1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & panellid

Bram Bakker

Bram Bakker is een veelgevraagd spreker en publicist. 'Een gezonde geest, in een gezond lichaam', dat is Bram op het lijf geschreven! Bram is ervan overtuigd dat geest en lichaam niet te scheiden zijn. Bram is uitgever bij uitgeverij Lucht en uitgeverij Water en hij schreef verschillende boeken zoals ‘Gekkenwerk’, ’Blijf Beter’, ‘Verademing’ en ‘Sporten voor Beginners’. Als voorzitter van de Mental Health Foundation is Bram initiator van het tweede Depressiegale op Blue Monday 16 januari 2017. Bram Bakker is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Bram Bakker

Over Bram Bakker

Bram Bakker is een veelgevraagd spreker en publicist. 'Een gezonde geest, in een gezond lichaam', dat is Bram op het lijf geschreven! Bram is ervan overtuigd dat geest en lichaam niet te scheiden zijn. Bram behaalde zijn artsexamen in 1991 om zich vervolgens te specialiseren tot psychiater.


Van 2009 tot eind 2011 werkte Bram als psychiater en medisch directeur van Solutions, de eerste particuliere verslavingskliniek in Nederland. Vanaf 2012 werkte Bram nauw samen met Vitaal punt, waar men terecht kan voor diagnostiek en behandeling van diverse psychische en lichamelijke klachten. Begin 2013 opende Bram samen met Peter Kuijper Mind&Health. Bij Mind&Health vindt een zogenaamde leefstijlscreening plaats, waarbij integraal wordt gekeken naar alle aspecten van iemands functioneren.


In 2015 maakte Bram als psychiater de overstap naar medisch directeur van Rodersana, daarna medisch directeur van Spoor6, maar momenteel runt hij zijn eigen praktijk ‘De Balanskliniek’. De kliniek biedt ondersteuning bij medische of psychische problemen die een bestaande balans dreigen te verstoren, of zelfs al hebben verstoord.


Ook is Bram uitgever bij Uitgeverij Lucht en uitgeverij Water, daar schreef hij verschillende boeken, zoals ‘Gekkenwerk’, ’Blijf Beter’, ‘Verademing’ en ‘Sporten voor Beginners’ en houdt hij een blog bij.


Boek Bram Bakker bij het Sprekershuys!

Bram Bakker is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van wetenschap, gezondheidszorg, psychiatrie en therapie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Bram Bakker boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Psychiatrie, Gezondheid, Wetenschap

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Gezondheid & Stress

Bij onderwerpen als bewegen & hardlopen, gezond leven, gezondheidszorg, levenswijsheden, onderzoek & therapie en psychiatrie voelt Bram zich als een vis in het water. Ook stress-management is een onderwerp waar Bram alles van weet. Door de alom toegenomen werkdruk en de steeds hogere eisen van de samenleving aan haar burgers kunnen mensen te maken krijgen met een burnout. Er is werkdruk en dus stress. Maar wat is stress eigenlijk? Is het een psychisch probleem? Is het schadelijk of heeft het misschien zelfs een nuttige functie? En hoe kun je ervoor zorgen dat het aantal slachtoffers van bovenmatige stress beperkt blijft? Bram beantwoordt alle vragen met betrekking tot stress in een levendig verhaal met diverse voorbeelden uit zijn dagelijkse werk als coach van (top)sporters en anderen.

Less is more

Bram Bakker: We worden allemaal opgeleid tot egoïsten

Bram Bakker: Meer balans in 2017 – Volledige presentatie

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.