1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & cognitief neuropsycholoog

Philip Jordanov

Philip Jordanov is cognitief neuropsycholoog gespecialiseerd in besluitvorming, onderbewuste bias en gedragsverandering. Hij onderzoekt hoe niet-rationele, voorspelbare denkpatronen (cognitieve biases) onze keuzes beinvloeden en de impact op mensen om ons heen daarvan. In het hersenlab op de Universiteit van Amsterdam kwam hij erachter dat er een wereld aan kennis over hoe mensen denken, kiezen, voelen en doen verborgen lag binnen academia. Deze inzichten zet hij om in praktische tools voor professionals binnen leiderschap, management, marketing en communicatie. Philip Jordanov is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Philip Jordanov

Over Philip Jordanov

Philip Jordanov is een gedragswetenschapper en auteur gespecialiseerd in cognitieve neuropsychologie, medeoprichter van Neurofied met als doel gedragspsychologie en neurowetenschap op een praktische manier in de zakenwereld te integreren. Bij Neurofied richt hij zich op het helpen van organisaties om deze wetenschappen te begrijpen en toe te passen om positieve veranderingen in management, HR en innovatie te creëren.


Gedragswetenschappers

Philip leidt een team van gedragswetenschappers dat:

 1. Duizenden professionals heeft getraind, hen leerde hoe ze inzichten uit de gedragswetenschap in hun werk kunnen gebruiken, over een breed scala van industrieën.
 2. Heeft samengewerkt met management, HR, groei en innovatieteams van meer dan 100 organisaties, waaronder Johnson & Johnson, KPMG, Deloitte, Novo Nordisk, ABN AMRO en de Nederlandse overheid.
 3. Evidence-based interventies heeft ontwikkeld en geïmplementeerd, waarmee deze organisaties betekenisvolle en duurzame gedragsverandering hebben bereikt.


Auteur

Als auteur heeft Philip, samen met ondernemer Beirem Ben Barrah, "The Dynamics of Business Behavior: An Evidence-Based Approach to Managing Organizational Change" geschreven. Dit boek is een actuele alles-in-één bron voor het toepassen van gedragswetenschap op organisatieverandering voor bedrijfsleiders en professionals, vooral degenen die betrokken zijn bij verandermanagement en leiderschap, P&O/HR of innovatie.


Het bevat meer dan 40 interviews met leiders uit de industrie en wetenschappers om je een gedragsmatig geïnformeerde toolkit te bieden om positieve en blijvende verandering te stimuleren, met stap-voor-stap gidsen voor 18 evidence-based interventies.


Muziekervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in muziek, is Philip regelmatig te vinden op het podium waar hij Gypsy-jazz gitaar speelt met zijn broer, of, met dezelfde passie voor het podium, gastcolleges geeft aan universiteiten en internationale conferenties.


Boek Philip Jordanov bij het Sprekershuys!

Philip Jordanov is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van gedragsverandering, leiderschap, verandermanagement, mens & maatschappij, wetenschap en strategie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Philip Jordanov boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Effectiever leren, Innovatie, Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Wetenschap, Besluitvorming, Customer experience, HR, Stressmanagement, Strategie, Verandermanagement, Gewoontevorming, (Workplace) Motivation

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Sessies

Growth Mindset

Ontdek strategieën voor het initiëren en ondersteunen van gedragsverandering om organisatorische doelen te bereiken. Publieksbelang: Technieken voor het effectief begeleiden van gedragsverandering op individueel en groepsniveau

Diversiteit en Inclusie

Duik in de neurowetenschappelijke en psychologische fundamenten van diversiteit en inclusie, onderzoek biases en hoe deze te overwinnen. Publieksbelang: Strategieën voor het bevorderen van een meer inclusieve en diverse werkplek.

Onbewuste Bias

Ontdek de neurowetenschap achter onbewuste vooroordelen en hoe ze de besluitvorming en interpersoonlijke relaties op de werkplek beïnvloeden. Publieksbelang: Technieken voor het herkennen en verminderen van vooroordelen.

Verandermanagement

Leer de kernprincipes van verandermanagement, gebaseerd op gedragspsychologie en neurowetenschap, om organisatorische veranderingen effectief te leiden en te ondersteunen. Publieksbelang: Strategieën voor het beheren van verandering en het bevorderen van organisatorische aanpassing aan nieuwe uitdagingen.

Cognitieve biases en irrationele keuzes

Leer hoe en waarom collega's, consumenten, werknemers en werkgevers vaak onderbewust irrationele keuzes maken en welke innovaties dit meebrengt binnen consumenten- en organisatiegedrag.

Neuroleiderschap

 Ontdek hoe neurowetenschappelijke principes de effectiviteit van leiderschap, besluitvorming en teamdynamiek kunnen verbeteren. Publieksbelang: Verbeterde leiderschapscapaciteiten, beter begrip van menselijk gedrag in organisatorische settings.


"Men kan niet begeren te bereiken zonder het besef dat men reiken moet."

F. Bordewijk

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.