Deel dit artikel...

Strijden voor kansgelijkheid met Karim Amghar

Christel Loggers

Christel Loggers

Karim Amghar glimlachend closeup in bruine blazer

In een tijd waarin de roep om kansengelijkheid steeds luider klinkt, staat Karim Amghar aan de voorhoede van een beweging die streeft naar een onderwijssysteem dat zich aanpast aan elk kind, in plaats van andersom. "Ik wil dat ons systeem zo wordt aangepast dat we niet zeggen: ‘Hey kind, dit is ons systeem, pas je maar aan’, maar dat ons systeem zich aanpast aan het kind”, benadrukt Karim, spreker en dagvoorzitter.

In deze video deelt Karim zijn persoonlijke ervaringen en visie op de uitdagingen binnen het huidige onderwijssysteem. Als pleitbezorger voor een eerlijker en inclusiever onderwijslandschap, ziet Karim onderwijs als een krachtig middel om levens te veranderen en benadrukt hij het cruciale belang van gelijke kansen voor iedereen. "Als samenleving gaan we achteruit als de ongelijkheid groeit”, stelt hij vast.

De video biedt een diepgaand inzicht in de missie van Karim om de bestaande kloof in het onderwijs te dichten. Het interview laat zien hoe Karim, met zijn achtergrond en ervaring, werkt aan het creëren van een onderwijssysteem dat elk kind de kans biedt om te floreren, ongeacht hun startpunt. Het interview biedt waardevolle inzichten en is een bron van inspiratie voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in de toekomst van ons onderwijs

Geïnspireerd door Karims visie op kansengelijkheid en onderwijs? Wil je de krachtige boodschap van Karim ook op jouw evenement of bijeenkomst delen? Bekijk dan zijn Karim zijn sprekersprofiel of bekijk het overzicht van onze andere inspirerende sprekers.

Karim Amghar glimlachend closeup in bruine blazer met tekst 'strijden voor kansgelijkheid karim amghar'
...

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 17 april, 08:39
Deel dit artikel...