Vakgebied

Leiderschap
Strategie
Wetenschap
Business & Management

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Wetenschap
Strategie
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Philip Jordanov is een wetenschapper, trainer en consultant met een passie voor het brein, mensen en muziek. In het hersenlab op de Universiteit van Amsterdam kwam hij erachter dat er een wereld aan kennis over hoe mensen denken, kiezen, voelen, en doen verborgen lag binnen academia. Met een team van psychologen bij Neurofied zet hij die inzichten om in praktische tools voor professionals binnen leiderschap, management, marketing en communicatie. Kennis over ons brein en gedrag is waardevol voor iedereen wiens werk om mensen draait.

Philip werkt met teams binnen organisaties als KWF, PVH en Tesla om inzichten uit psychologie en neurowetenschap toe te passen. Daarnaast geeft hij colleges in brein en gedrag op verschillende universiteiten en hogescholen, waaronder de masterclass Neuroleiderschap op Nyenrode Business University met o.a. Erik Scherder.


Boek Philip Jordanov bij het Sprekershuys!

Philip Jordanov is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, wetenschap en strategie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Philip Jordanov boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
"Men kan niet begeren te bereiken zonder het besef dat men reiken moet."
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer