op maat gemaakte trainingen aan op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling.

Daarnaast is Jan van Halst een veel gevraagd spreker in het bedrijfsleven en businessclubs. Hij belicht - aan de hand van zijn ervaringen uit het topvoetbal - dwarsverbanden tussen de wereld van het topvoetbal en die van het zakenleven en ondernemerschap.

Jan van Halst is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als leiderschap, teambuilding, sport en motivatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Boek Jan van Halst bij het Sprekershuys!

Jan van Halst is te boeken als spreker, interviewer, presentator en panellid. Hij spreekt over onderwerpen zoals creativiteit & inspiratie, business & management, leiderschap & strategie, WK & EK en sport & motivatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jan van Halst. boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Samenwerken, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3500

Sessies

Lezing Jan van Halst

Vanuit zijn ervaring als oud-profvoetballer en kennis uit de bestuurskamer focust Jan zich in zijn presentatie op de link tussen sport- en het bedrijfsleven. Hij spreekt passievol over teambuilding, leiderschap en samenwerken. Hoe haal je het optimale rendement uit je ongekende vermogens? Wat is winnen? Iedere speler vereist een andere manier van communiceren. Denken dat je er bent, is einde carrière.

Als je denkt dat je er bent, begint het pas

Jan van Halst over Vandaag Inside: ''Het blijkt wel weer dat geld regeert.'' | Op1

"ZLATAN IBRAHIMOVIC dacht alleen aan ZICHZELF" & ALLES over EXPEDITIE! | De auto van Jan van Halst |

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.