1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Robert van Overdijk

Robert van Overdijk is algemeen directeur van CM.com, Circuit Zandvoort en directeur Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Robert is bijna tien jaar actief geweest binnen Libéma. Binnen die tien jaar hebben Robert en zijn team keihard gewerkt om van de Brabanthallen een toplocatie te maken. Tijdens zijn tijd bij Libéma zat Robert ook in de directie van de Beekse Bergen en Sportiom. Robert zijn ambitie was om de Formule 1 weer naar het legendarische circuit in Zandvoort terug te halen en dat is gelukt! Robert is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Robert van Overdijk

Over Robert van Overdijk

Robert van Overdijk verruilde in 2018 de Brabanthallen voor het Circuit van Zandvoort. Hij is daar tot op de dag van vandaag directeur. Robert heeft bijna tien jaar binnen Libéma geopereerd, waarbij hij onder andere onderdeel was van de directie van Sportiom en Beekse Bergen. Uiteindelijk kreeg hij de functie 'Directeur Beurzen en Evenementen Zuid + West' waarbij verschillende eventlocaties van Libéma zoals Expo Haarlemmermeer, Autroton en de Brabanthallen onder hem vielen. Hierbij hield hij zich bezig met grote muziekevenementen zoals 'A State of Trance' met Armin van Buuren en de bekende Foute Party van Q-music, het grastennistoernooi Ricoh Open en het paardensportevenement Indoor Brabant.


Robert van Overdijk is sinds april 2018 algemeen directeur van CM.com Circuit Zandvoort en directeur Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Robert is bijna tien jaar actief geweest binnen Libéma. Binnen die tien jaar hebben Robert en zijn team keihard gewerkt om van de Brabanthallen een toplocatie te maken. Tijdens zijn tijd bij Libéma zat Robert ook in de directie van de Beekse Bergen en Sportiom.


Robert zijn ambitie was om de Formule 1 weer naar het legendarische circuit in Zandvoort terug te halen en dat is gelukt!


Boek Robert van Overdijk bij het Sprekershuys!

Robert van Overdijk is te boeken als spreker en is expert op het gebied van ondernemerschap en leiderschap. gezondheidszorg. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Robert van Overdijk boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Formule 1, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Robert van Overdijk Lezing

In deze lezing deelt Robert Overdijk een bijzonder verhaal over leiderschap en ondernemerschap en hoe hij het voor elkaar kreeg om de Formule 1 weer naar het legendarische circuit in Zandvoort terug te halen. Een ambitieuze missie die niet zonder de nodige tegenslagen was.

Zandvoort-update: Nieuwe naam, Grade One en hoop op fans in 2021

Van Overdijk: GP Zandvoort heeft groot maatschappelijk belang

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.