1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Neurodiversiteit-expert & spreker

Saskia Schepers

Drs. Saskia Schepers is expert op het gebied van neurodiversiteit. Ze is een creatieve geest die met haar jarenlange HR ervaring en achtergrond in Organisatiewetenschappen interessante lezingen, workshops en masterclasses over neurodiversiteit op de werkvloer geeft. Zo zette ze bij ABN AMRO het Neurodiversiteit Netwerk op, waarvoor ze met het D&I team in 2022 de eerste Nederlandse Neurodiversiteit Award won. In dat jaar richtte Saskia ook het Nederlandse Neurodiversiteit Netwerk op, waarin tientallen organisaties vertegenwoordigd zijn om kennis en ervaringen te delen. Saskia Schepers is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Saskia Schepers

Over Saskia Schepers

Saskia Schepers spreekt over het belang van neurodiversiteit op de werkvloer en waarom dit noodzakelijk is. Met haar persoonlijke verhaal en professionele ervaring weet Saskia als geen ander hoe je dit kan aanpakken. Als spreker inspireert zij het publiek om anders te denken over hun eigen capaciteiten en deze volledig te benutten. Ieder brein is immers uniek. Daarnaast heeft ze haar eigen blog waar ze over verschillende onderwerpen schrijft, van disruptive HR tot en met Agile werken, ze weet elk onderwerp haar eigen te maken.


Neurodiversiteit en teamontwikkeling

Saskia is niet alleen een bevlogen spreker. Door haar expertise in HR, Learning & Development, Diversiteit & Inclusie wordt ze ook ingezet voor workshops rondom neurodiversiteit en teamontwikkeling. Ze is dan ook groot voorstander van het benutten van de kracht van andersdenkenden in organisaties. Niet in de laatste plaats, omdat Saskia zelf een andersdenkende is en als geen ander weet wat dat betekent op de werkvloer. Hoe ga je hier nu precies op de werkvloer mee om? Ontdek het zelf tijdens haar inspirerende en interactieve lezingen en workshops. 


Als alle breinen werken

Haar missie? Neurodiversiteit op de werkvloer te bevorderen. In haar boek Als alle breinen werken, legt Saskia uit dat ieder brein uniek is en dit nergens zo duidelijk wordt als op de werkvloer. Voor haar boek sprak ze tientallen andersdenkenden, inspirerende organisaties en ontwikkelde direct toepasbare tools, zoals het breinhandleiding. Met dit boek biedt Saskia nieuw perspectieven op neurodiversiteit waar iedereen wat aan heeft.


Boek Saskia Schepers bij het Sprekershuys!

Saskia Schepers is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van neurodiversiteit, teambuilding, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Saskia Schepers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, HR, Samenwerken, Duurzame inzetbaarheid, Neurodiversiteit, Werkgeluk, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€2850

Sessies

Lezing Saskia Schepers: De kracht van neurodiversiteit

In deze lezing geeft Saskia inzicht in wat neurodiversiteit is, wat het betekent voor organisaties en geeft ze inspirerende voorbeelden uit de praktijk.

Masterclass: De onmisbare talenten van neurodiversiteit.

Met de Masterclass 'De onmisbare talenten van neurodiversiteit' geeft Saskia kennis over neurodiversiteit en hoe je als organisatie hiermee aan de slag kan gaan. De masterclass is interactief waar veel ruimte is voor vragen en eigen casuïstiek.

Workshop/Training: Hoe word je een neurodivers topteam?

In deze workshop leert Saskia hoe je de verschillen in denken en daarmee de verschillende talenten van mensen kan benutten als team. Wat betekent dat voor de samenwerking, de communicatie, de werkomgeving? Hiermee leer je elkaars breinhandleiding kennen zodat ieders welzijn en de teamperformance omhoog gaan.

Zijn wie je bent. Dat is geluk.

Erasmus

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.