1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & corporate antropoloog

Walter Faaij

Walter Faaij is corporate antropoloog, verhalenverteller, auteur en ondernemer. Walter is expert op het gebied van organisatiecultuur, cultuurverandering en duurzaamheid. Hij is oprichter van Green Culture Lab. Walter heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van complexe cultuurveranderingen en fusies, het doen van etnografisch onderzoek in corporate en publieke omgevingen en het coachen en begeleiden van directies en leiders in tijden van verandering. Walter Faaij is te boeken als spreker, interviewer en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Walter Faaij

Over Walter Faaij

Walter Faaij (1984) is corporate antropoloog, auteur en verhalenverteller. Walter is expert op het snijvlak van organisatiecultuur, cultuurverandering en duurzaamheid. Hij is oprichter van Green Culture Lab, opgeleid als antropoloog en heeft zijn wetenschappelijke roots op Groenland, waar hij onderzoek deed naar de sociale effecten van klimaatverandering. Walter helpt organisaties en bedrijven op het snijvlak van duurzaamheid en organisatie- of cultuurverandering.


Leiders in tijden van verandering

Omdat verandering over mensen gaat. Over hearts, minds en onze acties. En omdat duurzaamheid over cultuur gaat. Over onze relatie met de wereld om ons heen. Walter heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van complexe cultuurveranderingen en fusies, het doen van etnografisch onderzoek in corporate en publieke omgevingen, het coachen en begeleiden van directies en leiders in tijden van verandering, en het faciliteren van moedige dialogen binnen of tussen organisaties.


Corporate antropologie

Walter spreekt regelmatig over organisatiecultuur, corporate antropologie en duurzaamheid. Corporate, exotisch en lekker toegepast. Hij gelooft dat we iedereen nodig hebben in de grootse uitdaging om een betere samenleving te bouwen en is nieuwsgierig tot op het bot. Hij heeft nog steeds niet uitgedokterd waarom mensen doen wat ze doen en bezoekt graag exotische plekken zoals Groenland, Spitsbergen, Mongolië of Irak.


Duurzaamheid in je bedrijfscultuur

Hoe bouw je een organisatie met duurzaamheid in het hart? Walter Faaij laat je kijken door de ogen van een antropoloog en geeft handvatten om duurzaamheid in je bedrijfscultuur te verankeren. Om de ongeschreven regels te herschrijven met groene inkt. Om Green Cultures te bouwen. Om impact te maken.


Boek Walter Faaij bij het Sprekershuys!

Walter Faaij is te boeken als spreker, interviewer en gespreksleider en is expert op het gebied van verandermanagement, leiderschap, duurzaamheid en organisatiecultuur. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Walter Faaij boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Organisatiecultuur, Corporate antropologie, Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Verandermanagement, Ondernemen, Cultuurverandering, Cultuur & duurzaamheid

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Gespreksleider

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Building Green Tribes

Duurzaamheid gaat over mensen, gedrag en cultuur. Daarom reizen we naar verre tribes om te landen in jouw organisatie. En leer ik je kijken als antropoloog. Je wilt de ongeschreven regels van cultuur herschrijven. Met groene inkt. Zodat duurzaamheid verleidelijk wordt en cultuur hanteerbaar. En dat natuurlijk ook blijft. Duurzaamheid is hét vraagstuk van de komende 10 jaar. Van onze generatie. Jij bent al overtuigd, maar zie je collega’s maar eens mee te krijgen. Of je baas. Om breder te kijken dan de techniek. En de business case. Je bent op zoek naar inspiratie, mooie verhalen, een nieuwe bril. Snappen waarom mensen doen wat ze doen. En je blijven verbazen. Wat het oplevert? Inspiratie, handvatten, een procesmodel, diepgaand inzicht en zin om je organisatie te verduurzamen.

De transitie naar een duurzame samenleving is een kwestie van mindset, gedrag en cultuur.

Walter Faaij

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.