1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & cognitief neuropsycholoog

Philip Jordanov

Philip Jordanov is cognitief neuropsycholoog gespecialiseerd in besluitvorming, onderbewuste bias en gedragsverandering. Hij onderzoekt hoe niet-rationele, voorspelbare denkpatronen (cognitieve biases) onze keuzes beinvloeden en de impact op mensen om ons heen daarvan. In het hersenlab op de Universiteit van Amsterdam kwam hij erachter dat er een wereld aan kennis over hoe mensen denken, kiezen, voelen en doen verborgen lag binnen academia. Deze inzichten zet hij om in praktische tools voor professionals binnen leiderschap, management, marketing en communicatie. Philip Jordanov is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Philip Jordanov

Over Philip Jordanov

Philip Jordanov is een wetenschapper, trainer en consultant met een passie voor het brein, mensen en muziek. In het hersenlab op de Universiteit van Amsterdam kwam hij erachter dat er een wereld aan kennis over hoe mensen denken, kiezen, voelen, en doen verborgen lag binnen academia. Met een team van psychologen bij Neurofied zet hij die inzichten om in praktische tools voor professionals binnen leiderschap, management, marketing en communicatie. Kennis over ons brein en gedrag is waardevol voor iedereen wiens werk om mensen draait.


Philip werkt met teams binnen organisaties als KWF, PVH en Tesla om inzichten uit psychologie en neurowetenschap toe te passen. Daarnaast geeft hij colleges in brein en gedrag op verschillende universiteiten en hogescholen, waaronder de masterclass Neuroleiderschap op Nyenrode Business University met o.a. Erik Scherder.


Philip als spreker

Philip werkt met teams binnen organisaties als KWF, PVH en Tesla om inzichten uit psychologie en neurowetenschap toe te passen. Daarnaast geeft hij colleges in brein en gedrag op verschillende universiteiten en hogescholen, waaronder de masterclass Neuroleiderschap op Nyenrode Business University met o.a. Erik Scherder. Samen met Beirem Ben Barrah, founder & CEO van Neurofied, geeft hij lezingen en workshops over besluitvorming, onderbewuste bias en gedragsverandering. Leer inzichten en tools uit de psychologie en neurowetenschap toepassen om effectievere besluiten te nemen en gedrag te veranderen als leider.


Boek Philip Jordanov bij het Sprekershuys!

Philip Jordanov is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, wetenschap en strategie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Philip Jordanov boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Effectiever leren, Innovatie, Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Wetenschap, Besluitvorming, Customer experience, HR, Stressmanagement, Strategie, Verandermanagement, Gewoontevorming, (Workplace) Motivation

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Sessies

Cognitieve biases en irrationele keuzes

Leer hoe en waarom collega's, consumenten, werknemers en werkgevers vaak onderbewust irrationele keuzes maken en welke innovaties dit meebrengt binnen consumenten- en organisatiegedrag.

Neuroleiderschap

Leer baanbrekende inzichten en tools uit de psychologie en neurowetenschap toepassen om effectievere besluiten te nemen en gedrag te veranderen.

"Men kan niet begeren te bereiken zonder het besef dat men reiken moet."

F. Bordewijk

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.