Gezondheidszorg

De zorg verandert snel. Dit heeft niet alleen maar invloed op de rol van artsen en andere medische professionals, maar tekent ook een ander beeld van de zorg van morgen. Want hoe ziet dat eruit? En hoe kunnen we medische ontwikkelingen gebruiken voor een betere wereld? Onze experts bij het Sprekershuys hebben de antwoorden en delen die graag met jouw publiek.

Gezondheidszorg

Hoe de toekomst van de zorg eruit gaat zien

Binnen de zorgsector is er een constante zoektocht naar nieuwe oplossingen, technologieën en onderzoek voor betere gezondheidszorg. We zoeken samen naar de manieren waarop we patiënten de juiste zorg kunnen bieden en als professionals de sector kunnen verbeteren. Er zijn veel technologische ontwikkelingen die daar een handje bij willen helpen. Maar wat voor invloed hebben zij op onze zorg?

Bij het Sprekershuys weten onze experts precies hoe dit in elkaar zit en hoe je dit duidelijk over kunt brengen aan het publiek. Ze kaarten ethische vraagstukken aan en geven een duidelijke roadmap van de zorg van morgen.

Inspiratie
Erik Scherder leunend op muur

Webinar Erik Scherder

Huysgenoot Erik Scherder geeft een interessante webinar over wat de gevolgen zijn van het 'thuis zitten' op onze gezondheid

...Meer