Sport & Motivatie

Op de een of andere manier brengt sport ons samen. Het verbindt ons door de liefde voor een spel, verhalen over veerkracht of een passie voor een team. Onze sprekers bieden jouw publiek de motivatie die zij nodig hebben om de kracht uit zichzelf te putten, belangrijke knopen door te hakken of een teamplayer te zijn. Want sport en motivatie gaan hand in hand. Advies nodig? Neem contact op en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste spreker.

Themapagina Sport & Motivatie

Sprekers over Sport & Motivatie inhuren

Ontdek hoe je de beste mentaliteit uit jezelf én anderen naar boven haalt

Topsporter zijn gaat niet alleen om prestatie, het is een mentaliteit. Het is schakelen; in plaats van tegenslagen een leerproces zien en realiseren dat focus je helpt om doelen te bereiken. 

Dit geldt niet alleen op het veld of in het stadium, maar ook voor dagelijkse werkzaamheden in het bedrijfsleven. Om te kunnen presteren heb je niet altijd digitale tools nodig.

Het belangrijkste wat je hebt, is je denkwijze. Onze sprekers helpen je om te denken als een winnaar, je innerlijke motivatie terug te vinden en om je krachten in te zien. Want alles wat je nodig hebt, bezit je al, dat laten we je graag zien bij het Sprekershuys.

Inspiratie
Hardlopende vrouwen

Mentale (veer)Kracht, Sport- en Prestatiepsychologie

...Meer