Sport & Motivatie

Sport brengt ons samen. Het verbindt ons door de liefde voor een spel, verhalen over veerkracht of een passie voor een team. Onze sprekers bieden jouw publiek de motivatie die zij nodig hebben om de kracht uit zichzelf te putten, belangrijke knopen door te hakken of een teamplayer te zijn, want sport en motivatie gaan hand in hand. Advies nodig? Neem contact op en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste spreker of dagvoorzitter.

Themapagina Sport & Motivatie

Sprekers over Sport & Motivatie inhuren

Ontdek hoe je de beste mentaliteit uit jezelf én anderen naar boven haalt

Topsporter zijn gaat niet alleen om presteren, het is een mentaliteit. Het is schakelen; in plaats van tegenslagen een leerproces zien en realiseren dat focus je helpt om doelen te bereiken.

Dit geldt niet alleen op het veld of in het stadion, maar ook voor dagelijkse werkzaamheden in het bedrijfsleven. Om te kunnen presteren heb je niet altijd digitale tools nodig.

Het belangrijkste wat je hebt, is je denkwijze. Onze sprekers helpen je om te denken als een winnaar, je intrinsieke motivatie terug te vinden en om je krachten in te zien. Want alles wat je nodig hebt, bezit je al, dat laten we je graag zien bij het Sprekershuys.

Sportsprekers
10 sportsprekers aan het glimlachen

Top tien sportsprekers

In dit blog verschijnen de echte meesters in zowel hun sport als in het motiveren van anderen. Ze zijn niet alleen kampioenen in hun discipline, maar ook experts in het overbrengen van lessen die verder gaan dan het stadion. Alle sprekers van deze top tien hebben unieke, persoonlijke verhalen die jou en je team of project positief kunnen veranderen. Deze sprekers staan klaar om hun winnende mentaliteit met jou en je team te delen.

...Meer

Mentale (veer)kracht, sport- en prestatiepsychologie

In een wereld van topprestaties en een enorm hoge werkdruk is het van groot belang om het hoofd koel te houden. Motiverende spreker en duurzaam leiderschapsdeskundige Michael Kortekaas vertelt samen met compagnon Rico Schuijers in dit blog hoe je door middel van vijf tools voor mentale veerkracht en leiderschap, je prestaties kunt verbeteren.