1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & presentator

Tim Senders

Tim Senders is een veelzijdige presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma ‘Streetlab’, ‘Betreden Op Eigen Risico’ en ‘Op avontuur met de Opa van Tim’. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij hoe hij de aandacht van het publiek kan vasthouden. Tim is gespecialiseerd op het gebied van mens & maatschappij, teambuilding, cabaret & entertainment, zorg en creativiteit & inspiratie. Tim Senders is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Tim Senders

Over Tim Senders

Tim Senders: avonturier, storyteller en presentator. In al zijn werk vertelt hij een verhaal waarbij hij maatschappelijke kwesties belicht of juist in verassende situaties terecht komt. Hij weet als spreker en dagvoorzitter voor entertainment met inhoud en interactie te zorgen op jouw event.


Achtergrond

Tim Senders is een veelzijdige presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma Streetlab, Betreden Op Eigen Risico en Op avontuur met de Opa van Tim. Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te toeren. In 2012 is Tim afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam.


Presentator & YouTuber

Met zijn vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormde hij in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ‘ZO’ op Veronica en later heeft hij met deze drie vrienden het programma Streetlab gemaakt en gepresenteerd voor KRO-NCRV. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier- Ring, hiermee zorgden zij voor veel opschudding in het televisielandschap.


Naast Streetlab maakt Tim voor de KRO NCRV de programma’s Betreden op Eigen Risico, Hotel Romantiek en Camping de Liefde. In zijn YouTube serie Op avontuur met de opa van Tim gaat Tim op stap met zijn alleenstaande opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.


In 2022 is Tim de presentator van het Zapp-programma de Faker en maakt hij met Joep van Deudekom het programma ‘How Do They Do It’ wat wordt uitgezonden op Discovery.


Spreker en dagvoorzitter

Tim is een creatieveling die in al zijn werk een verhaal verteld. Als spreker weet hij vanuit zijn avonturen als spreker en kennis over o.a. social media, zorg of mens & maatschappij inspirerend te delen. Hij is betrokken, open en verbindt op interactieve wijze met het publiek. Ook als dagvoorzitter weet hij met zijn aanstekelijke enthousiasme de aandacht van het publiek vast te houden. Tim zorgt voor entertainment, inhoud en interactie op jouw event.


Boek Tim Senders bij het Sprekershuys!

Tim Senders is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van zorg, mens & maatschappij, teambuilding en sport & motivatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Tim Senders boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan
0

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Panellid

Tariefindicatie

Sessies

Van YouTube tot Televisieprogramma

Tegenwoordig heeft iedereen een camera en kan iedereen zijn eigen YouTubekanaal starten. Maar wat maakt een goede video en hoe vertel je jouw verhaal in beeld? In deze lezing gaat Tim Senders in op hoe zijn programma’s tot stand zijn gekomen en vertelt je alles over zijn werkwijze; van idee tot montage.


Aan de hand van voorbeelden laat hij zien hoe je verschillende manieren kunt gebruiken om je verhaal in beeld te brengen. Wat wil jij vertellen? Wat vind jij belangrijk? Hoe maak je een verhaal? Welke stijl kies je? Met welke camera film je dit? Al deze keuzes in vorm en inhoud van je video dragen bij aan het vertellen van jouw verhaal.


Ben jij nieuwsgierig naar hoe jij het idee voor een video moet uitwerken, of het nu een vlog, een serie of een documentaire is?

Tim Senders als dagvoorzitter

Tim Senders (25 juni 1990) is een veelzijdige presentator en programmamaker. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij hoe hij de aandacht van het publiek kan vasthouden.

Een doodgewoon gesprek met Tim Senders en zijn moeder | SIRE

Tim Senders over zijn celebrity crush, onderschatte DJ-skills & de tepels van Qucee - STATEMENTS

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.