1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentator

Dennis Weening

Dennis Weening is presentator, muzikant en radio-dj. In de afgelopen jaren is hij te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio op 3FM. Dennis presenteerde verschillende spraakmakende programma's voor RTL 5, waaronder So You Think You Can Dance, Expeditie Robinson en The Pain Game. Andere programma’s die Dennis de afgelopen jaren heeft gepresenteerd, zijn onder andere Blind Naar De Top, Tourette On Tour, het veelbesproken programma Project P, over pesten, Bizarre Eters, Bizarre Slapers. Dennis Weening is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Dennis Weening

Over Dennis Weening

Dennis Weening is een Nederlandse presentator, radio-dj en -vj. De Hagenees begon zijn carrière bij TV-West op de reclameafdeling. Door zijn opvallende gedrag en presentatie skills brak hij door als presentator. Hij werdt landelijk bekend toen hij een contract tekende bij MTV.


Ervaren presentator

Dennis presenteerde verschillende spraakmakende programma's voor RTL, waaronder So You Think You Can Dance, Expeditie Robinson en The Pain Game. Andere programma’s die hij de afgelopen jaren heeft gepresenteerd, zijn onder andere Blind Naar De Top, Tourette On Tour, het veelbesproken programma Project P. over pesten, Bizarre Eters en Bizarre Slapers. Tegenwoordig presenteert hij diverse programma's voor tv-zender Spike.

Naast zijn tv-werk, is Dennis ook host bij verschillende festivals. Zo presenteerde hij o.a. Paaspop Schijndel, Koninginnenach, Beatstad, Bevrijdingsfestivals en Lowlands, maar hij is ook gastheer van (zakelijke) evenementen voor diverse opdrachtgevers. Deze veelzijdige dagvoorzitter en gespreksleider weet van uiteenlopende events een succes te maken.

Boek Dennis Weening bij het Sprekershuys!

Dennis Weening inhuren als dagvoorzitter en presentator doe je bij het Sprekershuys. Met zijn opvallende presentatie skills en veelzijdigheid weet hij van uiteenlopende events een succes te maken. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentator Dennis Weening boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Media, Muziek, Presenteren, Festivals, Film

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dennis Weening Dagvoorzitterschap

Dennis presenteerde verschillende spraakmakende programma's voor RTL,,waaronder So You Think You Can Dance, Expeditie Robinson en The Pain Game. Andere programma’s die hij de afgelopen jaren heeft gepresenteerd, zijn onder andere Blind Naar De Top, Tourette On Tour, het veelbesproken programma Project P. over pesten, Bizarre Eters en Bizarre Slapers. Tegenwoordig presenteert hij diverse programma's voor tv-zender Spike.

Naast zijn tv-werk, is Dennis ook host bij verschillende festivals. Zo presenteerde hij o.a. Paaspop Schijndel, Koninginnenach, Beatstad, Bevrijdingsfestivals en Lowlands, maar hij is ook gastheer van (zakelijke) evenementen voor diverse opdrachtgevers. Deze veelzijdige dagvoorzitter en gespreksleider weet van uiteenlopende events een succes te maken.

DENNIS WEENING - Volledige Roast - Roast of Giel Beelen

https://www.youtube.com/watch?v=KVcf74_JTsc

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.