Vakgebied

Ondernemen
Sport&Motivatie
Creativiteit&Inspiratie
Lifestyle&Health
Cabaret en entertainment
Kunst & Cultuur
Zorg
Innovatie & Trends
Kinderen

Thema's

Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment
Zorg
Kunst & cultuur
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Tarief

Vanaf € 3.500

Biografie

Biografie

Tim Senders (25 juni 1990) is een veelzijdige presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma 'Streetlab', 'Betreden Op Eigen Risico' en 'Op avontuur met de Opa van Tim'. Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te toeren.

In 2012 is Tim afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam. Met zijn vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormde hij in 2013 het collectief 'Klapstoel'. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica en later heeft Tim met deze drie vrienden het programma 'Streetlab' gemaakt en gepresenteerd voor KRO-NCRV. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube-kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. Hiermee zorgden zij voor veel opschudding in het televisielandschap.

In Tim's nieuwste YouTube-serie 'Op avontuur met de opa van Tim' gaat Tim op stap met zijn alleenstaande opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.


Boek Tim Sendersbij het Sprekershuys!

Tim Senders is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van zorg, mens & maatschappij, teambuilding en sport & motivatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Tim Senders boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer