1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Vivian Reijs

Vivian Reijs is hormoonexpert, orthomoleculaire voedingstherapeut, presentatrice, spreker en auteur. Door gezonder te eten voelde zij zich weer lekker in haar lijf. Uiteindelijk werd gezond eten haar passie en volgde zij diverse opleidingen. Eerst die voor gewichtsconsulent, later orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie. Vivian werd bekend als presentator van tv-programma’s als De 25 wannahaves en SBS huizenjacht. Na verschillende studies op het gebied van voeding is ze nu gezondheidsexpert. Vivian Reijs is nu te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Vivian Reijs

Thema's

Communicatie & Media, Mens & Maatschappij, Ondernemerschap, Lifestyle & Health

Vakgebied

Entertainment, Lifestyle, Voeding, Gezondheid

In te huren als

 • Spreker
 • Presentator
 • Panellid

Tarief

€1750

Over Vivian Reijs

Vivian Reijs is moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day (17) en zoontje James (6), is gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert, biohacker vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, spreker en auteur van de bestsellers “Herstel je hormonen” en “Help, ik val niet af!” (meer dan 40.000 verkocht).


Boeken

Vivian helpt met haar boeken, eigen supplementenlijn (speciaal voor vrouwen), online trainingen en (bedrijfs)lezingen, duizenden vrouwen weer de leukste versie van zichzelf te worden. Middels haar holistische aanpak, zoals leefstijlaanpassingen vanuit evolutionair oogpunt, de juiste voeding en suppletie, een mindset shift, onbewuste patronen te doorbreken en vele biohacks toe te passen. Zij heeft haar eigen unieke “Viv methode” ontwikkeld om zo zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen met het verbeteren van de hormonale gezondheid.


Lezingen en trainingen

Tevens geeft zij lezingen door heel Nederland en spreekt ze veel voor bedrijven (o.a. ABNAMRO, Rabobank, Secretary Plus). "Ik wil graag de werkende vrouwen en de werkgevers bewust maken van het feit dat we hormonale klachten niet voor lief hoeven te nemen en we daar heel veel zelf aan kunnen doen, ongeacht de leeftijd. Hierdoor zullen de werknemers zich veel energieker en vitaler voelen en de werkgevers zich minder zorgen hoeven te maken over ziekteverzuim, een win win dus.. “ Aldus Vivian.


Boek Vivian Reijs bij het Sprekershuys!

Vivian Reijs is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van entertainment, gezondheid, voeding, lifestyle, ondernemen en marketing. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Vivian Reijs boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Training/masterclass “Hormonen in balans op de werkvloer”

Hormoonklachten leiden tot ziekteverzuim:

Voordat ik begreep hoe dit werkte, had ik zelf jarenlang last van hormonale schommelingen zoals moodswings, burn-out en veel spijsverteringsklachten. Ik was oververmoeid en totaal niet mezelf. Op een gegeven moment had ik er genoeg van. Ik wilde weer die energieke en blije vrouw zijn. En mijn ambities volgen. Doordat ik me verdiepte in de hormoonhuishouding, kwam ik erachter dat hormonen alle processen in je lichaam aansturen. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. En dus spelen hormonen ook een belangrijke rol bij de sfeer en energiebalans op de werkvloer. Steeds meer vrouwen kampen met hormonale klachten. Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen op een bepaald moment in het leven last heeft van haar hormonen. Klachten waar ze zich soms voor schamen en wat tevens leidt tot ziekteverzuim, zoals depressieklachten, burn-out, vaak ziek, weinig energie, stemmingswisselingen, menstruatie of overgangsklachten en een wisselend humeur. Veel vrouwen denken dat ze deze klachten voor lief moeten nemen, en er nou eenmaal bij horen als je vrouw bent. Maar niets is minder waar.


Hoe ga ik jouw werknemers helpen om productiever en gelukkiger te zijn?

Ik wil dit verzuimprobleem aanpakken en help de vrouwelijke werknemers met het herstellen van de hormoonbalans en het verminderen van bovenstaande klachten dmv van mijn training/masterclass: “Hormonen in balans op de werkvloer”. Een laagdrempelige, maar erg waardevolle training/masterclass die vrouwen leert hun lichaam en hormonale fases in het leven beter te begrijpen en te gebruiken in het werkende leven. Ik bied tools aan waarmee ze zelf deze klachten aan kunnen pakken en productiever en gelukkiger worden op hun werk. Deze masterclass/ lezing is een feest der herkenning voor de meeste dames en wordt verteld met een dosis humor. Ook laat ik zien wat nou de grootste hormonale verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. En waarom wij vrouwen echt anders productief zijn (op alle fronten) dan mannen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Maar hoe je daar juist de vruchten van kunt plukken op de werkvloer. In deze training leren de dames de effectieve ‘Viv Methode”, die ze direct kunnen toepassen. Hierdoor vinden vrouwen al in een paar weken weer hun energie, humeur, fysieke gezondheid en kracht weer terug. Hormoon expert // spreker Vivian Reijs HEAL TH COMPANY


Praktische informatie:

De training is er in 2 vormen:

1. Masterclass live of online voor de werknemers incl. Q&A

2. Masterclass & Verdiepende training: Voor meer verdieping en hulp kunnen vrouwen naast de masterclass met het online programma “in 8 weken hormonaal in balans” aan de slag, om zo nog sneller positieve resultaten te ervaren. Dit online programma valt bij de meeste bedrijven binnen de E-learning opties.

Lezing Vivian Reijs

Naast het presenteren en ondernemen was Vivian altijd erg geinteresseerd in alles wat betreft gezonde voeding en gezondheid. Zodoende ging ze naast haar werk als presentatrice verschillende opleidingen volgen: gewichtsconsulente, hormoonbalans coach, orthomoleculaire voedings therapeut en kind en voeding consulente. Ze profileerde zich vervolgens als healthcoach en motivator. Ze richtte in 2013 het online gezondheidsplatform Vivonline.nl op. Hier geeft ze online adviezen samen met verschillende experts over een gezonde leefstijl. Naast dat Vivian het erg leuk vindt om adviezen te geven over een gezonde levensstijl spreekt zij hier ook graag over op het podium. Vivian is in te huren als spreker op het gebied van voeding, gezondheid & lifestyle.

Daarnaast spreek Vivian ook over entertainment, ondernemen & marketing.

...
Skip the diet, just eat healthy.
...

VIVIAN REIJS over HORMONEN, HARTSTILSTAND en ONTSPANNEN 1/2 |

...

Grip op je hormoonbalans - leven en leiden volgens je natuurlijke ritme

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.