Vakgebied

Entertainment
Gezondheid
Voeding
Lifestyle
Ondernemen & marketing

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Communicatie & Media

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.750

Biografie

Biografie

Achtergrond

Vivian Reijs is moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day en zoontje James. Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en na een jaar in Zwitserland gestudeerd te hebben, waar zij 12 kilo aankwam, merkte ze dat haar lijf niet meer bij haar paste. Door gezonder te eten voelde zij zich weer lekker in haar lijf. Uiteindelijk werd gezond eten haar passie en volgde zij diverse opleidingen. Eerst die voor gewichtsconsulent, later orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie. Vivian werd bekend als presentator van tv-programma’s als De 25 wannahaves en SBS huizenjacht. Na verschillende studies op het gebied van voeding is ze nu gezondheidsexpert.

Platform

Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt, tegen

jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft

invloed op je hormoon balans. Vivian heeft het

gezondheidsplatform, Vivonline.nl opgericht dat vrouwen

helpt hun leefstijl te veranderingen door middel van de juiste voeding, een mindset shift, het doorbreken van onbe-wuste patronen en door vele biohacks toe te passen. Het is Vivians doel als gediplomeerd orthomoleculair hormoonexpert, vanuit de visie klinische Pyscho Neuro immunologie, vrouwen te helpen de hormoonbalans weer te herstellen. Hiervoor is speciaal de unieke “Viv methode” ontwikkeld om vrouwen daarbij te helpen.

Boeken

In 2017 kwam haar eerste boek ‘Gezonder met Viv’ uit in samenwerking met uitgeverij Kosmos. Vrij snel volgde de bestseller “Herstel je hormonen” die al ruim 30.000 keer verkocht is, waarbij Vivian vrouwen helpt om hun hor- moonbalans te bewaken. ‘Jouw persoonlijke Cyclusplanner 2020’ en voorjaar 2021 ‘Help, ik val niet af’ waarin je hor- moonbalans en verlies van blijvend gewicht centraal staat.

Lezingen en trainingen

Vivian geeft lezingen/trainingen door heel Nederland aan ruim 20.000 vrouwen en maandelijks zo’n 70.000 vrouwen met het vrouwenplatform Vivonline.nl om ze te informeren en helpen met het herstellen van de hormoonbalans.

Lees meer
Skip the diet, just eat healthy.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer