1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & presentator

Hidde de Vries

Spreker en ondernemer Hidde de Vries is oprichter van The Recharge Company, columnist bij RTL Z, heeft diverse vitaliteitsprogramma’s ontwikkeld en spreekt op (inter)nationale podia over vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Dit doet hij o.a. bij bedrijven als Nike en Facebook. Een man met veel ervaring dus. Hij is een man die veel doorzettingsvermogen heeft en niet snel opgeeft. Hidde is expert op het gebied van sport & motivatie, ondernemerschap, lifestyle & health en creativiteit & inspiratie. Hidde de Vries is te boeken als spreker en presentator bij het Sprekershuys.

...Hidde de Vries

Over Hidde de Vries

Hidde de Vries is oprichter van The Recharge Company, columnist bij RTL Z, heeft diverse vitaliteitsprogramma’s ontwikkeld en spreekt op (inter)nationale podia over vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling, onder andere bij bedrijven als Nike, Facebook, Rituals en bij Defensie.


Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling

Hidde spreekt op een energieke en down-to-earth manier over vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Een deel van zijn kennis heeft hij opgedaan bij Google. Van 2011 tot 2017 heeft hij hier op internationaal niveau meegekeken hoe de grote techbedrijven en andere organisaties met vitaliteit omgaan.


Ondernemer

Tijdens het hoogtepunt van de crisis in 2010 heeft Hidde nog net zijn eigen mediabedrijf kunnen behoeden voor een faillissement. Zelf balanceerde hij op het randje van burn-out. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten is hij de wereld in getrokken, op zoek naar manieren om beter om te gaan met moderne uitdagingen als burn-out en work/life balance.


Uiteindelijk bracht hem dit bij Google. Deze periode heeft Hidde een nieuwe kijk ontwikkeld op vitaliteit en haar plek binnen de organisatie. Vitaliteit an sich moet niet het doel zijn. Persoonlijke ontwikkeling wel. Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling samen zorgen weer voor motivatie en daarmee voor de groei van je mensen én het bedrijf.


Boek Hidde de Vries bij het Sprekershuys!

Hidde de Vries is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van sport & motivatie, ondernemerschap, lifestyle & health creativiteit & inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Hidde de Vries inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Vitaliteit, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Presentator

Tariefindicatie

€2850

Sessies

Lezing Hidde de Vries - Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling

Hidde presenteert hoe je beter met je energie om kan gaan, hoe je meer voor elkaar krijgt in minder tijd en hoe je meer plezier in je werk kan beleven. Een interactieve sessie waarbij de deelnemers hands-on tools en technieken krijgen om direct toe te passen. De definitieve invulling wordt in samenspraak bepaalt.

What would you do if you know you couldn’t fail?

Hidde de Vries over Work Smart Play Smart.nl

Energie overhouden aan het einde van de dag (met Hidde de Vries)

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.