Vakgebied

Wetenschap
Gezondheidszorg
Gezondheid
Psychiatrie
Onderzoek & therapie
(stress) Management

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Wetenschap
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Zorg
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Bram Bakker is een veelgevraagd spreker en publicist. 'Een gezonde geest, in een gezond lichaam', dat is Bram op het lijf geschreven! Bram is ervan overtuigd dat geest en lichaam niet te scheiden zijn. Bram behaalde zijn artsexamen in 1991 om zich vervolgens te specialiseren tot psychiater.

Van 2009 tot eind 2011 werkte Bram als psychiater en medisch directeur van Solutions, de eerste particuliere verslavingskliniek in Nederland. Vanaf 2012 werkte Bram nauw samen met Vitaalpunt, waar men terecht kan voor diagnostiek en behandeling van diverse psychische en lichamelijke klachten. Begin 2013 opende Bram samen met Peter Kuijper Mind&Health. Bij Mind&Health vindt een zogenaamde leefstijlscreening plaats, waarbij integraal wordt gekeken naar alle aspecten van iemands functioneren.

In 2015 maakte Bram als psychiater de overstap naar Zorg van de Zaak en is hij sinds eind 2015 medisch directeur bij Rodersana. Rodersana helpt personen en hun naasten van verslavingen af te komen. Ook is Bram uitgever bij Uitgeverij Lucht en uitgeverij Water, schreef hij verschillende boeken, zoals ‘Gekkenwerk’, ’Blijf Beter’, ‘Verademing’ en ‘Sporten voor Beginners’ en houdt hij een blog bij. Als voorzitter van de Mental Health Foundation is Bram initiator van het tweede Depressiegale op blue Monday 16 januari 2017.

'Bram Bakker is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen een gezond lichaam en geest. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.'

Lees meer
Less is more
Youtube bram bakker
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer