1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Marcel Levi

Marcel Levi is een Nederlandse internist en hoogleraar Geneeskunde bij Amsterdam UMC. Daarnaast is hij voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), een van de belangrijkste wetenschapsfinanciers in Nederland. Tijdens de coronacrisis gaf hij leiding aan negen ziekenhuizen in metropool Londen. Marcel Levi is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Marcel Levi

Over Marcel Levi

Marcel Levi is hoogleraar Geneeskunde aan de de UvA en de UCL en werkt als internist bij Amsterdam UMC. Hij was tot april 2021 CEO van het University College London Hospitals. Hier gaf hij leiding aan negen Londense ziekenhuizen tijdens de coronacrisis. Daarvoor was hij jarenlang bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Ziekenhuis in Amsterdam. Tegenwoordig is Marcel voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), een van de belangrijkste wetenschapsfinanciers in Nederland.


In 2016 werd Marcel uitgeroepen tot Nederlander van het Jaar door Elsevier. Hij deelt in de media regelmatig zijn visie op de gezondheidszorg in Nederland.


Boek Marcel Levi bij het Sprekershuys!

Marcel Levi inhuren als spreker doe je bij het Sprekershuys. Hij is expert op het gebied van leiderschap, gezondheidszorg, ethiek, innovatie, digitalisering en teamprestaties. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Marcel Levi boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Ethiek, Digitalisering

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Sessies

Marcel Levi Lezing

Marcel Levi is hoogleraar Geneeskunde aan de UvA en UCL en werkt als internist bij het Amsterdam UMC. Hij was tot april 2021 CEO van het University College London Hospitals. Hier gaf hij leiding aan negen Londense ziekenhuizen tijdens de coronacrisis. Hij is expert op het gebied van leiderschap, gezondheidszorg, ethiek, innovatie, digitalisering en teamprestaties. In zijn lezing vertelt hij hoe het is om leiding te geven in de gezondheidszorg in tijden van crisis en een organisatiecultuur te creëren waarin teams het beste uit zichzelf kunnen halen.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.