1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Vivian Reijs

Vivian Reijs is hormoonexpert, orthomoleculaire voedingstherapeut, presentatrice, auteur en spreker. Ze gaat dieper in op hoe hormonen je gedrag, succes en gezondheid bepalen en probeert op een grappige manier de verschillen tussen mannen en vrouwen op hormonaal vlak, gedrag en succes te beschrijven en benadrukt hoe belangrijk het juist is om die hormonale dynamiek te begrijpen. Vivian werd bekend als presentator van tv-programma’s als De 25 wannahaves en SBS Huizenjacht. Na verschillende studies en veel praktijkervaring is ze expert op het gebied van hormonale gezondheid. Vivian Reijs is nu te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Vivian Reijs

Over Vivian Reijs

Vivian Reijs is gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, spreker en auteur van de bestsellers “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!” (meer dan 40.000 verkocht). Met diverse opleidingen en meer dan 13 jaar aan studies en 10.000 uren aan praktijkervaring is Vivian dé expert in dit vakgebied en kan zij alles vertellen over hormonale gezondheid. Vivian is een veelgevraagd spreker en weet precies hoe ze wetenschappelijke feiten, haar kennis en ervaring kan combineren met een flinke dosis humor. Haar kennis en passie “de invloed van hormonen op het leven van de vrouw en de man” deelt ze maar al te graag met zoveel mogelijk vrouwen én mannen. Één ding is zeker, na haar talk heeft de wereld van hormonen nog maar weinig geheimen voor zowel vrouwen, en ja ook, als mannen! 


Boeken

Vivian helpt met haar boeken, eigen supplementenlijn (speciaal voor vrouwen), online trainingen en (bedrijfs)lezingen, duizenden vrouwen weer de leukste versie van zichzelf te worden. Middels haar holistische aanpak, zoals leefstijlaanpassingen vanuit evolutionair oogpunt, de juiste voeding en suppletie, een mindset shift, onbewuste patronen te doorbreken en vele biohacks toe te passen. Zij heeft haar eigen unieke “Viv methode” ontwikkeld om zo zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen met het verbeteren van de hormonale gezondheid.Lezingen en trainingen

Tevens geeft zij lezingen door heel Nederland en spreekt ze veel voor bedrijven (o.a. ABNAMRO, Rabobank, Secretary Plus). "Ik wil graag de werkende vrouwen en de werkgevers bewust maken van het feit dat we hormonale klachten niet voor lief hoeven te nemen en we daar heel veel zelf aan kunnen doen, ongeacht de leeftijd. Hierdoor zullen de werknemers zich veel energieker en vitaler voelen en de werkgevers zich minder zorgen hoeven te maken over ziekteverzuim, een win win dus.. “ Aldus Vivian.Boek Vivian Reijs bij het Sprekershuys!

Vivian Reijs is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van entertainment, gezondheid, voeding, lifestyle, ondernemen en marketing. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Vivian Reijs boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Hormonen, Lifestyle, Gezondheid

In te huren als

 • Spreker
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€1750

Sessies

Lezing Herstel je hormonen (alle leeftijden) of De (pre)menopauze kan ook leuk zijn (40plus)

Tijdens deze training leer je hoe je als vrouw jouw lichaam en je hormonale fases beter kunt gebruiken én dit op een positieve manier voor je kan laten werken in je zakelijke leven. Geen klacht blijft bespaard. Tijdens deze training komen alle typische vrouwenklachten naar voren en zijn er geen taboes. We hebben er namelijk allemaal last van. In deze training leer je alles over de bewezen Viv Methode en hoe jij deze direct kunt toepassen. Het resultaat? Meer energie, een goed humeur en een goede fysieke gezondheid. Na de training weet jij hoe jij, als vrouw, de regie in handen kunt nemen en deze klachten de baas wordt. 


Praktische informatie: Deze lezing/training is ook in kleine groepen te boeken (bv: managementteams). Optioneel: Naast de lezing/training is het online programma “in 8 weken hormonaal in balans” erbij te boeken. Deelnemers kunnen hiermee na de live sessie zelf aan de slag om zo nog sneller positieve resultaten te ervaren. Dit online programma valt bij de meeste bedrijven binnen de E-learning opties. 

Lezing Hoe hormonen jouw gedrag, gezondheid en succes bepalen

Mocht je het nog niet weten. Maar mannen en vrouwen zijn écht anders. Dat we verschillend functioneren is uiteraard bekend. We roepen niet voor niets mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. Maar sta jij er weleens bij stil waar dit vandaan komt? Het antwoord is heel simpel; het komt door onze hormonen. Gedrag, humeur en gezondheid worden door 1 mechanisme gestuurd op ieder vlak. Je hormonen zorgen er niet alleen voor dat je de ene dag vliegend door het leven gaat en de andere dag je echtscheiding wilt aanvragen. Of zijn niet alleen de veroorzaker van de bekende klachten zoals de menstruatie, zwangerschap en de menopauze. Nee, ze doen nog veel meer. Onze hormonen beïnvloeden de productiviteit van zowel mannen als vrouwen. Zowel de man als vrouw is het meest productief en vitaal wanneer onze hormonen in balans zijn. En dat gaat veel verder dan een goed humeur of een productieve werkdag. Denk hierbij aan een drastische daling in het ziekteverzuim, een betere sfeer op de werkvloer en een exponentiële groei in proactiviteit. Kortom; na deze talk weet zowel de man als de vrouw de belangrijke rol van onze hormonen en hoe dit niet alleen op de werkvloer maar ook in je privéleven in je voordeel kan werken. 

Skip the diet, just eat healthy.

VIVIAN REIJS over HORMONEN, HARTSTILSTAND en ONTSPANNEN 1/2 |

Grip op je hormoonbalans - leven en leiden volgens je natuurlijke ritme

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.